Aluminium ventilatorpoelie mal

Aluminium ventilatorpoelie mal

Aluminium ventilatorpoelie mal
Praat nu

Productdetails

Aluminium ventilatorpoelie mal


Vormspecificaties

Vormnaam: Aluminium Fan Pulley Mold

Productmateriaal: Aluminium (ADC12, A380)

Toepassing: industriële ventilator

Vormmateriaal: staal (H13)

NOs van holte: Single

Vormlevensduur: 100.000 stuks

Pakket: sterke houten kist

Pakketgrootte: 920X725X800mm

Gewicht pakket: 2580kg

Levertijd: 35 dagen.

Spuitgietmatrijs is cruciaal voor het succes van de spuitgietproductie.

AOXUMOULD is een volledig functionele en ervaren fabrikant van spuitgietmatrijzen. We zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige en betrouwbare mallen, vooral voor het aluminium spuitgietproces.

Als bekwame leveranciers ligt onze kracht in het leveren van kwaliteit met behulp van kosteneffectieve matrijzen die voldoen aan de eisen van de klant.


Toepassing

De mal die we hebben gemaakt was voor aluminium katrol en aluminium katrol wordt toegepast op industriële ventilator. Enkele foto's voor uw referentie als volgt:

6


Wat is aluminium spuitgieten?

GG gt;Een productieproces dat nauwkeurig, gedefinieerde, gladde en gestructureerde metalen onderdelen produceert

GG gt;Gerealiseerd door gesmolten metalen in een vorm te persen dankzij hogedruksystemen

GG gt;Roestvrij

GG gt;Sterk geleidend

GG gt;Heb een goede stijfheid en verhouding tussen gewicht en sterkte

GG gt;Gebaseerd op snelle productie

GG gt;Maakt het mogelijk om zeer snel een groot aantal spuitgietonderdelen te produceren

GG gt;Is kosteneffectiever dan alternatieve gietprocessen

Die-Casting-Parts-5

Aluminium spuitgieten zijn lichtgewicht en hebben een hoge maatvastheid voor geometrieën van complexe onderdelen en dunne wanden. Aluminium is bestand tegen goede corrosiebestendigheid en mechanische eigenschappen en heeft een hoge thermische en elektrische geleidbaarheid, waardoor het een goede legering is voor spuitgieten. Aluminiummetalen met een lage dichtheid zijn essentieel voor de spuitgietindustrie. Het aluminium spuitgietproces behoudt een duurzame sterkte bij zeer hoge temperaturen, waardoor het gebruik van koelkamermachines vereist is. Het gesmolten metaal zit nog steeds in een open pot die in een oven wordt geplaatst, waar het tot de benodigde temperatuur wordt gesmolten. De open houder wordt gescheiden gehouden van de spuitgietmachine en het gesmolten metaal wordt voor elk gietstuk uit de pot geschept omdat deze hoge temperaturen het normale pompsysteem zouden beschadigen. De drukvereisten voor gietstukken met koude kamers zijn doorgaans hoger dan die van gietstukken met warme kamers.


Het voordeel van aluminium spuitgieten

Er zijn veel redenen waarom aluminium het meest gebruikte non-ferro metaal ter wereld is. Als lichtgewicht metaal is de meest populaire reden voor het gebruik van aluminium spuitgieten dat het zeer lichtgewicht onderdelen creëert zonder aan kracht in te boeten. Aluminium gegoten onderdelen hebben ook meer opties voor oppervlakteafwerking en zijn bestand tegen hogere bedrijfstemperaturen dan andere non-ferro materialen. Gegoten aluminium onderdelen zijn corrosiebestendig, sterk geleidend, hebben een goede stijfheid en een goede verhouding tussen gewicht en sterkte. Het aluminium spuitgietproces is gebaseerd op een snelle productie, waardoor een groot aantal spuitgietonderdelen zeer snel en goedkoper kan worden geproduceerd dan alternatieve gietprocessen. Aluminium spuitgieten is wereldwijd de favoriete optie geworden voor kopers. Kenmerken en voordelen zijn onder meer:

Lichtgewicht en duurzaam

Goede verhouding tussen sterkte en gewicht

Grote weerstand tegen corrosie

Uitstekende elektrische geleidbaarheid

Volledig recyclebaar en herbruikbaar in productie


Wat is gegoten mal

Gegoten mal is een hulpmiddel dat helpt het metalen onderdeel in de gewenste vorm te vormen. Het is een hol blok dat maatvaste onderdelen maakt en een snellere productie mogelijk maakt.

Gegoten mallen bestaan ​​uit twee helften, een invoerhelft en de uitwerpzijde. De mal wordt gespoten door een lossingsmiddel wat zorgt voor een gemakkelijke verwijdering van het gietstuk.

De invoerhelft is gemonteerd op een vaste plaat, terwijl de uitwerphelft zich op een bewegende plaat bevindt. De bewegende plaat wordt gebruikt om het onderdeel in de mallen uit te werpen.

Bij het spuitgieten worden verschillende soorten mallen gebruikt. Deze kunnen zowel permanent als tijdelijk zijn. De permanente mallen worden keer op keer gebruikt, terwijl tijdelijke mallen na gebruik worden weggegooid.

Er worden veel verschillende technieken gebruikt om de mallen te vervaardigen. Mallen worden vervaardigd volgens het proces waarin ze zullen worden gebruikt, het type metaal dat in de mal wordt gegoten en de matrijzen die in het proces worden gebruikt.


Wat zijn de componenten van een mal?

De spuitgietmatrijscomponenten zijn de onderdelen die de mal laten werken. Deze onderdelen worden geassembleerd om een ​​complete mal te creëren en efficiënte resultaten te produceren. De belangrijkste componenten van de spuitgietmatrijs zijn:

FIG11M1

1.Mold bases

De malbasis is een structuur van de mal. Het bevat alle componenten die samen zijn gemonteerd om te werken. Het helpt om de poorten in de mal te houden en betere eindresultaten te produceren.

2. pinnen

De pinnen bevinden zich in de mal die worden gebruikt om het gegoten deel uit de mal te werpen.

3. uitwerpers

Het uitwerpgedeelte van de mal wordt op de bewegende plaat geplaatst. Na de volledige formatie werpt het het gegoten deel uit.

4. lifters

Dit beweegt onder een hoek om de uitwerper het gegoten deel te laten verwijderen. Het loslaten van de mal wordt vergemakkelijkt door het gebruik van lifters.

5.Bushings

De bus wordt tussen het gesmolten metaal en de holte geplaatst om verminderde wrijving en gemakkelijke uitworp van het metalen onderdeel te bieden.

6.Gidsen

De geleiders worden gebruikt om de naalden te geleiden bij het uitwerpen van het gietstuk.

7. uitlijning apparaten

Deze apparaten worden gebruikt om alle onderdelen van de mal uit te lijnen. De mal wordt consistent gehouden met gebruik van uitlijnsloten en andere apparaten.


Bekwaam gereedschap voor het gieten van gereedschappen om uw projecten te vervullen

4

1. validatietechnologie GG-versterker; Stimulatie van schimmels

Onze ontwerpers van spuitgiet- en matrijzen maken gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van engineering en analyse van gietstromen, waaronder stromingstechnologie& ander gebruik van technische software door Pro Engineer / CREO GG-versterker; AutoCAD.

2. sterke technische schimmel ontwerpteam

Het team van ervaren matrijstechnici kan u helpen met uw conceptvisualisatie, functionele analyse, matrijsstroomanalyse en compleet matrijsontwerp.

3. one-stop tooling oplossing in eigen beheer

Tooling ontwerp& Vormconstructie GG-versterker; Tool validatie& Reparatie en onderhoud.

Een spuitgietmatrijs helpt metalen componenten in de gewenste vorm en vorm te produceren. AOXUMOULD is een toonaangevende fabrikant van spuitgietgereedschap en produceert matrijzen van hoge kwaliteit met een lange levensduur.

We houden ons aan strikte internationale normen en besteden speciale aandacht aan het structurele ontwerp en de afwerking van de mallen, zodat ze duurzaam zijn. Onze mallen helpen ook om de belangrijkste productieprocessen te optimaliseren en leveren betrouwbare metalen componenten voor een groot aantal industrieën.


Hoe kies je een goede mal met een lange levensduur?

De spuitgietmatrijzen hebben een levensduur die door veel factoren wordt beïnvloed en door veel daarvan wordt bekort. Om ze langer te laten duren en het productieproces te optimaliseren, worden bepaalde processen uitgevoerd. Deze technieken worden toegepast tijdens de fabricage van de mallen of door hun onderhoud.

GG gt; Structureel ontwerp

De mallen met het structurele ontwerp die scherpe hoeken en doorsneden voorkomen, kunnen langer meegaan. Een redelijke structurele vervorming en scheurvorming, samen met een uniforme vorm en symmetriestandaard zouden de levensduur van de mal moeten verlengen.

GG gt; Afwerking

De afwerking van de mal kan de productie-efficiëntie en levensduur beïnvloeden. De dikte van de mal is verzekerd. Door de tweezijdige verwerking blijft de concentriciteit behouden. De bewerking wordt correct uitgevoerd om de kwaliteit van de mal te verbeteren.

GG gt; Voorverwarmen van de mal

De mal wordt voorverwarmd wanneer het hete gesmolten materiaal wordt ingebracht. Dit kan de vorming van scheuren voorkomen omdat voorverwarmen de mal voorbereidt op de hoge temperaturen.

GG gt; Injectiesnelheid

De injectie van gesmolten metaal in de mal is een enorme factor die de levensduur en de productie-efficiëntie beïnvloedt. Als de snelheid te hoog is, corrodeert de mal en als de snelheid te laag is, is het gevormde onderdeel defect. De gemiddelde snelheid die wordt aangehouden is 43 m / s om een ​​perfecte balans te vormen.

8


Waarom voor ons kiezen voor aluminium ventilatorpoelievorm

Met jarenlange ervaring in het spuitgieten van aluminium is AOXUMOULD uitgegroeid tot een leider van wereldklasse die zijn technologische kennis en bekwame vakmensen gebruikt om op de meest kosteneffectieve manier internationaal hoogwaardige gietstukken te vervaardigen. Tijdige levering is voor ons een protocol, dus u kunt er zeker van zijn dat uw zending op tijd aankomt.

Van ontwerpconcept tot productie en verpakking AOXUMOULD is een wereldleider in spuitgieten, met klanten variërend van dailylife-producten tot auto-onderdelen.

◆ AOXUMOULD lost problemen op. Onze klanten waarderen ons vermogen om complexe ontwerpspecificaties om te zetten in realiteit.

◆ AOXUMOULD behandelt alle aspecten van het spuitgieten van aluminium, van het ontwerpen en testen van matrijzen tot de fabricage, afwerking en verpakking van aluminium onderdelen.


Kwaliteitscontrole

Geloofwaardig:

Een gerenommeerd bedrijf met opmerkelijke klanten in de auto-industrie, samen met belangrijke sectoren zoals telecommunicatie, scheepvaart en andere. Klanten die kwaliteit waarderen, komen naar ons toe en zijn volledig tevreden met onze normen en toepassingen in complexe productieprocessen.

Leiders:

Sterke voorstanders van verbetering en klanten worden nooit teleurgesteld door onze toewijding aan kwaliteit. We hebben een hoog klantbehoudpercentage en geloven in het tevreden houden van onze klanten op de lange termijn door het aanpassen en accommoderen in alle stadia.

Strategisten:

De belangrijkste focus van het bedrijf is niet alleen het stimuleren van verkopen zonder een zakelijk doel. We hebben gekozen voor een groeibenadering die ons ertoe aanzet kostenbesparingen voor onszelf en onze klanten te vinden. Onze toeleveringsketen wordt voortdurend opnieuw gecontroleerd om manieren te vinden om afval en brandstofzuinigheid te verminderen.

Onderzoekers:

Bekwame teams bij Sunrise volgen evidence-based systemen om beslissingen te nemen over processen en managementoutput. Deze geïnformeerde aanpak houdt ons een stap voor op de curve en we blijven altijd leveren.

Recruiters:

Medewerkers, managers, inspecteurs en ingenieurs leren allemaal met elkaar samenwerken. Ze zijn gemaakt om te begrijpen hoe kwaliteit diep verbonden is met hun expertise en prestaties. Er worden regelmatig aanmoedigingen en richtlijnen gegeven om iedereen op het goede spoor en gelukkig te houden.

Wees gerust, met AOXUMOULD is uw pad naar succes bepaald. We zijn slechts een telefoontje verwijderd van het bepalen van de beste oplossing voor uw productiebehoeften, tegen de meest redelijke kosten in de markt. Neem contact op met probleemoplossers en ontwerpexperts en zet complexe specificaties om in praktische toepassingen. Stel nu uw probleem en laat ons een oplossing bieden!


Neem contact op

2

Hot Tags: aluminium ventilator katrol mal, ventilator katrol mal, aluminium mal

Onderzoek

You Might Also Like