Gietvorm Aluminium Aluminium

Met ruime ervaring en bekwame techniek produceren wij de beste kwaliteit zink spuitgieten en aluminium spuitgieten volgens de tekening of het monster van onze klant. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Gietvorm Aluminium Aluminium

Het spuitgietproces is een naam die wordt gegeven aan metaalgietprocessen waarbij metalen vormen of matrijzen worden gebruikt. Er zijn echt verschillende processen onder de algemene naam. Het spuitgietproces heeft eigenlijk drie hoofdsubprocessen. Dit zijn: (i) permanent vormgieten, ook wel spuitgieten onder invloed van de zwaartekracht genoemd, (ii) spuitgieten onder lage druk en (iii) spuitgieten onder hoge druk. In Noord-Amerika wordt de term spuitgieten gebruikt voor spuitgieten onder hoge druk, maar de algemene term omvat alle drie de subcategorieën.

Basis kenmerken

QQ 截图 20190914134541

Gietvorm Aluminium Aluminium

Meer eigenschappen

* Mold Standaard: HASCO, JIS, DME etc.

* Cav / kernmateriaal: H13, 8407 enz

* Gietvormen met enkele of meerdere holten

* Hardheid van staal: 40-60 HRC

* Levertijd: 3-6 weken afhankelijk van producten

* Productmateriaal: aluminiumlegering, zinklegering

* Geschikt voor zowel koel- als warmekamermachines

* Machinegrootte: Zink Die Casting Machine: 80T-280T

Aluminium spuitgieten machine: 200T-650T


Hoe een spuitgietmatrijs te ontwerpen

Matrijsontwerp beïnvloedt de vorm, configuratie, kwaliteit en uniformiteit van een product dat via de spuitgietprocedure is gemaakt. Onjuiste specificaties kunnen leiden tot gereedschaps- of materiaalcorrosie, evenals inferieure productkwaliteit, terwijl een effectief ontwerp de efficiëntie en productietijd kan verbeteren.

Er zijn een aantal factoren voor matrijsontwerp waarmee rekening moet worden gehouden bij het bepalen van de juiste specificaties voor een project. Sommige van deze factoren zijn onder meer:

• Die diepgang

• Filets

• Afscheidingslijnen

• Bazen

• Ribben

• Gaten en ramen

• Symbolen

• Wanddikte


Belang en controle principe van spuitgieten schimmel temperatuur

1. Belang van de temperatuur van aluminium spuitgieten schimmel

Spuitgieten Matrijs is apparatuur voor het vormen van technologie tijdens het gieten productieproces. De stabiliteit van de temperatuurverdeling in schimmel heeft een belangrijke invloed op de kwaliteit van gietstukken, productie-efficiëntie en levensduur van de schimmel. Het is direct gerelateerd aan kosten en economische voordelen van gietproductie. Het temperatuurveld in de mal moet binnen het bereik van de technologische vereisten liggen om gekwalificeerde gietstukken met een goed uiterlijk en interne kwaliteit te verkrijgen. Integendeel, een te hoge temperatuur zal leiden tot defecten zoals spanning en bellen, de koeltijd verlengen en de productie-efficiëntie verminderen; een te lage temperatuur leidt tot defecten zoals koude isolatie, onvoldoende schenken en poriën. Gietvormen worden lange tijd onder hoge temperatuur en hoge druk vervaardigd. Als het temperatuurveld van schimmels onstabiel is en schimmels lang uitzetten en periodiek krimpen, is het waarschijnlijker dat schimmels falen, wat de levensduur aanzienlijk verkort en de productie-efficiëntie vermindert.

2. Temperatuurregelprincipe van aluminium spuitgietmatrijs

Tijdens het gieten bereikt de warmte-uitwisseling tussen schimmel en vloeibaar metaal een ideale warmtebalans, dat wil zeggen dat de warmte die wordt geabsorbeerd en afgevoerd door schimmel gelijk is en een dynamische warmtebalans wordt bereikt. Nadat het proces is geselecteerd, bereikt de temperatuur van de schimmel het bereik van de werktemperatuur van het gieten. Hotspot wordt op een vast punt gekoeld om de vorming van een warmtebalans te bevorderen.


Aoxu Mold Company

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. is een professionele fabrikant van spuitgieten en spuitgieten in China, gespecialiseerd in het produceren van matrijzen, kunststof spuitgieten, spuitgieten van aluminium / zink, CNC-bewerking, plaatbewerking, oppervlaktebehandelingen, assemblage voor uw OEM-bestelling met een concurrerende prijs.

Met ruime ervaring en bekwame techniek produceren wij de beste kwaliteit zink spuitgieten en aluminium spuitgieten volgens de tekening of het monster van onze klant.

De getoonde foto is het aangepaste product dat we voor onze klant maken, alleen ter referentie.

1012

Elke OEM-service is welkom.


We zullen veel aandacht besteden aan uw vragen of vragen.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

1 (2)


Hot Tags: spuitgieten schimmel aluminium metaal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like