Fietsremdeel Aluminium spuitgieten

Wij geloven dat alleen goede kwaliteit en eerlijkheid een langdurige samenwerking garanderen. Daarom concentreren we ons liever op de productie zelf, maar niet op de verkoopstrategie. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Fietsremdeel Aluminium spuitgieten

Basis informatie

QQ 截图 20190914110107


Vormproces:

* Voor spuitgieten: Producttekening → Techniekanalyse → Professioneel ontwerp → 2D / 3D-contrast → Bewerking en inspectie van de mal → Test (gegoten) → Goedkeuren

* Voor massale vorming (indien nodig): Inspecteer de grondstof → Smelten → Zandvorm → Gegoten → Inspecteer materiaalcomponent → Snijd de poort → Slijp de poort → Stralen → Inspecteer gietstukken → Oppervlaktebehandeling → Bewerking van de gietstukken → Inspecteer afmetingen → Eindcontrole → Verpakking (roestpreventie) → Verzending


Aoxu Mold Company

1. onze service

* Rijke knowhow
Wij zijn een professionele fabrikant van machines en gietproducten, die ondertussen verschillende coöperatieve fabrieken bezitten.
* Concurrerende prijs evenals hoge kwaliteit
Met ervaren technische ingenieurs en strenge inspectie kan onze fabriek u helpen de kosten te verlagen en producten van hoge kwaliteit te leveren.
* Snelle en gespecialiseerde reactie

Wij nemen technisch elke aanvraag en bestelling serieus. We hebben al onze ingenieurs tot uw beschikking om een snelle en gespecialiseerde reactie te garanderen.


2. ons geloof

Wij geloven dat alleen goede kwaliteit en eerlijkheid een langdurige samenwerking garanderen. Daarom concentreren we ons liever op de productie zelf, maar niet op de verkoopstrategie.

* Strenge inspectie

Grondstofcontrole vóór de productie;

100% inspectie op kritische afmetingen met hoge nauwkeurigheid van +/- 0,005 mm.

Periodieke inspectie tijdens productie om de juiste tolerantie te behouden.

100% inspectie voor de verzending.

* Flexibele samenwerking

Fabrieks directe prijs en op tijdige levering.

Kleine hoeveelheid aanvaardbaar.

OEM werkbaar.


Veelgestelde vragen over spuitgieten

1. Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?

Wij zijn een professionele fabrikant. De meeste van onze medewerkers, waaronder onze algemeen manager, hebben meer dan 10 jaar exportervaring op het gebied van het ontwerpen en produceren van machineonderdelen.


2. Kunt u volgens onze tekening gieten?

Ja, we kunnen over het algemeen gieten volgens uw tekening, 2D-tekening of 3D-cad-model. Als het 3D-cad-model werd geleverd, zou de ontwikkeling van de tooling efficiënter kunnen zijn. Maar zonder 3D kunnen we de monsters op basis van 2D-tekeningen nog steeds goed goedkeuren.

 

3. Kunt u gieten op basis van onze monsters?

Ja, we kunnen metingen uitvoeren op basis van uw monsters om tekeningen te maken voor het maken van gereedschappen.


4. Wat is uw kwaliteitscontroleapparaat in huis?

We hebben een spectrometer in huis om de chemische eigenschappen te controleren, een trektestmachine om de mechanische eigenschappen te controleren en de CMM-controlemethode om het gieten te detecteren onder het oppervlak van het gieten.


5. Wat is uw betalingstermijn?

40% geavanceerd en 60% voor verzending.


6. Hoe kan ik contact met u opnemen?

U kunt ons uw tekening sturen naar e-mail: sales1@aoxumoulds.com, of stuur uw monster naar adres: NO.38 Beiyuan Avenue, Xinqian Industrial Zone, Huangyan, Taizhou, Zhejiang, China, 318020. Als u onmiddellijk communicatie nodig hebt, kunt u neem contact op met mijn mobiele telefoon: +86 157 5766 8880. Altijd gratis voor u!

1 (2)Hot Tags: fietsrem deel aluminium spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like