Opbergbox voor draagbare zuigflessen

Food Grade PP-materiaal, dit is een nieuw ontwerp hete verkoop in 2019, geen eigenaardige geur, geen giftig, geen flits, het heeft een soepele uitstraling en populaire kleuren.
Praat nu

Productdetails

PP draagbare zuigfles opbergdoos


Naam Opslagruimte
Materiaal PP
Grootte
44 * 24 * 30cm
Kleur Roze blauw
Logo
Aangepast
Monster Gratis
Sterilisatie type Stoom


Food Grade Plastic - wat is het?


Kijk snel rond in uw huis en kantoor en merk op hoeveel producten verschillende soorten plastic bevatten. Daar is je recyclageblik, de brandweerwagen voor kinderen in de hoek, de fles aspirine in je medicijnkastje en je waterfles op het aanrecht.


Elk van deze producten is gemaakt van plastic producten, maar elk is anders en uniek, iets wat we zelden overwegen als we aan plastic producten denken - als je er al aan denkt.


De media schildert vaak alle plastic producten met dezelfde brede lijn. Immers, alle kunststof is gemaakt van koolwaterstoffen afgeleid van aardolie of aardgas. Dus, plastic is plastic is plastic, toch? Eigenlijk niet.


Hoewel al het plastic uit aardolie of aardgas komt, variëren de betrokken processen en hebben ze invloed op het zuiverheidsniveau van het eindproduct. Die brandweerwagen waar je net voor de achtste keer over struikelde, verschilt aanzienlijk van het plastic in je vuilnisbak en, nog belangrijker, van het plastic in je waterfles. Plastic_Pete


Elk plastic dat in contact komt met iets dat mensen consumeren, inclusief dranken en voedsel, wordt aan een veel hogere standaard gehouden dan andere vormen van plastic. Laten we dus eens kijken wat we bedoelen als we de term 'food grade plastic' gebruiken.


Plastic voorschriften voor levensmiddelen


De overheid ontwikkelt voorschriften met betrekking tot kunststof van voedingskwaliteit. In Canada houdt Health Canada zich aan deze voorschriften. In de Verenigde Staten stelt de Food and Drug Administration (FDA) de voorschriften vast.


Beide agentschappen hebben echter vergelijkbare eisen. Plastic van voedingskwaliteit moet aan bepaalde zuiverheidsnormen voldoen. Het mag geen kleurstoffen, andere additieven of gerecycleerde plastic producten bevatten die als schadelijk voor de mens worden beschouwd. Plastic van voedingskwaliteit kan bepaalde niveaus van gerecyclede materialen bevatten, zolang deze materialen voldoen aan de richtlijnen en voorschriften van de regelgevende instantie.


Bovendien moeten sommige voedingsmiddelen additieven uit hun containers logen en deze voedingsmiddelen, met name zure voedingsmiddelen, moeten in meer productspecifieke containers gaan.


Soorten kunststof


Alle plastic producten in de VS of Canada hebben een symbool met een cijfer van 1 tot 7. Deze cijfers betekenen in beide landen hetzelfde. Niet alle soorten plastic zijn echter geschikt voor alle soorten voedsel.


Veel plastic verpakkingen van voedselkwaliteit vallen in de categorie polyethyleen met hoge dichtheid - of HDPE -. Het heeft uitstekende chemisch resistente eigenschappen waardoor het geschikt is voor een breed scala aan voedingsmiddelen en andere producten.


De meeste sap- of melkcontainers en vijf liter voedselemmers zijn bijvoorbeeld gemaakt van HDPE. In de VS en Canada hebben HDPE-producten de plastic code 2. _03


Een andere veel voorkomende vorm van kunststof van voedingskwaliteit is polyethyleentereftalaat of PET / PETE. Deze dragen de plastic code 1 en worden vaak gebruikt voor producten zoals slasaus, pindakaas en jelly jars.


De juiste keuze maken


Het kiezen van het juiste plastic product voor uw voedselvoorraden omvat het werken met een vertrouwde containerleverancier. Omdat elk type plastic met bepaalde soorten voedsel kan werken, vereist strikte aandacht voor detail welk plastic foodproduct u nodig heeft voor uw verbruiksartikelen.


U wilt bijvoorbeeld geen zeer zuur voedsel zoals augurken of tomaten in een plastic container plaatsen waar het chemicaliën en additieven in het voedselproduct kan uitlogen.


Het is het beste om u te houden aan producten die zijn geëtiketteerd als voedselveilig of food grade of die producten die worden verkocht via betrouwbare distributeurs met een bewezen staat van overeenstemming met overheidsvoorschriften.


Dus de volgende keer dat u een plastic product oppakt, moet u overwegen wat voor soort plastic u in uw hand houdt. Plastic van voedingskwaliteit maakt een verschil.


Waarom voor ons kiezen

· Gediversifieerd ontwerp, eenvoudig te monteren

· Gebruik van polypropyleen ruw harsmateriaal van voedingskwaliteit, geen chemische geur, niet giftig, veilig, BPA-vrij, ftalaatvrij, duurzaam en economisch

· Eenvoudig en modieus, een perfect cadeau voor die familie met kinderen


Geschikt voor opslag

· Accessoires voor zuigflessen

· Blikken voor babymelkpoeder

·Kinderspeelgoed

· Servies

· Vruchten


Fabriek beschrijving


We zijn in de fabriek goed in het maken van matrijzen, maar we helpen onze klanten ook altijd om producten en verpakkingen te produceren.


We zouden 30 stuks mallen per maand kunnen maken en een doos met bijna 5000 dozen.


Er zijn meer dan 20 vormarbeiders en 4 vormontwerp, 3 ervaren ingenieurs samen.


Onze klanten over de hele wereld, vooral in India, daar is ons agentuurbedrijf , het is handig om ons te vinden.


Deze producten hebben we op voorraad, dus als u wilt, kunnen we het logo, de verpakking en de kleur wijzigen.


Meer informatie Contact Joyce


名片Hot Tags: draagbare zuigfles opbergdoos, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like