Plastic voetenbank schimmel

Plastic voetenbank schimmel

Aoxu helpt u bij het updaten van het productconcept, ongeacht of uw schimmel complex is of niet, en zal het probleem vinden en met u bespreken, en u uiteindelijk een mal van goede kwaliteit leveren om producten te produceren. Stem in met uw vormprojecten!
Praat nu

Productdetails

Volgens het vorige Daily Mail bericht, wanneer mensen op zittende toiletten, als ze een voetenbank gebruiken, hen kunnen helpen de positie aan te passen en het defecatieprobleem op te lossen. Ongeacht de functie van het helpen van ontlasting is goed of niet, precies dat dit soort ontlasting kind veel kan helpen.

2


Dus als u de plastic voetbankvorm voor kinderen opent, wat moeten u en wij dan doen?

* Voor u (onze klanten)

1. Zoek eerst onze contactgegevens (Shine email: sales1@aoxumoulds.com of telefoon: +86 157 5766 8880).

2. Stuur ons uw specificatie van het vormproject met tekeningen of afbeeldingen van monsters, zodat we de gedetailleerde prijs voor u kunnen berekenen. Als u vragen heeft, kunt u deze met ons bespreken.

3. Bestel de matrijs en vertel ons uw vereisten voor matrijs en product.

4. Als u om het even welke tekeningen hebt, kunnen wij vorm volgens uw tekening ontwerpen; als u slechts steekproef hebt, kunnen wij de grootte meten en product en vormontwerp ontwerpen.


* Voor ons (Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd)

1. Geef een offerte zo snel mogelijk nadat u de vraag van klanten heeft gekregen.

2. Ken de eisen van klanten duidelijk en bereid u voor op het maken van een tevreden mal.

3. Als er een structuurprobleem is of andere onderdelen moeten worden aangepast, bespreek dit dan met klanten en vindt u een betere oplossing.

4. Ontwerp mal met flexibele loper en koelwater, ontwerp ook een beter poortsysteem.

5. Geef een wekelijks rapport over de procedure voor het machinaal bewerken van matrijzen, geef onmiddellijk feedback als klanten dat nodig hebben.

6. Probeer het voorbeeld uit en neem video en stuur de monsters vervolgens via express en video via internet.

7. Nadat alles in orde is, bereidt u zich voor op het pakket en regelt u de verzending.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd.

Aoxu Mold is uw betrouwbare partner voor de productie van spuitgietmatrijzen op maat uit China. We zijn opgericht in 2003. Consequent oplossingen bieden voor hoogwaardige matrijzen. We hebben de afgelopen decennia tevreden klanten in meer dan 30 landen ontwikkeld. Het bedrijf heeft zijn reputatie en geloofwaardigheid opgebouwd door consistente levering van kwaliteit, innovatie en waarde gedurende 16 jaar.

1 (1)

* Uitrustingen

We hebben een team van werknemers met meer dan 20 jaar ervaring in de kunststofindustrie, die ervoor zorgen dat u schimmeloplossingen krijgt die zijn aangepast aan uw exacte vereisten, die overeenkomen met uw kwaliteitsverwachtingen en die binnen uw budget passen. Machines zoals: draaibanken, freesmachines, slijpmachines, CNC-freesmachines, CNC-graveermachines, EDM-machines, boor- en draadsnijmachines, enz.


*Kwaliteitscontrole

1. Product- en schimmelontwerpinspectie:

Child Plastic Footstool Mold

Ontwerpen die door ons zijn gemaakt of door klanten worden aangeboden, worden altijd diepgaand geanalyseerd door de uitvoerbaarheid van het gietproces, de vormstructuur en de haalbaarheid van de bewegingen van alle gerelateerde kunststofonderdelen enz. Te controleren. Dit helpt schimmelaanpassingen in de latere stadia en ander onnodig schimmelreparatiewerk te voorkomen die kan worden veroorzaakt door productontwerpfouten. Wij geloven dat als we meer tijd doorbrengen tijdens het ontwerpen van producten en matrijzen, we de tijd voor het maken van matrijzen kunnen verkorten.

2. Grondstof inkoopinspectie:

Er is een strikt inspectieproces gevolgd en we houden ons aan het tijdschema voor de aankoop van reserveonderdelen om vertraging tijdens het assemblageproces van de matrijs te voorkomen. Elk aspect, inclusief de standaardisatie van de onderdelen, maatprecisie, hardheid van matrijsmateriaal en materiaalfoutdetectie, wordt vooraf gecontroleerd om het proces te bevestigen.

3. schimmel trail inspectie:

Voor de meeste van onze matrijzen hebben we 60 dagen nodig voor de productie, waarna we de eerste proeven uitvoeren voordat de matrijzen het gewenste product gaan analyseren, afwerken, polijsten, verchromen en vervolgens voor inspectie. We voeren minimaal 3 proeven uit voordat de matrijzen worden verpakt voor verzending. Onze Molds-proeven worden uitgevoerd onder toezicht van ervaren technisch personeel dat ernaar streeft te voorkomen dat slechte kwaliteit wordt doorgegeven aan de volgende fase van verbeteringen. We moedigen onze klanten ook aan om de proeven voor hun tevredenheid te bezoeken.

Onze mallen zijn goed geverfd, ingevet, perfect verpakt in de fabriek, waarna speciale zorg is besteed aan de behandeling, opslag en levering om de klanttevredenheid van hun bestellingen vanaf de eerste fase tot de uiteindelijke verzending te garanderen.

4. reserveonderdelen:

Wat betreft reserveonderdelen, zullen we alle tekeningen beschermen als klanten dat nodig hebben, en bieden we een aantal reserveonderdelen op de offerte zelf. Voor standaard reserveonderdelen kunt u ons vragen om u te helpen bij het kopen en verzenden naar u en ook bij uw markt te kopen.


De stroomverhouding (L / t) van kunststof

Om het plastic in de holte te vullen, is het noodzakelijk om het in de holte te duwen terwijl druk wordt uitgeoefend vanuit de injectiecilinder. Wanneer het plastic in de verwarmde en gesmolten toestand is, is het een vloeistof met enige viscositeit. De viscositeit begint echter te dalen wanneer het plastic de holte bereikt terwijl het door de sprue en de loper stroomt, omdat het warmte verliest aan het oppervlak van de vorm. Als de viscositeit voorbij een bepaalde grens daalt, wordt het leidende deel vast door koeling en wordt vloeien daarna onmogelijk.

Tot welke afstand kan het leidende deel stromen zonder af te koelen en te stollen? Door dit te weten is het mogelijk om bij het ontwerpen van de matrijs het aantal en de plaatsing van poorten, de plaatsing van de loper, enz. Te overwegen.

Een index die hiervoor een richtlijn wordt, is de stroomverhouding (L / t). De stroomverhouding is een experimentele index die de afstand aangeeft tot welke de voorste rand van de stroom kan bereiken wanneer een specifieke kunststof wordt gemaakt om binnen een holte met een vaste plaatdikte en bij een vaste druk te stromen.

De stroomverhouding wordt bijvoorbeeld uitgedrukt als "de stroomverhouding (L / t) is 450 tot 530 mm wanneer POM-kunststof in een holte met een wanddikte van 1 mm en met een injectiedruk van 900 kgf / cm2" .

Over het algemeen worden de volgende trends weergegeven door de stroomverhouding.

(1) De stroomverhoudingswaarde neemt toe naarmate de injectiedruk toeneemt.

(2) De waarde neemt af naarmate de dikte van de holteplaat afneemt.

(3) De waarde neemt toe naarmate de temperatuur van het oppervlak van de holte stijgt.

(4) De waarde vertoont enige schommelingen afhankelijk van de toestand van de vormmachine en van de matrijs.

(5) De stromingstoestand van een gedeeltelijk dunne plaatdikte kan niet het doelwit van voorspelling zijn.

De stroomverhoudingen van belangrijke kunststoffen worden hieronder gegeven.

image


Aoxu Mold wacht op uw contact

sales1@aoxumoulds.com

1 (2)

Hot Tags: schimmel van de plastic voetenbank, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like