Onze fabriek

Gespecialiseerd in injectievormen en producten

Taizhou Aoxu Mould Technology Co Ltd is gespecialiseerd in het vervaardigen van spuitgieten en producten, die zich in het Mold Industrial Park van Huangyan, Taizhou, China bevindt. Het ligt dicht bij de containershut bij de Taizhou Golf, en Luqiao Airport, Hang-Yong Express (tussen Huangzhou en Ningbo). Zo draagt het bij aan het gemak en de snelheid om te transporteren.


Profiteer van onze voordelen

In overeenstemming met de vloeroppervlakte van 6.000 vierkante meter, met geavanceerde vormverwerkingsapparatuur, die CNC-bewerkingscentra omvat, meer dan 50 sets van numerieke gecontroleerde machines van afwerking, elektrische vonk en liner snijden en meer, stelt ons bedrijf workshops voor de productie van huishoudelijke apparaten op Schimmels, diverse herbruikbare container en andere plastic schimmels. Daarnaast zijn wij bereid om als agent voor u te werken bij het maken van plastic onderdelen. Alle mallen zijn ontworpen door onze professionele technici door gebruik te maken van UG, Pro / E software.


Breed assortiment

Ons bedrijf is onderscheidend voor zijn ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van schimmels voor 16 jaar en heeft een solide basis in technologie en geniet van zijn blije omgeving. De belangrijkste zakelijke reikwijdte van ons strekt zich uit over huishoudelijke apparaten schimmels, grondstoffen schimmels, sutomotive onderdelen schimmels, het bestrijkt verschillende velden in grote en middelgrote injectievormen. En de producten zijn goed geaccepteerd in China en geëxporteerd naar een aantal landen wereldwijd.


Samenwerken met ons nu

Om winnaar in de markt te zijn en tegemoet te komen aan de eisen van klanten voldoen we aan de volgende begrippen wetenschap: "technologie, kwaliteit, kern, betere service en redelijke prijs."

Wij zijn van harte welkom alle vrienden van binnen-en buitenland om een bezoek te hebben in onze fabriek. Contacteer ons nu om te beginnen met inkoop.


Ons product

Plastic spuitgietvormen, huishoudelijke schimmelvormen, grondstoffen schimmels, sterven gietvormen &. Plastic producten.


Product applicatie

Huishoudelijke apparaten, dagelijks gebruik, auto onderdelen &. Industriële producten.


Productieapparatuur

CNC frezen, CNC draaibank, draad EDM, gravure machine, slijpmachine, injectie machines, enz.


Productiemarkt

Azië, Europa, Noord-Amerika, Afrika, Zuid-Amerika, &. Huiselijk.