Opvouwbare kunststof badkuipafgietsel

Professioneel maakvormbedrijf Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Hoe vindt u een hoogwaardige lijst tegen een concurrerende prijs?

Hier kunt u een kijkje nemen bij Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , een malbedrijf dat u de beste oplossing biedt voor uw spuitgieten en kunststof gieten op maat. Aoxu maakt niet alleen vormdelen en vormdelen voor u, maar ook uw technisch ondersteuningsteam om bij elke stap met u mee te lopen totdat u de perfecte onderdelen hebt. Aoxu zorgt voor al uw problemen met het ontwerpen van onderdelen en technische problemen bij de ontwikkeling van uw nieuwe producten. We streven ernaar u kwaliteit en tevredenheid te bieden.

wKhQvFJiKS-EQQQ8AAAAAFbSrGM129QQ 截图 20190401154628timg

Kunststof spuitgieten Kunststof spuitgieten Productie spuitgieten

Kunststof spuitgieten is populair in de wereld, bijna alles waarvoor kunststof spuitgietonderdelen nodig zijn, voor een nieuw project heeft u een hoogwaardige kunststof spuitgiet- en kunststof spuitgietleverancier nodig. Aoxu Mold is hier om uw problemen op te lossen, we hebben professionele vormontwerpers en vormmakers en gebruiken Europa en Amerikaanse standrad-vormcomponenten voor al onze kunststof exportproducten. We zullen uw kosten besparen bij het maken van matrijzen en doorlooptijd, maar met dezelfde kwaliteit. Ook als u massaproductie nodig hebt, hebben we een machine om u te helpen, het maken van producten, het produceren en verzenden van producten naar u, in één stap.

Als u op zoek bent naar een lange partner met ondersteuning van hoge kwaliteit, uitstekende service en een redelijke prijs voor uw gietproject , neem dan contact op met Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com of telefoon: +86 15757668880) , wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.


Hoe verzekert Aoxu Mold uw vormkwaliteit?

* DFM (ontwerp voor maakbaarheid) voor al uw projecten en breng elk mogelijk probleem aan voordat u ontwerp en productie vormt.

* Vloeiende technische Engelse communicatie met uitstekend projectmanagement, erg belangrijk voor uw project.

* Meer dan 18 jaar ervaring in het ontwerpen van gietvormen, het maken van kunststof gietvormen, het maken van gietvormen, het vervaardigen van kunststof gietstukken en assemblage van onderdelen.

* Altijd op tijd feedback aan onze klanten, communicatie snel zoals uw lokale leveranciers.

* Volledig dimensiemetingsrapport en functiegarantie volgens klantenvereiste en 2D-tekening.


Hot Runner-technologie

Een hete loper heeft het kenmerk dat het mogelijk is om spuitgieten uit te voeren zonder loperonderdelen zoals schroot, enz. Te genereren, door een elektrisch verwarmd loperdeel in de vorm op te nemen.

Aangezien hotrunners het mogelijk maken om de hoeveelheid schroot die wordt gegenereerd tijdens de grootschalige productie van kunststof spuitgietproducten extreem klein te maken, zijn hotrunners een technologie die het mogelijk maakt om de kosten van schrootverwerking aanzienlijk te verlagen. Omdat bovendien het vuldrukverlies dat optreedt in het geval van koude hardlopers klein wordt in het geval van warme hardlopers, is het mogelijk om een daling van de vuldruk te onderdrukken. Verder is het ook mogelijk om te streven naar het verkorten van de koelcyclus. Hotrunners zijn in Japan in een groot aantal gevallen gebruikt, zoals voor de productie van voedselcontainers, medische werktuigen, auto-onderdelen, enz.

Hotrunner-systemen zijn in grote lijnen ingedeeld in die waarin het mechanisme-onderdeel een verdeelstuk is en die waarin het mechanisme-onderdeel een mondstukgedeelte is. Bovendien is ook een regelaar vereist voor het uitvoeren van de temperatuurregeling van het hotrunner-onderdeel.

Hotrunners kunnen binnen het bedrijf zelf worden ontworpen en gebouwd, of kunnen van buitenaf worden gekocht als systemen. Over het algemeen wordt de methode voor het kopen en toepassen van een op de markt beschikbaar systeem het meest gebruikt. Ongeveer 20 Japanse en buitenlandse bedrijven leveren dergelijke systemen aan de markt, en ze hebben allemaal hun eigen technische kenmerken voor de methode van verwarming of voor de warmtetransmissiestructuur. De externe verwarmingsmethode of de interne verwarmingsmethode kan bijvoorbeeld worden gebruikt als de mondstukverwarmingsmethode. Verder zijn verschillende kleppoortstructuren ontwikkeld, zoals die waarin de poort mechanisch met kracht wordt geopend en gesloten.

Omdat er verschillende soorten hete lopers worden gebruikt, afhankelijk van het te vormen materiaal en omdat gieten moeilijk is in het geval van sommige hete lopers, is het noodzakelijk om van tevoren het type kunststof en de aanwezigheid of afwezigheid van glas voldoende te bestuderen vezels, enz. Tijdens het ontwerp van de matrijs is het noodzakelijk om de structuur voor te stellen voor het opnemen van een hotrunner of verdeelstuk, de tegenmaatregelen tegen thermische uitzetting, de koelstructuur, de onderhoudsstructuur, enz. Het ontwerp is anders dan dat van een gewone schimmel, en het is noodzakelijk om de thermische berekeningen en de sterkteberekeningen grondig te onderzoeken. Aangezien bovendien het terugvorderen van de initiële investering voor hete hardlopers moeilijk is, tenzij de productiehoeveelheid van het gevormde product groot is, is het noodzakelijk om het plan in detail te controleren hoeveel geplande productie met die mal moet worden gemaakt. De laatste tijd is er een trend te zien in het gebruik van kleppoorten of nieuwe soorten hete glijbanen bij de ontwikkeling van gevormde producten van super engineering plastics waarvan de materiaalkosten hoog zijn. Zelfs in Japan wordt gedacht dat deze technologie in de toekomst steeds vaker wordt gebruikt als middel om de kosten van gietmaterialen tot een minimum te beperken en om gietvormen te realiseren die in harmonie zijn met het milieu.


Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Hieronder is mijn informatie, u kunt contact opnemen met Shine wanneer u uw project op schimmel heeft.

card-1_ 看图 王Hot Tags: kind vouwen plastic badkuip gieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like