Meubelaccessoires Aluminium spuitgietmatrijs

Aoxu Mold is gespecialiseerd in het maken van aluminium spuitgietmatrijzen, met een professioneel team van ontwerp en kwaliteitscontrole, om onze klanten een goede service te bieden.
Praat nu

Productdetails

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd, is gespecialiseerd in het maken van aluminium spuitgietmatrijzen, met een professioneel team van ontwerp- en kwaliteitscontrole, om onze klanten een goede service te bieden.

Stuur ons uw projectinformatie en ons verkoopteam zal dezelfde dag contact met u opnemen!

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880


Introduction Korte introductie van spuitgieten schimmel

Spuitgieten is een veelzijdig proces voor het produceren van metalen onderdelen door gesmolten metaal onder hoge druk in herbruikbare stalen mallen te persen. Deze matrijzen, matrijzen genoemd, kunnen worden ontworpen om complexe vormen te produceren met een hoge mate van nauwkeurigheid en herhaalbaarheid. Onderdelen kunnen scherp worden gedefinieerd, met gladde of gestructureerde oppervlakken, en zijn geschikt voor een breed scala aan aantrekkelijke en bruikbare afwerkingen.

image3

  Voorwaarden Omschrijving
1 Vaste mal Rechtsboven halve tekening. Vormhuls hecht om gesmolten metaal in te gieten.
2 Bewegende schimmel Bovenstaande tekening linker helft. Bevestiging aan beweegbare plaat van spuitgietmachine.
Gewoonlijk klampt het gieten van het product zich aan deze zijde vast.
3 Nest schimmel
(Hoofdvorm)
Het maakt zelf geen holte in een mal zelf, maar het gebruikt alleen materiaal van hoge kwaliteit rond de holte als nest, zodat het materiaalkosten van schimmel kan besparen.
4 Basisvorm Basis van de mal om in een nestmal te passen. Materiaal van de nestmal zou materiaal van hoge kwaliteit zijn, waarvan hoge hittebestendigheid, hoge corrosiebestendig, hoog warmtegeleidend staal, maar materiaal van basismal zou conventioneel, matig staal zijn.
5 Uitstoter pin Uitwerppen een balk die wordt gebruikt om een gegoten product eruit te duwen.
6 Kern Een mechanisme om gaten in een gegoten product te maken, een kernmethode is het gebruik van een bewegende openingsbeweging van de platen, een andere methode is het gebruik van een hydraulische cilinder.
7 Core pin Een staaf om gat in gegoten product te maken. Elke gietcyclus die uit het vasthoudproduct wordt getrokken, heeft sterkte en duurzaamheid nodig.
8 Poort Plaats net voor de holte waar gesmolten metaal door de loper in de holte stroomt. Het versmalt meestal om de snelheid en snelheid van de metaalstroom aan te passen, wat een grote invloed heeft op de gietkwaliteit.
9 Biscuit Wanneer de plunjertop gesmolten metaal in de holte spuit, werkt de plunjertop om druk uit te oefenen op gesmolten metaal in een holte. De plaats vlak voor de plunjertop waar de laatste moet worden gestold.
10 Overloop Het deel voor het opslaan van vuil gesmolten metaal dat voorop loopt, wanneer gesmolten metaal met hoge snelheid en druk in de holte wordt geïnjecteerd. En het gebruikt om metaalstroom in een rand en een hoek van product te brengen.
11 Gasopening Dunne ventilatieruimte om lucht of gas uit de spouw te laten. Het is meestal ongeveer 0,1 mm dik en plaatst het direct in een holte en ook het uiteinde van de overloop.


❷ Twee soorten spuitgietmatrijzen

● Spuitgieten met koude kamer

Structuur van spuitgietmachine met koude kamer --- oven en spuitgietmachine worden afzonderlijk geplaatst. Het gebruikt een pollepelmachine of andere eenheid om gesmolten aluminium in de huls te voeren. Over het algemeen wordt het gebruikt voor het gieten van aluminium, maar ook voor het gieten van zink, magnesium, messing.

image1

● Spuitgieten met hete kamers

Hete kamer spuitgieten machine bestaat uit oven en machine. De oven en machine zijn één eenheid. Plunjerdelen zoals moffen bevinden zich altijd onder gesmolten metaal. Het is geschikt voor het gieten van metaal met een laag smeltpunt zoals zink, magnesium.

afbeelding2 (1)


❸ Voordelen van spuitgieten schimmel

● Breed scala aan complexe toepassingen
● Uitstekende dimensionale nauwkeurigheid
● Sluit toleranties
● Gladde gegoten oppervlakken
● Giettreksterkte
● Verminder of elimineer bewerkingen na het bewerken
● Snelle productietarieven


IeGiet grondstoffen

● Aluminium spuitgietlegeringen: A380, A360, A356 en K-legering

Dichtheid @ 293 K: 2,702 g / cm3
Smeltpunt: 660,37 ° C - 933,52 ° K
Kookpunt: 2467,0 ° C - 2740,15 ° K
Aantal protonen / elektronen: 13
Aantal neutronen: 14
Kristalstructuur: Kubisch
Natuurlijke kleur: zilverachtig of wit

● Zinkspuitgietlegeringen: ZA3, ZA12 en ZA27

Atoommassa: 65,39 amu

Smeltpunt: 419,58 ° C - 692,73 ° K

Kookpunt: 907,0 ° C - 1180,15 ° K

Aantal protonen / elektronen: 30

Dichtheid @ 293 K: 7,133 g / cm3

Natuurlijke kleur: Blauwachtig of wit


IeDie gietvorm gemaakt door Aoxu

Furniture Accessories Aluminum Die Casting Mould

Die Toepassing: meubels accessoires

Aantal holten: 1

Die Steel: 718

Die Standrad: LKM

Grondstof: aluminium

Giettype: Gieten met hete kamers

T1 Tijd: 45 dagen

Shot Life: 300-500.000 opnamen


❻De stappen om spuitgieten aan te passen van Aoxu

● Klanten sturen de IGS / STEP-tekeningen of het monster ter aanbieding naar ons;

● Zal praten over de details om aan castables te voldoen;

● Na aanvaarding door de klant van onze prijzen, sturen wij onze 3D-tekening voor goedkeuring;

● Na het goedkeuren van de 3D-giettekening, beginnen we met de productie van de tooling / mal nadat de aanbetaling van de mal / tooling-kosten is betaald;

● Nadat de schimmel / tooling klaar is, stuurt de monsters voor controle van de klant;

● Na goedgekeurde monsters, zal de verzending voorbereiden en de mal / tooling over zee naar de klant sturen.


❼Hoe Aoxu rekening houdt met de details van het spuitgieten

2

De scheidingslijn is om twee verschillende zijden van een gietvorm samen te laten komen en de gewenste geometrie van het onderdeel te verkrijgen, een redelijke scheidingslijn kan een mooi productoppervlak opleveren. We begrijpen het belang van deze zorg volledig en we hebben altijd de meest geschikte scheidingslijn gekozen tijdens ons spuitgietmatrijsontwerp.

Diepgang is de bepaalde hoek van de gereedschapskern of onderdelen die gemakkelijk kan worden vrijgegeven bij het productieproces van spuitgieten. Alle gegoten oppervlakken die evenwijdig zijn aan de openingsrichting van de matrijs vereisen trek voor de juiste uitstoot van het gietstuk uit de matrijs. Anders moet er een mogelijk fabricagerisico zijn voor de matrijs.

Filet is een ronde verbinding van twee oppervlakken die anders in een scherpe hoek of rand zou zijn tegengekomen. Bij het spuitgieten van onderdelen, moet de ervaren productontwerper enkele filets op de geoptimaliseerde onderdelen plaatsen om ongewenste randen en hoeken te verwijderen, en om rekening te houden met spanningsconcentratie.

De pilaar is ontworpen om sommige afstanden te ondersteunen of om andere onderdelen met schroeven te monteren. Op basis van onze ervaring, voor maximale integriteit en sterkte van de reden voor het spuitgieten, moet de dikte van de pilaar gelijk zijn aan of groter zijn dan de universele wanddikte. Anders kan de pilaar gemakkelijk barsten.

Rib is ontworpen om muren, oppervlakken of andere functionele kenmerken te versterken, zodat het doelonderdeel sterk genoeg zal zijn voor elke werkomstandigheid. Met het oog op het spuitgieten van de productie, geven we oprecht commentaar dat onze klant de dikteribben kan maken op 50% ~ 80% van de universele wanddikte. Om krimp van de onderdelen tijdens het gietproces te elimineren of te verminderen.

Gaten en ramen We raden speciaal aan om de juiste trek op gaten en raamelementen toe te voegen, omdat bij het spuitgieten van de matrijzen de omtrekken van deze functies tijdens het stollen aan het matrijsstaal zullen vastgrijpen.


❽ Meer foto's om castingwerk te tonen

spuitgieten-grondstof-300x216yizumi-die-casting-machine-300x199yizumi-2500T-die-casting-machine

DIE CASTING RUW MATERIAAL 300T DIE CASTING MACHINE 2500T DIE CASTING MACHINE


❾Neem spoedig contact met ons op

Adres: No.38 Beiyuan Avenue, Xinqian Industrial Zone, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, China

Handig vervoer: 3 uur met de trein van Shanghai

2 uur vanuit Guangzhou door de lucht

1 uur met de trein van Ningbo

1 uur van Luqiao Airport

20 minuten van het treinstation van Taizhou

Contact: glans

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)
Hot Tags: meubels accessoires aluminium spuitgieten schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like