Die Casting Tooling van Auto Oil Bump Body

Die Casting Tooling van Auto Oil Bump Body

De belangrijkste verschillen tussen twee soorten spuitgieten 1. Over aluminium spuitgieten Aluminium spuitgieten is de meest voorkomende legering die tegenwoordig wordt gebruikt voor het spuitgieten, omdat het wordt gebruikt in een breed scala van producten. Een van de belangrijkste voordelen van gegoten aluminium onderdelen is dat ze zeer ...
Praat nu

Productdetails

De belangrijkste verschillen tussen twee soorten spuitgieten

1. Over aluminium spuitgieten

Aluminium spuitgieten is de meest voorkomende legering die wordt gebruikt voor het spuitgieten proces, omdat het wordt gebruikt in een breed scala van producten. Een van de belangrijkste voordelen van gegoten aluminium onderdelen is dat ze zeer licht van gewicht zijn, terwijl ze bestand zijn tegen de hoogste bedrijfstemperaturen van alle gegoten legeringen. Aluminium heeft ook een zeer hoge maatvastheid voor complexe vormen en dunwandige toepassingen. Aluminium spuitgietonderdelen worden ook gekozen vanwege hun corrosiebestendigheid en goede mechanische eigenschappen, waardoor ze een primaire keuze zijn voor een breed scala aan toepassingen, van consumentenelektronica tot maritieme toepassingen. Aluminium gegoten onderdelen hebben ook een hoge thermische en elektrische geleiding en EMI-afscherming maakt aluminium een uitstekende keuze voor behuizingen voor netwerk- en telecommunicatietoepassingen omdat het afschermingseigenschappen biedt en tegelijkertijd een effectieve warmtedissipatie biedt voor de elektronische componenten die zich binnenin bevinden. De lichtheid van aluminium gegoten onderdelen maakt ze tot een ideale keuze voor draagbare toepassingen zoals elektrische gereedschappen en andere draagbare apparaten en wordt ook veel gebruikt in auto- en ruimtevaarttoepassingen voor gewichtsvermindering en brandstofefficiëntie. Aluminium gietdelen zijn ook eenvoudig te bewerken voor hoge precisie-eisen en kunnen zonder problemen worden gechromateerd, geanodiseerd, geverfd of gepoedercoat.


A. Industrieën die aluminium spuitgietonderdelen gebruiken:

connectors

Marine onderdelen

Lucht- en ruimtevaartonderdelen

Automotive

Elektrisch gereedschap

Consumentenelektronica

Computing

Netwerken en telecommunicatie

Draagbare toestellen

B. Onze aluminium spuitgieten faciliteit bestaat uit:

Meer dan 25 sets spuitmachines voor koudekamers variëren tot 1800 ton maximale sluitkracht.

C. aluminiumlegeringen die we gebruiken:

A380, 360


2. Over Zinc Die Casting

Legeringen met zinkspuitgietwerk worden beschouwd als de gemakkelijkste gietlegeringen en bevorderen over het algemeen een langere standtijd in vergelijking met aluminium en magnesiumlegeringen. Deze combinatie maakt zink gegoten onderdelen zeer economisch om te produceren.

Onze zinkspuitgietinstallatie bestaat uit hete kamermachines, variërend van 225 ton tot 750 ton sluitdruk. Met dit productieproces kunnen we hoogwaardige onderdelen produceren in de vorm van een netvorm of in de buurt van de specificaties van de netvorm. Bovendien zijn gietstukken van zinkmatrijzen eenvoudig te bewerken voor hoge precisie-eisen. De eigenschappen van zinklegeringen maken ze ook tot een uitstekende keuze voor verschillende oppervlakteafwerkingen zoals galvaniseren, conventioneel lakken en poedercoaten.


A. Industries met zinkspuitgietonderdelen:

connectors

telecommunicatie

Automotive

Elektrisch gereedschap

Consumentenelektronica

Computing

B. Onze zinkspuitgietinstallatie bestaat uit:

Meer dan 5 sets spuitmachines met hete kamer variëren tot 700 ton maximale sluitkracht.

C. Zinklegeringen die we gebruiken:

Zamak 2, Zamak3, Zamak5, Zamak7, Za8, Za27


Hier hebben we het over carrosserie spuitgieten met automatische olie.

1. Hoofdproductbeschrijving 2

Model NO .: oliebultlichaam Z08

Die Casting Method: Precision Die Casting

Bewerking: zink hogedruk spuitgieten

Oppervlaktevoorbereiding: ontbramen

Tolerantie cijfer: 4

Certificering: SGS, CE, RoHS

Aluminiumlegeringen: A380

Oppervlaktebehandelingen: Bright Polish, Painting

Transportpakket: Dozen en pallets

Herkomst: China

Die Casting Machine Type: Hot Chamber Die Casting Machine

Toepassing: Auto-onderdelen

Materiaal: zinklegering

Drukkamerstructuur: verticaal

Kwaliteitsniveau van het oppervlak casten: 1

Bewerkingsmethoden: boren, draaien enz

Handelsmerk: OEM

Specificatie: CE, ROHS, SGS

HS-code: 79070090


2. Aoxu Company Description

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. is een professionele fabrikant van spuitgieten in China.

Aoxu concentreert zich op samll-middenbedrijven, verstrekt matrijzenafgietseloplossingen vanaf clientsvereisten van Vormen die, Aluminium / Zink (Zamak) Metaallegering Die Casting aan het Machinaal bewerken, Oppervlaktebehandeling, Assemblage en Verzending enz. Maken.

Onze aluminium / zink gegoten onderdelen variëren van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur, precieze automobielindustrieën tot reserveonderdelen van industriële hardware en enz.

Met goede kwaliteit, Aoxu spuitgieten onderdelen zijn export naar Japan, Spanje, Engels, Duitsland, VS, enz.

3. Aoxu Comapny voordelen
Apparatuur lijst:
* Hot kamer spuitgieten machines: 3 sets (Tonnage: 30T ~ 100T)
* Koude kamer spuitgieten machines: 4 sets (Tonnage: 180T ~ 500T)
* CNC: 4 sets
* Andere: boormachines, polijstmachines, freesmachines

Mallen maken:
-Moulds ontwerpen, maken, onderhouden in huis
- (OEM) Klant levert UG, Solidworks, CAD-tekeningen enz
- (ODM) Klant toont ons gedetailleerde ideeën en vereisten, onze ingenieurs zullen ontwerpen.
-Molds producties periode is ongeveer 3 tot 4 weken.
-Zorg spuitgieten monsters voor klanten om te controleren.

Die Casting:
- 7 sets spuitgietmachines, 2 of 3 ploegen om de productie op tijd te garanderen.
- Ervaren spuitgieten en vormmakers, 7 * 24 wachten op bestellingen om schimmelvorming en machines goed te laten werken.
- Gebruik alleen standaard milieuvriendelijke materialen van aluminium, Zamak-legeringen. Verstrek MATERIAALCERTIFICAAT van originele materiële fabriek.
- Verstrek CE, ROHS, SGS certificaat vanaf eisen van de klant.

Bewerking:
- Afwerking van frezen, boren, tappen, frezen, CNC-bewerking in eigen huis

Oppervlakte behandeling:
- Zoals per eisen van de klant, biedt Aoxu spuitgietonderdelen oppervlaktebehandelingsmethoden: ontbramen, stralen, schuren polijsten per machine (glad polijsten of licht polijsten), handmatig normaal polijsten, handmatig helder polijsten, schilderen, poedercoaten, galvaniseren, verchromen enz.

Verpakking en verzending:

--FOB, CFR, CIF, EXWORKS handelsterm beschikbaar.
--Verpakking met kartonnen dozen en op pallets.
--Die het gieten van steekproeven kan door DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS enz. Worden verzonden


Hoeveel kost een gegoten gereedschap kosten?

Bij het zoeken naar het antwoord op "Hoeveel kost een gereedschap voor gegoten gereedschap?" Het is belangrijk om te begrijpen waarom een goed gegoten gereedschap kosten wat het doet. Wees voorzichtig met die-cast-fabrikanten die tools aanbieden tegen veel lagere kosten dan andere spuitgietbedrijven. Gereedschappen of mallen zijn niet goedkoop en het gaan van de goedkopere route kan en zal vaak leiden tot meer lastige problemen op de weg. Als het gaat om gegoten gereedschap , is het de moeite waard om te investeren in het ontwerp en onderhoud van de tool om de levensduur te garanderen.

1. Superieur werktuigontwerp

Een goed gereedschapsontwerp is van cruciaal belang voor het algehele succes van uw project. Als u een robuust onderdeel hebt, wilt u ervoor zorgen dat uw onderdelen consistent zijn vanaf de eerste opname tot de laatste. Hoe geavanceerd uw gegoten machines ook zijn, als u de kosten voor een goedkopere tool verlaagt, loopt u het risico dat u middelmatige onderdelen maakt - die later extra kosten met onnodige secundaire bewerkingen kunnen opleveren - of dat er sprake is van slechtere projectfouten.

Die Casting Tooling Ontwerp | Hoeveel kost een gereedschap voor gegoten gereedschap?

Runner Systems

Bij Aoxu besteden we meer aandacht aan de details van het ontwerp en willen we een tool creëren die ons of onze klanten niet in de steek zal laten tijdens de productie. Het is niet alleen belangrijk om met ervaren ontwerpers te werken, maar het gebruik van voorspellende software, zoals MAGMA, kan helpen bepalen hoe het runnersysteem eruit moet zien, hoe het onderdeel wordt afgesloten en waar de overlopen zullen zijn. We kunnen slechts één runner en ventilatiesysteem ontwerpen om kosten te besparen in engineering, maar in plaats daarvan ontwerpen we verschillende runner-systemen en voeren we meerdere MAGMA-integraties uit om de beste runneroptie te selecteren, samen met de optimale overloopplaatsing. Als we kunnen voorspellen waar poreusheid en falen in het onderdeel zullen optreden, kunnen we een hulpmiddel ontwerpen dat het anticipeert en corrigeert aan de voorkant - in plaats van na het feit, dat duur kan zijn.

Koelcircuits

Wanneer u een onderdeel maakt met gesmolten metaal, moet u het onderdeel goed afkoelen voordat u het uit de holte verwijdert. Als het onderdeel te snel wordt verwijderd, kan dit de vorm van het onderdeel veranderen en de structuur ervan schaden. Sommige spuitgietbedrijven plaatsen gewoon een eenvoudig koelcircuit in het holteblok om kosten te besparen bij het ontwerp en de productie van gereedschappen. Bij Aoxu regelen we de temperatuur met zeer strategische plaatsing en dekking van koellijnen. Bij grotere, kritischer projecten wordt extra tijd geïnvesteerd in thermische analyse voor koellijn optimalisatie.

Tooling Inserts

Sommige fabrikanten zullen gewoon de gehele holte leeggieten om de kosten te verminderen, maar onze ingenieurs nemen kleinere inzetstukken op in het gereedschapsontwerp. Wanneer we de tool ontwerpen met kleinere uitschakelingen, kunnen we aanpassingen maken tijdens de productie. Als een tool snel uithollt, kan bij elke opname een kritieke functie veranderen. In plaats van de hele tool te vervangen - wat kosten en langzame productietijd toevoegt - hoeft slechts een deel van de tool te worden gewijzigd. We kunnen voorspellen welk deel van de tool sneller zal slijten en maken dat een verwijderbare insert. Onze klanten ontvangen een betere maatvastheid tegen lagere kosten, omdat we onze tools ontwerpen om langer mee te gaan en betere consistentie te bieden in de loop van de tijd.

2. Correct onderhoud van het gereedschap

Ongeacht hoe voorspellend uw gereedschapsontwerp is, in de loop van de tijd draagt metaal op metaal en is het belangrijk om tijdige reparaties uit te voeren. Onze technici kunnen voorspellen hoelang een tool kan en moet worden gebruikt voordat onderhoud wordt uitgevoerd, zodat de downtime beperkt is. Het is veel eenvoudiger en sneller om onderhoud aan een tool uit te voeren dan om een nieuwe te maken vanwege een fout. Wanneer uw hulpmiddel niet actief is, wordt het zorgvuldig schoongemaakt en opgeslagen zodat het gereed is om aan het begin van uw volgende project te gaan. De meeste van onze faciliteiten hebben een ultrasoon reinigingssysteem in huis.

3. Verlenging van de levensduur van het gereedschap

Het is belangrijk om de levensduur van de dobbelsteen te overwegen bij het ontwerpen van een tool. Als u elk jaar duizenden onderdelen maakt en u jaarlijks uw dobbelsteen moet vervangen, hoeveel geld verliest u dan in uitvaltijd of gereedschapskosten? Wanneer u werkt met een ervaren spuitgietfabrikant die de levensduur van de tool kan voorspellen en deze langer kan houden, bespaart u in de loop van de tijd een factor tien. Een goed ontwerp en onderhoud van het gereedschap zal helpen lasreparaties te voorkomen die vaak leiden tot lasnaad en flits.

4. Leider in spuitgietproductie in China

In meer dan 20 jaar ervaring hebben we meer dan 300,00 unieke matrijzen gebouwd. Onze ingenieurs zijn constant bezig met complexe ontwerpen voor onderdelen en zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we leveren. We streven naar het bouwen van stempels die efficiënt omgaan met grootschalige productie. Bij elk spuitgietproject is het altijd een goed idee om een spuitgietingenieur op te nemen tijdens de ontwerpfase van het onderdeel - dit kan zich vertalen in belangrijke kostenbesparingen in zowel ontwerp als productie verderop in de weg. Als u meer wilt weten over onze interne tooling of als u een prijsopgave voor uw volgende project wilt ontvangen, neem dan vandaag nog contact op met ons engineeringteam .

Voor meer informatie en citaten van spuitgietonderdelen in aluminium / zinklegering, neem dan gerust contact met ons op:
Contact opnemen met Shine
E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Mob: +86 157 5766 8880

card-1_看图王

Welkom bij het kopen van de hoge kwaliteit en lage kosten spuitgieten tooling van auto olie hobbel lichaam in bulk met ons. Als een van de toonaangevende producenten en leveranciers van Auto Parts Casting in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: spuitgieten tooling van auto olie bump lichaam, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like