Productie van auto-onderdelen Aluminium gietvorm

Productie van auto-onderdelen Aluminium gietvorm

Vormnaam: Aluminium mallen Eindproduct: Straatlantaarn aluminium onderdelen Vormmodus: gietmal Productmateriaal: aluminium Matrijs Materiaal: staal Vorm Staal Type: P20, 718, 2344, 2738, H13, etc. Matrijsbasis: 45 #, 50 #, LKM, enz. Vormholte: 1 holte Vormlevensduur: 100000-100000shots Ontwerpsoftware: UG, ...
Praat nu

Productdetails

Mold Name: Casting Mold

Eindproduct: aluminium onderdelen

Vormgevingsmodus: gietvorm

Productmateriaal: aluminium

Vormmateriaal: staal

Vormstaal Type: P20, 718, 2344, 2738, H13, etc.

Vormbasis: 45 #, 50 #, LKM, enz.

Vormholte: 1 holte

Ontwerpsoftware: UG, Pro-E, AutoCAD, etc.

Verpakkingsdetails: Binnenverpakking - plasticfolie

Buitenpakket- Sterke houten kist

.................................................. .................................................. ................................................

Gieten van onderdelen met holtes
Voor het maken van holtes binnen gietstukken (zoals voor motorblokken en cilinderkoppen die in auto's worden gebruikt), worden negatieve vormen gebruikt om kernen te maken. Dergelijke gietingen worden meestal in zandmatrijzen geproduceerd. De kernen worden in de gietdoos gestoken nadat het patroon is verwijderd.


Gieten voor licht gewicht en sterkte
Aluminium eigenschappen van licht gewicht en sterkte brengen fundamentele voordelen bij het gieten in onderdelen. Een veel voorkomende toepassing van gegoten aluminium is dunwandige behuizingen met ribben en nokken aan de binnenzijde voor maximale sterkte.


casting mold.jpg

Gietvorm, aluminiumvorm, aluminium gietvorm

Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope productie auto-onderdelen aluminium gietmal in bulk bij ons. Als een van de leidende fabrikanten en leveranciers van gietmallen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu over details te informeren.
Hot Tags: Gietvorm, aluminiumvorm, aluminium gietvorm

Onderzoek

You Might Also Like