Automobiel aluminium deel spuitgieten schimmel

Automobiel aluminium deel spuitgieten schimmel

Aoxu biedt u geavanceerde productieapparatuur, goed uitgeruste testfaciliteiten, een sterke technische werking, perfect beheer en een kwaliteitszorgsysteem.
Praat nu

Productdetails

Automobiel aluminium deel spuitgieten schimmel


Over Aoxu Mold Company

Sinds zijn oprichting, speciale en professionele inzet voor de verloren wasinjectie gietstukken en de bouwbeslag van de prefab betonindustrie.

Met geavanceerde productieapparatuur, goed uitgeruste testfaciliteiten, een sterke technische werking, perfect beheer en een kwaliteitszorgsysteem.

Ons bedrijf heeft meer dan honderd werknemers met professionele vaardigheden. We zijn getraind met regelmaat, ervaren personeel en uitstekende en complete pre-sales-, sales- en after-sales services.


1. Bedrijfsoverzicht:

Bedrijfstype: fabrikant

Fabrieksgrootte: 3000 vierkante meter

Fabriekslocatie: Huangyan, Taizhou, China

Contract Manufacturing: OEM-service, Ontwerpservice

Jaarlijkse outputwaarde: $ 10 miljoen

Opgericht Jaar: 2003

Met geavanceerde productieapparatuur, goed uitgeruste testfaciliteiten, een sterke technische werking, perfect beheer en een kwaliteitszorgsysteem.

Ons bedrijf heeft meer dan honderd werknemers met professionele vaardigheden. We zijn getraind met regelmaat, ervaren personeel en uitstekende en complete pre-sales-, sales- en after-sales services.


2. onze voordelen:

*Techniek

Biedt 3D-ontwerp en simulaties, certificering van warmtebehandeling, productieparameters voor spuitgietmachine, proefproductie en testrapport voor onderdelen en productie van voortgangsfoto's.

* 16 jaar ervaring

Bedrijf werd opgericht in 2003, met meer dan 80 werknemers, waaronder 11 medewerkers voor R&D, ontwerp en productiecapaciteit heeft het leidende binnenlandse niveau bereikt.

*Maatwerk

Efficiëntie spuitgieten ontwerpteam, ontwikkelen matrijs en onderdelen volgens de tekeningen of monsters die de klanten aanboden.

*Service

Focus op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor een topmarkt. Onze producten zijn in overeenstemming met internationale normen.

*Kwaliteit

Kwaliteitscontrole omvat alle processen en ons eigen testlaboratorium en de meest geavanceerde en complete inspectieapparatuur die de kwaliteit van de producten kan garanderen.

*Kosten

Onze eigen spuitgieten matrijzenbouw en spuitgieten workshop, strikte kostenbeheersing systeem van materiaalaankoop, matrijzenbouw, onderdelen gieten, transport en ga zo maar door.


Het ontwerpprincipe van spuitgieten

die_casting_005

1. Volgens de categorieën van de gebruikte materialen, de vorm en precisie van de producten, wordt het proces geanalyseerd en wordt het proces gemaakt.

2, bepalen de positie van het product in de matrijsholte, de analyse en het ontwerp van het scheidingsoppervlak, het afvoersysteem en het poortsysteem.

3. Ontwerp de assemblage en de vaste modus van de kern van elke activiteit.

4, het ontwerp van de afstand en kracht van de kern trekken.

5. Het ontwerp van het uitstootmechanisme.

6. Bepaal de spuitgietmachine, het vormframe en het koelsysteemontwerp.

7. Controleer de bijbehorende afmetingen van de matrijs en de spuitgietmachine, teken de technische tekeningen van de matrijs en de verschillende onderdelen.

8. Het ontwerp is voltooid.


Hoe de kwaliteit van spuitgietmatrijzen evalueren?

De productie van spuitgieten is onlosmakelijk verbonden met de spuitgietmatrijs en de kwaliteit van de matrijs is rechtstreeks van invloed op de normale productie van de onderneming. Een goed ontworpen spuitgietmatrijs kan de productie-efficiëntie van de apparatuur maximaliseren, de energiekosten van de spuitgietproductie effectief verlagen en de uitwerpsnelheid van de spuitgietproducten verminderen.

Het is de meest directe en betrouwbare manier om de werkende staat van de spuitgietmatrijs te controleren met behulp van het testblad voor spuitgietmatrijzen.

1. De beweging van matrijsdeel in het proces van vormtest zou flexibel, stabiel, nauwkeurig en betrouwbaar moeten zijn, of er scheefheid en stagnatie is.

2, de koelwaterweg en de hydraulische olieweg moeten worden geblokkeerd en geen lekkage.

3, de schimmeluitlaat is goed, of er plons is in de metaalvloeistof.

4. De relatieve beweging van alle vaste delen van de vorm.

5, de schuifbeweging moet stabiel zijn, het schuifblok en het wigdichte blok moeten strak worden ingedrukt, het contactgebied mag niet minder zijn dan 3/4, de limietpositie na de matrijsopening moet nauwkeurig en betrouwbaar zijn.

6. De uitwerpstaaf van de mal is niet anders, de bovenkant uit de achterste positie is normaal.

7. Er is geen afwijking in de hiel van de pons en de bovenkant van het product vertoont geen afwijking.

8, de openingsvorm heeft geen barst, vervorming, productonderdelen en andere fenomenen.

9. Het resultaat van de voorlopige inspectie van de grootte van het product nadat de mal is voorverwarmd.


Automobiel aluminium deel spuitgieten schimmel

Onderhoudsprincipes van spuitgieten schimmel

1. Voordat schimmel onderhoud, moet houden de laatste spuitgieten producten.

2. Volledige reiniging van de metalen vulling en schalen van de mal.

3.Controleer de laatste spuitgietproducten: zoek naar slijtage, schimmelvorming, drukvlak en maat, gatveranderingen.

4. uitgebreide inspectie van matrijzen: of de kleine kern gebogen of gebroken is, of de actieve plaatsing van de kerninzet niet is toegestaan, of de uitwerpstaaf en de lengteveranderingen, met of zonder inzet van het inzetstuk niet zijn toegestaan, of de bevestigingsbouten loszitten. Bepaal volgens de schade de reparatie of vervanging.

5.Op het gieten veroorzaakte een milde slijtage van de spouwbak 、 barst 、 en ga zo maar door, moet lokaal lassen worden gerepareerd, moet het lassen in strikte overeenstemming zijn met de bedieningsregels.

6. glijdende onderdelen zoals trekkende lichamen, gidsen ect. Moet een grondige reiniging met zorgvuldig controleer het onderhoud. Opnieuw smeren met hoge temperatuur vet na montage.

7.Als er tegelijkertijd hydraulisch kerntrekken, hydraulische onderdelen en matrijsonderhoud zijn. Het onderhoud van hydraulische onderdelen moet speciale aandacht besteden aan reiniging, anders zal het hele hydraulische systeem van de spuitgietmachine vervuiling zijn.

8. Wanneer de schimmel falen of schade in het productieproces, moet in overeenstemming zijn met de specifieke omstandigheden om het reparatieschema te bepalen.

9.Voor de reeds complete onderhoudsmatrijs, moet de complete set matrijzen zoals vormoppervlak, scheidingslijn, montagevlak roestvrije behandeling zijn.

10. De schimmel moet gloeien behandeling na productie een bepaald aantal onderdelen, dan warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling.


Stem in met uw interesse in onze mal, elke wachtrij, neem gerust contact met ons op.

1 (2)


Hot Tags: automotive aluminium onderdeel spuitgieten schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like