Fabrieks spuitgieten aluminium spuitgieten motorfiets deel schimmelvorming

Praat nu

Productdetails

Fabrieks spuitgieten aluminium spuitgieten motorfiets deel schimmelvorming

g4.JPG


Stap van het maken van schimmels

1.Sample / Tekenen

We hebben uw detail nodig duidelijk nodig.

2.Negotiation

Materiaal, spouw, prijs, levertijd, betalingstermijn, etc.

3. Plaats bestelling

Volgens uw eigen ontwerp of keuze ons ontwerp.

4.Mould ontwerpen

We zullen de mening met u delen en uitwisselen tijdens het tekenen

5. gereedschap schimmel

Nadat Custome goedkeurt, begint het schimmelontwerp met het maken van schimmel.

6. kan verwerken

Lever foto's voor de klant, laat ze het toolingproces zien

7. Voorbeeld bevestigen

Stuur je een monster voor bevestiging, indien niet tevreden door de klant. We wijzigen de vorm.

8. Levering schimmel

Leveringsvorm na klant keurt steekproef goed en schikt verzending.


Speciale aandacht voor het gebruik van aluminium spuitgietmatrijs

1. Het gebruik van schimmel koelsysteem. Correct gebruik van koelwater kan niet alleen de levensduur van de matrijs verlengen, maar ook de productie-efficiëntie verbeteren. Bij de eigenlijke productie negeren we vaak het belang ervan, de operator slaat ook grafieken op, omdat het aansluiten te veel moeite kost, de operator niet de koelwaterleiding oppakt, om kosten te besparen, sommige bedrijven gebruiken zelfs geen koelwater wanneer schimmel maatwerk, wat resulteert in de ernstige gevolgen.

Matrijsmaterialen worden in het algemeen vervaardigd door gespecialiseerde matrijsstalen via een verscheidenheid aan processen, zelfs betere matrijsstalen hebben ook hun gebruiksbeperking, zoals temperatuur. Als de matrijstemperatuur bij gebruik te hoog is, is het gemakkelijk om het oppervlak van de matrijskern vroeg te laten barsten, sommige vormen hebben een groot scheurgebied van minder dan 2000 keer gebruik.

Zelfs de vormkern is tijdens de productie van kleur veranderd omdat de temperatuur van de vorm te hoog is, na het meten ervan meer dan 400 graden heeft bereikt, is deze temperatuur vatbaar voor barsten wanneer wordt voldaan aan de toestand van het loslaten van de vorm, de producten zijn gemakkelijk te vervormen, vervormen en plakken de mal. Het vormkoelwater kan het gebruik van vormafgifte sterk verminderen, en het is onnodig om vormafgifte te gebruiken om de vormtemperatuur te verlagen.

Het voordeel is om de levensduur van de matrijs te verlengen, de spuitgietcyclus te sparen, de productkwaliteit te verbeteren, de incidentie van schimmelplakken en aluminiumplakken te verminderen, het gebruik van schimmelvrijgave te verminderen. Het kan ook het verlies van de bovenste staaf en kern verminderen dat wordt veroorzaakt door de hete matrijstemperatuur.

2. De mal moet vóór het productieproces worden voorverwarmd, om de barst te voorkomen omdat de koude matrijs plotseling hete metaalachtige vloeistof tegenkwam, de meer complexe mallen gebruik kunnen maken van een brander, vloeibaar gas of matrijstemperatuurmachine voor een goede staat, de relatief eenvoudige schimmels kunnen langzaam voorverwarmen door injectie.

3. Als schimmel is uitgerust met een neutronenregeling, let dan op het absolute verbod op signaalleidingconnector tussen spuitgietmachine en schimmel, de reden is duidelijk, bij de dagelijkse productie is het moeilijk om te voorkomen dat de signaalleiding nat is, of de gezamenlijke bandage is gemakkelijk gebroken, wat resulteert in kortsluiting van gereedschapsmachines, als de oorzaak van het foutsignaal, het zal alarmeren en automatisch wordt uitgeschakeld voor het vertragen van de tijd, het slechtste resultaat is een verstoringssignaal, de schimmel is beschadigd. Het zal onnodig verlies veroorzaken. Reisschakelaar moet aandacht besteden aan waterdicht.


Neem contact op met Shine

1 (2)


Hot Tags: fabriek spuitgieten aluminium spuitgieten motorfiets deel schimmelvorming, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like