Baby Car Body Injection Mould

Baby Car Body Injection Mould

De Aoxu-malfabriek is gespecialiseerd in het maken van mal voor babyauto's, inclusief autowiel, carrosserie, autoschaal enz.
Praat nu

Productdetails

Baby Car Body Injection Mould


Mold introductie

Vormstaal: P20

Staalhardheid: HRC28-32

Vormbasis: 45 #

Vormholte: enkel

Mold Runner: Hot runner

Vormgrootte: 750X1000X900mm

Vormgewicht: 4900KG

Cyclustijd: 57s

Vormtijd: 45 dagen


Baby auto typen ontwerp

China-manufacturer-plastic-toy-car-mould-Injection 20200810154022 toy car


De Aoxu-mallenfabriek heeft veel bekwame ontwerpers, we kunnen u helpen bij het ontwerpen van de speelgoedauto of babyauto als u nieuwe mallen wilt ontwikkelen. Het is goed voor ons als u uw eigen ontwerp heeft, we kunnen u helpen bij het bevestigen van de mal die haalbaar is.

De Aoxu-fabriek zou de vorm van de loopstoeltje kunnen maken, de vorm van de auto van de draai, de vorm met drie wielen, de vorm van de speelgoedauto, de kleine treinvorm van de kinderaanhangwagen.


Plastic onderdelen van kinderauto

Momenteel zijn de plastic componenten op de buggy niet veel, beperkt tot het handvat, het zitkussen, de hoes en andere hulponderdelen. Soms gebruiken de wielen ook plastic.


Wat is CNC-bewerking

CNC-bewerkingsgestuurde bewerking is een moderne bewerkingstechniek, de algemene situatie van CNC is als volgt: handmatig of li-du gebruik computersoftware om een ​​digitaal besturingsprogramma uit te werken dat de werking van de werktuigmachine kan besturen, en gebruik een numeriek besturingsprogramma om de werktuigmachine te besturen om het werkstuk automatisch te verwerken. De numerieke controlesnelheid van de werktuigmachine en het numerieke controleniveau zijn een belangrijk symbool geworden om het niveau van de industriële ontwikkeling van een land' s te meten.

Aoxu Mold-fabriek heeft 7 sets CNC-machine met verschillende afmetingen, 3 assen en 5 assen, precisie kan oplopen tot 0,05 mm, dit volgens de vormvereiste.20200810154715

Drie elektrische vonken: nauwkeurigheid van 0,1 mm

Precisie-snijmachine: 3 sets

Helling Carving Machine: 1 set

Boormachine: 3 sets

Wire Cut Machine: 3 sets

Oppervlakteslijpmachine: 2 sets

Freesmachine: 2 sets


Kinderauto van ontwerp tot product


0027_ 011- 0025_


Veiligheidstest voor kinderen

* Plastic materiaal

* Mechanische kracht

* Scherpe randen, kleine gevaarlijke onderdelen

* Stabiliteit

* Productlogo en instructies


Analyse van de ontwikkelingsstatus van kinderauto's en toekomstige trend

- Kinderauto-analyse van ontwikkelingsstatus

Buggy's, inclusief kinderwagens, rollators, torsiewagens, elektrische auto's, fietsen, driewielers en andere categorieën

Buggy is het meest typische en meest voorkomende product onder babyproducten, goed voor ongeveer 20% van de totale consumptie van babyproducten.

In 2019 bedroeg de export van kinderwagens door China' in totaal $ 3,93 miljard, een stijging van 4,7 procent op jaarbasis en 4,7 procentpunt hoger dan het voorgaande jaar.

002

In 2019 bedroeg de export van buggy's in de algemene handel 2,87 miljard dollar, goed voor 73,0 procent en 2,8 procentpunt hoger dan het voorgaande jaar.

-Vier belangrijke trends in de toekomstige ontwikkeling van kinderauto's

Buggy-ondernemingen moeten het ontwerpvermogen voortdurend verbeteren, in overeenstemming met de kenmerken van kinderen en de marktvraag, producten ontwerpen in overeenstemming met de vraag van de consument en op basis hiervan continue innovatie, zodat de buggy-functie sterker en menselijker is.

1. groeiende marktcapaciteit

2. Branding is niet te stoppen

3. merk operatie

4. Hecht belang aan origineel ontwerp en productinnovatie


Details over de verpakking


(1) Wikkel de mal in een plastic zak en versterk de bescherming van kwetsbare gebieden.

(2) een houten kist met een spuitgietmatrijs.

(3) Als u andere vereisten heeft, zullen we dat doen volgens uw vereisten.


Neem contact met mij op

名片

Hot Tags: baby carrosserie spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like