Fan Alminum Hub Die Casting Tooling

Fan Alminum Hub Die Casting Tooling

Fan Alminum Hub Die Casting Tooling
Praat nu

Productdetails

Fan Alminum Hub Die Casting Tooling


Basis informatie. 20190406155936
Materialen: aluminium A380, ADC 12, YL102, AlSi9Cu3, AlSi12 of aangepast.

Het gewichtsbereik: van 30 g tot 100 kg / stks
Dikte van onderdelen: boven 3 mm
Trekhoeken: 1º tot 3º op het buitenoppervlak, 2º tot 5º op het binnenoppervlak.

Onze voordelen
De stijl, kleur en vorm van onderdelen kunnen worden aangepast.
We gebruiken de nieuwste apparatuur om de nauwste tolerantie te garanderen.
Het prototype kan worden gemaakt naar uw behoefte.
Wij bieden secundaire verwerking zoals oliesproeien, zeefdrukken, assemblage etc.
Schimmelreparatie en -onderhoud worden ook intern ondersteund.


Over het bedrijf

Fabriceert snel prototypes van spuitgieten, persgieten met laag volume en gereedschappen voor productie-matrijzen. Ons ervaren en ervaren team van CAD / CAM-ingenieurs en spuitgietgereedschap voor spuitgieten leveren hoogwaardige spuitgietgereedschapsoplossingen voor de veeleisende productieomgeving van spuitgietwerk van aluminium.

Productiegereedschappen
Hard gereedschap of H-13 aluminium spuitgietgereedschap is een uitstekend proces voor gieten met hogere hoeveelheden. Een grotere investering in de diecast-tooling levert een aanzienlijke vermindering van de opnieuw optredende kosten op. De productie van alumina gegoten onderdelen heeft zeer herhaalbare eigenschappen en toleranties.

Typische doorlooptijd

1, Tooling = 4-5 weken
2, monsters = 1-2 weken
3, productie (aantal 10k) = 3-4 weken

4, Tooling Levensverwachting

5, 300 k stks

Onderzoek & Ontwikkeling

Het perfecte ontwerp van gereedschappen is een gereedschapsuitgietgereedschap van gekwalificeerd aluminiumgietwerk op het gietproces.

Het ontwerp van het gietgereedschap en de productie van spuitgieten, we evalueren zorgvuldig de vereiste secundaire processen van gietstukken en verschillende afwerkingsvereisten. Zoals CNC Million bewerking, Slijpen, lassen en schilderen. We houden rekening met de vorm, de pasvorm en de functie van het onderdeel om een net of bijna netdeel te geven aan spuitgietonderdelen.

Perfect aluminium matrijsontwerp minimaliseert porositeit, krimp, resulterend in een superieure afgewerkte aluminium spuitgietonderdelen.

Om de eigenschappen van het aluminiummatrijzenafgietsel en stabiele prestaties bij de productie van matrijzengietstukken te verbeteren. Zo vroeg mogelijk in het spuitgietproject kunnen we spuitgietgereedschappen ontwerpen die de hoogste productie-efficiëntie opleveren, deelkosten minimaliseren en de standtijd van het gereedschap optimaliseren.

Wij bieden de productie van aluminiumlegering spuitgieten, aluminium spuitgieten ontwerp, en ook de nadruk op de verwerking van spuitgieten product. Door middel van grondstof, schimmel ontwerp, smelten, spuitgieten, bewerking, stempelen, schilderen naar verpakking en verzending, bieden wij volledig one-stop-service. We zijn nu actief om de R & D van aluminium spuitgieten en randapparatuur, zoals het houden van oven te verbeteren ...

QQ 图片 20190406160733


Kwaliteitstesten

QQ 图片 20190406162759


Wat is het spuitgietproces onder hoge druk aluminium ?

Hogedruk aluminium spuitgieten is een fabricageproces waarbij gesmolten metaal (aluminium) wordt geïnjecteerd met een spuitgietmachine onder druk met behulp van aanzienlijke druk in een stalen mal of matrijs om producten te vormen.

Vanwege de uitstekende maatnauwkeurigheid en de gladde oppervlakken vereisen de meeste hogedrukgietstukken geen bewerking behalve het verwijderen van de flits rond de rand en mogelijke boor- en draadgaten. Hogedruk spuitgietproductie is snel en goedkoop in vergelijking met andere gietprocessen.

Er zijn verschillende toepassingen van aluminiumlegeringen voor spuitgietonderdelen onder hoge druk met verschillende mechanische eigenschappen en chemische storingen. Aluminium wordt gebruikt in 80-90% van de hogedruk spuitgietlegeringen die momenteel in de wereld verkrijgbaar zijn. In veel gevallen kan aluminium hogedruk spuitgieten staal vervangen, waardoor de sterkte toeneemt en het gewicht afneemt. Wij produceren onder hoge druk spuitgieten onderdelen in kleine maten van minder dan een ounce tot grote maten van 10 pond. Wij kunnen gewoonlijk hoge druk spuitgieten onderdelen produceren en verzenden binnen twee weken na ontvangst van uw bestelling, als we de hogedruk spuitgietmatrijs al hebben en onze eerste artikelinspecties hebben voltooid.


Hogedruk spuitgieten voor een breed scala aan industrieën.

We kunnen hogedruk spuitgieten voor bedrijven in een breed scala van industriële toepassingen uitvoeren, waaronder:

  • Medisch: ons spuitgietbedrijf kan spuitgieten van hoge kwaliteit voor klanten van medische apparaten uitvoeren. Onze expertise omvat essentiële medische producten zoals chirurgische instrumenten, ziekenhuisapparatuur, ziekenhuisbed-tandwielkasten en peristaltische pomppompen.

  • Recreatieve voertuigen: met trots bieden wij superieure spuitgietdiensten voor fabrikanten van recreatievoertuigen.

  • Verkeerslichten: Wij zijn een toonaangevend spuitgietbedrijf als het gaat om de productie van behuizingen voor straat- en verkeerslichtbehuizingen, PED-boxen en aluminium lichtkasten.

  • Buitenverlichting: u kunt op ons rekenen voor deskundige aluminium spuitgietdiensten voor de productie van producten voor buitenverlichting, waaronder looplichtbehuizingen, kogelarmaturen, coachlichten en wandkandelaars. Onze capaciteiten omvatten ook LED- en hoogrendement buitenverlichting.

  • Vuurwapens: Premier is een van de beste spuitgietbedrijven voor de vuurwapenindustrie, spuitgegoten triggerbeschermingen en andere geweer- en geweeronderdelen.

  • Industriële uitrusting: Onze spuitgietdiensten omvatten de fabricage van talrijke soorten industriële uitrusting, zoals verbindingsstangen voor compressoren en zuigers, pomphuizen voor portiers, behuizingen voor behuizingen voor muurmontage, industriële pompen, luchtcompressoren en vele andere. Ongeacht het product bieden onze gietstukken betere sterkte en prestaties tegen extreem lage eenheidskosten.

  • Telecommunicatie: Wij zijn een volleerd gegoten fabrikant voor producten uit de telecomindustrie, zoals elektrische behuizingen, verbindingsfrontplaten, golfgeleiders, antennemontages en RF-filters.


Meer spuitgietmatrijzen en onderdelen

QQ 图片 20190406163435

Notitie:
De producten die in de afbeelding worden getoond, zijn de klantgerichte producten, waaruit blijkt dat wij over het vermogen en de ervaring beschikken om uw producten goed te doen! Elke vorm van OEM is goed verwelkomd! Hoop dat we uw probleem kunnen oplossen!

General Die Casting Design Gegevensblad

Werkwijze Aluminium spuitgieten Zandgieten V-Casting Investeringen gieten Grafiet permanente mal Steel Die Permanent Mold Gipsvorm
Grootte bereik
Ounces tot 50 lbs Ounces to Tons Tot 150 lbs Tot 250 lbs Tot 6 lbs Tot 100 lbs Ounces tot 50 lbs
toleranties

+/-. 002 "

tot 1 "

+/- 1/32 "

tot 6 "

+/- .010 "

tot 1 "

+/- .005 "

tot 1 "

+/- .005 "

tot 1 "

+/-. 015 "

tot 1 "

+/-. 005 "

tot 2 "

32 tot 125 250 tot 500 125 tot 150 60 tot 90 63 tot 90 150 tot 300 63 tot 125
Metals

Aluminium
360
380
413

Zink

Zamac 3
Zamac 5
ZA-8
ZA-12
ZA-27

Magnesium

Meest Alle Castable Alloys Aluminium
319
356
535
Alle gietbare legeringen Aluminium
356
319
ZA-12
ZA-27
Aluminium
Bronzen
Ijzer
Lood
Aluminium
Zink
Magnesium
Messing


Typen machines voor spuitgieten

Ongeacht het type machine dat wordt gebruikt, is het van essentieel belang dat de helften, kernen en / of andere beweegbare secties tijdens de gietcyclus veilig op hun plaats worden vergrendeld. In het algemeen wordt de klemkracht van de machine bepaald door (a) het geprojecteerde oppervlak van het gietstuk (gemeten aan de matrijsafscheidingslijn) en (b) de druk gebruikt om metaal in de matrijs te injecteren. De meeste machines gebruiken tuimelmechanismen die worden bediend door hydraulische cilinders (soms luchtdruk) om vergrendeling te bereiken. Anderen gebruiken direct werkende hydraulische druk. Veiligheidsvergrendelingssystemen worden gebruikt om te voorkomen dat de matrijs opent tijdens de gietcycli.

Spuitgietmachines, groot of klein, variëren fundamenteel alleen in de methode die wordt gebruikt om gesmolten metaal in de matrijs te injecteren. Deze worden geclassificeerd en beschreven als spuitgietmachines met hete of koude kamer.

Verpakking & levering
Verpakkingsdetails: houten doos met vormcomponenten, tekening 2D & 3D.
Levertijd: verzonden binnen 40 dagen na betaling.


FAQ

1. V: Wat voor soort product kan je doen?
A: Matrijzenbouw en spuitgieten voor aluminium, zink, legeringsonderdelen.
2. Q: Welke vriendelijke informatie nodig voor spuitgieten mal maken citaat?
A: 1) Voorbeeldfoto met formaat of 2D / 3D-ontwerp
2) Caviteitshoeveelheid
3) Type gietstaal: H13, 1.2311, 1.2344, SKD-61, enzovoort.
5) spuitgieten machine parameter of plaat grootte (dasstang afstand)
3. Vraag: Ik heb geen 3D-tekening, hoe begin ik het nieuwe project?
A: U kunt ons een voorbeeld geven, wij zullen helpen om het 3D-tekeningontwerp af te maken.
4. V: Waarom voor ons kiezen?
A: Hoge kwaliteit, professionele service, fabrieksprijs en tijdige levering.

Stuur uw voorbeeld of tekeningen naar ons, ontvang onmiddellijk de professionele offerte!

2

Hot Tags: fan alminum naaf spuitgieten tooling

Onderzoek

You Might Also Like