Plastic mega speelgoed blokken injectie schimmel

In overeenstemming met de vloerbedekking van 6.000 vierkante meter, met geavanceerde matrijsverwerkingsapparatuur, waaronder CNC-bewerkingscentra, meer dan 50 sets van numeriek bestuurde machines voor het afwerken van indruk, elektrische vonk- en voeringssnijden en meer, zet ons bedrijf workshops op voor de productie van huishoudapparatuur mallen, verschillende herbruikbare containers en andere plastic mallen. Trouwens, we zijn bereid om als agent voor u op te treden bij het maken van plastic onderdelen. Alle mallen zijn ontworpen door onze professionele technici met behulp van UG, Pro / E-software.
Praat nu

Productdetails

Plastic mega speelgoed blokken injectie schimmel

2

Productgebruik: matchen met wielen als auto, wat het plezier van het spelen van bouwstenen kan vergroten.

Bouwstenen kunnen helpen bij het ontwikkelen van intelligentie van kinderen en het trainen van hun hand-oog coördinatievermogen. Door rangschikken, voegen en stapelen kunnen kinderen helpen bij het opbouwen van symmetrie en verhoudingen. Blokken mogen op verschillende manieren worden gerangschikt of voor bouwactiviteiten, waardoor kinderen een betere verbeeldingskracht en creativiteit hebben.

Sommige bouwstenen zijn gemaakt van houten materiaal. Ze zijn meestal versierd met letters of afbeeldingen op elk oppervlak. Een ander type is gemaakt van kunststof, dat in verschillende kleuren kan worden geproduceerd. In vergelijking met houten materiaal, zijn plastic bouwstenen in een redelijke prijs en langdurig gebruik. Houten materiaal zal beschimmelen maar plastic niet. Ook kunnen sommige houten blokken stukjes hout bevatten die aan kinderhanden kunnen krassen.

Alles samenvattend, zijn plastic bouwstenen speelgoed een goede keuze voor kinderen die spelen.

Hier een kijkje in blokkenvorm met spikes gemaakt door onze Aoxu:

Product materiaal: ABS

Klant: Mexico

Plastic Mega Toy Blocks Injection Mould

Gietstaal: P20 met hardingsbehandeling

Vormbasis: 60 #

Matrijsholte: vier holtes

Type loper: koude loper

Uitwerpsysteem: uitwerppen

Oppervlakteafwerking: hoogglanslak

Vormgrootte: 580 * 430 * 600 mm

Matrijsgewicht (GW): 650 KG

Mold life: 1.000.000 schoten

Steekproefdag: 45 dagen na bevestigd ontwerp

Verzendwijze: per vliegtuig


Blok schimmel deisgn proces

Sinds de oprichting van ons Aoxu Mold-bedrijf hebben we klanten geholpen bij het maken van veel product- en matrijsdeisgns (2D-productdetailtekeningen en 3D-matrijsstructuurontwerp). Ons professionele team is bekend met 3D-software, die klanten kan helpen bij het tekenen van een eenvoudige en economische mal, zodat klanten geld en tijd kunnen besparen om zich te concentreren op productadvertenties en verkoop.

We gebruiken Solidwork voor productontwerp en UG voor matrijsontwerp. We zullen ook DFM of schimmelstroomanalyse en 3D-afdrukken uitvoeren voor het maken van matrijzen.

5

* Product DFM rapportage productiecapaciteitsanalyse

Nadat de klant het productontwerp en de functie heeft bevestigd, ontvangt u ons productanalysevermogen-analyserapport. Het DFM-rapport biedt duidelijke informatie over het ontwerp van producten en matrijzen.

Analyse inclusief: onderdeelinfo, patinglijn, poortpositie, matrijsweergave, matrijsgrootte, schimmelstroomanalyse.

* Vormontwerp

Ons professionele matrijsontwerpteam heeft vloeiende ervaring met verschillende matrijsontwerp, wat klanten kan helpen geld te besparen en de matrijsefficiëntie te verbeteren.

Ons matrijsontwerp zal speciaal aandacht besteden aan: 3D-matrijstekening maken, lijst met matrijsmateriaal, hotrunner-type, lay-out van de koellijn.


Blokvormbewerkingsproces

Aoxu Mold hecht veel belang aan de vernieuwing van machines en apparatuur. Onze fabriek heeft momenteel meer dan 20 soorten schimmelverwerkingsapparatuur, zoals hoge snelheid CNC-frezen, EDM, elektrische impuls, enz. Dubbelzijdige EDM is niet alleen efficiënt, maar kan ook grote schimmel gebruiken. High-speed graveermachine kan zorgen voor de snelle verwerking van matrijzen en hoge precisie-verwerking, maar ook duurder dan gewone graveermachines. De matrijssamenstelmachine kan grote matrijzen in plaats van handmatige matrijzen assembleren, om mallen van hogere kwaliteit te krijgen. Aan de andere kant hebben we veel spuitgietmachines van alle soorten en maten voor het testen van schimmels om te controleren of de schimmel goed werkt.


Hoofdvorm QC procedure van blokvorm

Kwaliteit is het leven van een succesvolle onderneming. We hebben ons kwaliteitsmanagementsysteem verkregen om ervoor te zorgen dat onze productieprocedures volledig voldoen aan de internationale standaard. Bovendien zijn inspectiecentra en strikte procedures de onmisbare ondersteuning voor onze kwaliteitsinspectie.

beeld

We zijn ervan overtuigd dat producten van hoge kwaliteit onze klanten enorm tevreden zullen stellen door kwaliteitsbeheer in alle aspecten.

QC-lijst:

* Document- en gegevenscontrole

* Ontwerp optimaliseert controle

* Staalhardheid inspectie

* Elektrodeninspectie

* Kern- en spouwstaalafmetingen

* Inspectie vóór montage

* Trail rapport en monsters inspectie

* Laatste inspectie vóór verzending

* Schimmel pakket inspectie


Voorbereiding voor verzending van blokvorm

* Voor vormspoor: na bevestigde alle steekproef en details, zullen wij definitief poetsmiddel maken en de vorm opnieuw testen. Ook zullen we het bestand van matrijstestvel opnemen, dat de klant kan laten zien hoe de parameter van spuitgietmachine kan worden ingesteld en met succes kan worden geproduceerd.

* Voor instructies voor het produceren van matrijzen: voordat klanten de matrijs ontvangen, zullen we een PPT-bestand voor hen maken waarin enkele aspecten worden aangegeven die ze moeten overwegen en sommige die ze moeten voorbereiden. Anders kunnen klanten enkele problemen ondervinden bij het produceren van schimmels.

7  8  8-


Feedback van klant

Nadat de klant de mal heeft ontvangen, zullen we hen om informatie vragen en onze hulp nodig hebben.

Blij dat die klant succesvol produceert en bedankt onze inspanningen.

9


Onderhoudsartikelen van schimmel

Wanneer de massaproductie van kunststof spuitgietproducten wordt uitgevoerd, zal er altijd enige slijtage of breuk zijn van delen van de mal voor kunststof spuitgieten. In dergelijke situaties is het noodzakelijk om onderhoud uit te voeren door onderdelen te vervangen of reparaties uit te voeren. De algemene items die onderhoud vereisen zijn de volgende:

* Depressies, krassen en slijtage van het scheidingsoppervlak

* Chipping of depressies op de hoeken van de holte

* Slijtage en schrapen van het vergrendelingsblok

* Slijtage en scheuren van de hoekpen

* Slijtage en schrapen van de geleidepost

* Slijtage en schrapen van de geleidebus

* Schrapen van de railgeleider door de schuifkern

* Schrapen van de middenrail

* Slijtage en vervorming van de poort

* Slijtage van het interne oppervlak van de spuitbus

* Depressies en vervorming van het mondstuk dat een deel van de spuitbus raakt

* Verzwakking van de veerelasticiteit

* Slijtage van de uitwerppen

* Slijtage van het gat van de uitwerppen

* Slijtage en schrapen van het positioneringsblok

* Slijtage en schrapen van de retourpen

* Schrapen van de stripperplaat

* Schrapen van de loper stripper plaat

* Verlenging van de bout

* Slijtage aan de boutdraden

* Slijtage van de koppeling voor het koelwater

* Lekke banden en open circuits in de patroonverwarming

* Roest en verstopping in het gat voor het koelwater

* Roest en schimmel in de omtrek van de malbasis

* Open circuits in de elektrische draden en scheuren in de kabelbedekking

* Fout in de contacten van de eindschakelaars

* Verstopping door roet in de ventilatieopeningen

* Vervorming door tijdelijke veranderingen in het frameblok


Neem contact op met Shine om je eigen schimmel te krijgen

1 (2)

Hot Tags: plastic mega speelgoed blokken spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like