Aluminium wielnaafmal voor automatisch gieten van onderdelen

Aluminium wielnaafmal voor automatisch gieten van onderdelen

Aoxu is toegewijd aan het maken van spuitgietmatrijzen met jarenlange ervaring, waarmee besparingen kunnen worden gerealiseerd tussen 30% en 70% op bijna alle projecten in vergelijking met producten uit eigen land, waardoor uw productiekosten en kapitaaluitgaven drastisch worden verlaagd.
Praat nu

Productdetails

Aluminium wielnaafmal voor automatisch gieten van onderdelen

Spuitgieten is een proces waarbij het gesmolten metaal wordt geïnjecteerd in de matrijsholte bij een verhoogde druk tot 30.000 psi (200 MPa). De herbruikbare stalen mal die wordt gebruikt in het spuitgietproces wordt een matrijs genoemd. Spuitgieten is een zeer productieve methode voor het gieten van onderdelen met een lage afmetingstolerantie en een hoge oppervlaktekwaliteit.

Er zijn twee belangrijke spuitgietmethoden: hete kamer methode en koude kamer methode.

Voordelen van spuitgieten schimmel:

*Hoge productiviteit

* Goede maatnauwkeurigheid

* Goede oppervlakteafwerking: 2-100 µinch (0,5-2,5 µm) Ra

* Dunne wanddelen kunnen worden gegoten

* Zeer economisch proces bij productie van grote volumes

* Fijne korrelstructuur en goede mechanische eigenschappen worden bereikt

* Ingewikkelde vormen kunnen worden gegoten

* Kleine onderdelen kunnen worden geproduceerd


Gietvormmatrijs van aluminium wielnaaf

1. De schimmel werkprocedure

Aluminium wielnaafmal voor automatisch gieten van onderdelen


2. Het deel van het ontwerp

* Omdat de metalen mal van een spuitgietstuk uitzet wanneer deze wordt gevuld met een gesmolten metaal en vervolgens zowel het gietstuk als de gietvorm krimpt tijdens het afkoelen, zijn de krimptoeslagen in het matrijsvormontwerp kleiner dan die in het zandgietwerk.

* Delen van 20 g tot 34 kg mogen worden gegoten.

* De sectiedikte van permanente gietvormen kan variëren van 0,02 "- 0,5" (0,5-12 mm).

* De dimensionale toleranties zijn 0.01-0.03 ”(0,25-0,75 mm) afhankelijk van de dikte van de gietsectie.

* Voor de afmetingen die de scheidingslijn van de matrijs overschrijden, worden emissierechten van 0,004-0,01 "(0,1-0,25 mm) gebruikt.

* De dieptrekhoek is gewoonlijk ongeveer 1%.

* Lagere (in vergelijking met andere gietmethoden) stralen van de hoeken van het onderdeel kunnen worden bereikt door spuitgieten.

* Veranderingen van de sectiedikte moeten zo geleidelijk mogelijk zijn.

* De scheidingslijn mag geen kritische afmetingen overschrijden.

* Watergekoelde matrijzen kunnen worden gebruikt voor het verkrijgen van snellere stolling in een gewenste richting.

* De matrijzen zijn vervaardigd van gereedschap en matrijzenstaal. De levensduur van de matrijs wordt bepaald door het vermogen van het materiaal om slijtage te weerstaan veroorzaakt door de gesmolten legeringen en vermoeidheid veroorzaakt door meervoudige verhitting en expansie.

* De kernen zijn gemaakt van vuurvaste keramische materialen. Kernen op zandbasis zijn niet van toepassing vanwege hun onvoldoende sterkte onder druk die bij spuitgieten wordt toegepast.

QQ 截图 20190912152100


3. Het deel van schimmelstroomanalyse

Mold flow analyse simulatiesoftware is een waardevol hulpmiddel dat helpt om kwaliteitsonderdelen op tijd en binnen budget op de markt te brengen. Simulatiesoftware is een essentieel hulpmiddel bij de ontwikkeling van gecompliceerde 3D-onderdeelontwerpen en helpt ook bij het voorspellen van de effecten op de kwaliteit van het lichter en dunner maken van bestaande producten. Hoewel simulatiesoftware geen resultaten met 100% nauwkeurigheid oplevert, voorkomt u dat u enkele grote fouten maakt.

Ontwerpen van nieuwe onderdelen kunnen onmiddellijk worden geanalyseerd op maakbaarheid. In het verleden bestond het risico dat gebreken in deelontwerpen niet zouden worden opgemerkt totdat een matrijsgereedschap werd gemaakt. Veranderingen in het ontwerp van onderdelen en matrijzen in dit stadium zouden duur en tijdrovend zijn.

De software voorspelt potentiële kwaliteitsproblemen in het onderdeel, zoals stroomleidingen, laslijnen, diepe sneden, onvoldoende diepgangshoeken, kromtrekken en zinkmarkeringen. Dit betekent dat wijzigingen in het onderdeelontwerp onmiddellijk kunnen worden aangebracht om deze problemen met weinig tijd en kosten aan te pakken.

Spuitgietontwerpen kunnen ook worden geanalyseerd op mogelijke fouten vóór het bouwen van een mal. Een voorbeeld hiervan is met familievormen waarin de lopers op maat kunnen worden gemaakt zodat een uitgebalanceerde vulling wordt bereikt waardoor problemen met de onderdeelkwaliteit als gevolg van ongelijke vultijden worden geëlimineerd.

Mold flow analyse software kan worden gebruikt om oplossingen te vinden voor bestaande onderdelen met kwaliteitsproblemen zoals kromtrekken.

QQ 截图 20190912155637

4. De video toont ons uitstekende werk


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Aoxu Mold is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde precisie, hoogwaardige, goedkope kunststof spuitgieten en spuitgieten. We kunnen ook ondersteunende processen leveren, zoals kunststof gieten, gietstukken, prototyping, CNC-bewerking, perswerk, assemblages.

We werken met gerenommeerde partners van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat we onze klanten de meest kosteneffectieve service van hoge kwaliteit kunnen bieden. Al onze partners hebben goed gedefinieerde robuuste kwaliteitscontroleprocedures, inspectieapparatuur en bekwame technici. Deze eis staat voorop bij Aoxu Mold.

Ons professionele Engels sprekende team ondersteunt uw productontwikkeling door DFM-advies, gedetailleerd toolontwerp, prototyping, CNC-bewerking en vele andere productieprocessen te geven.

Ons team biedt gedetailleerde onsite ondersteuning voor al uw projecten, waardoor u volledig vertrouwen en gemoedsrust krijgt. We zullen regelmatig projectmanagementrapporten verstrekken met de frequentie die u vraagt.

Aoxu Mold kan een besparing van tussen de 30% en 70% besparen op bijna alle projecten in vergelijking met producten uit eigen land, waardoor uw productiekosten en kapitaaluitgaven drastisch worden verlaagd.

Als u serieus wilt profiteren van de unieke en zeer professionele service van Aoxu Mold, kunnen we een bezoek aan uw faciliteit organiseren om uw technologische vereisten in detail te bespreken.

We geven u graag binnen 24 uur zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Contact: glans

Emial: sales1@aoxumoulds.com

1 (2)

Hot Tags: aluminium wielnaafmal voor auto-onderdelen gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like