Toy Car Body Mould

Toy Car Body Mould

Met oprechtheid en hard werk van onze experts hebben we een plekje voor onszelf in dit domein veroverd door Toy Car Mold aan te bieden. De geleverde matrijs wordt vervaardigd met behulp van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde technologie door onze deskundige professionals in overeenstemming met gedefinieerde industriële normen. We bieden deze mal in de juiste maat om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Om de kwaliteit te waarborgen, is deze mal goed getest op verschillende parameters.
Praat nu

Productdetails

Toy Car Body Mold Informatie


Naam Speelgoedvorm

Vormmethode Injectievorming

Ontwerptijd Binnen 3 dagen (meestal)

Agent Hete agent, koude agent

Core & Cavity Steel P20.718H, 2738H, H13, NAK80,2316 etc.

Vormbasis & standaardcomponent DME, HASCO, enz.

Holtenummer enkel / meervoudig

Injectiesysteem Zijkant / heet hek

Uitwerpsysteem Uitwerppen Staalhardheid HRC35-38

Kunststof PP, PC, PE, ABS, PVC PA etc.

Cyclustijd < 20s

Mold life 5000000shots-1000000shots


Matrijzen maken

Wanneer een samengesteld onderdeel meerdere keren moet worden gereproduceerd, is het efficiënt om een mal te bouwen waaruit het onderdeel kan worden gereproduceerd. Goed gevormde composietonderdelen verschijnen elke keer perfect gevormd en vereisen weinig nabewerking. Mallen worden meestal gemaakt van polyesterhars met verschillende versterkingen. Voor een snelle, eenvoudige mal voor eenmalig gebruik, is het gieten van urethanen een goedkope en betrouwbare optie.

Mannelijke en vrouwelijke mallen zijn de twee fundamentele soorten vormen, maar ze leveren aanzienlijk verschillende delen op. Mannelijke (of positieve) schimmels zijn over het algemeen minder tijdrovend en goedkoper om te maken in vergelijking met vrouwelijke (of holle) schimmels. Vrouwelijke matrijzen bieden echter talloze voordelen voor middelgrote tot grote productieruns.


Introductie Mold

Inleiding Wat is "gieten"? Vormgieten wordt al jaren gebruikt om metalen producten te vormen zoals carrosseriepanelen, huishoudelijke apparaten en industriële armaturen. Matrijzen voor het stempelen van metalen zijn omslachtig en kosten duizenden dollars om te produceren. Meestal kunnen alleen grotere bedrijven het zich veroorloven om deze tools te bouwen, te bedienen en te onderhouden. Composietmaterialen bieden een kosteneffectieve manier voor iedereen om zelfs grote productieruns van identieke onderdelen te maken in matrijzen die ze zelf kunnen produceren.

Van alle voordelen van composietmaterialen is hun vermogen om te worden gevormd tot complexe vormen misschien wel het meest populair. Wanneer een vorm meerdere keren moet worden gereproduceerd, is het het meest efficiënt om een gereedschap of matrijs te bouwen waarin het onderdeel kan worden vervaardigd. Gegoten onderdelen verschijnen elke keer perfect gevormd en vereisen weinig nabewerking.

Een ander voordeel van composietvormen is de kosten. Het is veel goedkoper om een composietmal te fabriceren en te onderhouden dan om een mal van aluminium of staal te kopen.

Dit whitepaper beschrijft de stappen die nodig zijn om nauwkeurige, hoogwaardige, weinig vervormende mallen te maken voor het produceren van composietonderdelen, waaronder:

 

  • Voorbereiding plug

  • Soorten mallen

  • materialen

  • Vormconstructiestappen

  • De mal vrijgeven

  • De mal voorbereiden voor gebruik


Soorten mallen

Mannelijke en vrouwelijke mallen zijn de twee primaire soorten vormen, maar ze leveren aanzienlijk verschillende afgewerkte onderdelen op. De minst tijdrovende en goedkoopste methode is de mannelijke (of positieve) schimmel. Dit is een vorm die de uiteindelijke vorm van het onderdeel nabootst door het over het buitenoppervlak te fabriceren. Het is waar dat dit type schimmel sneller te construeren is, maar elk geproduceerd onderdeel zal een ruwe buitenste textuur hebben die een bewerkelijke afwerking vereist. Het onderdeel zal ook "groeien" tijdens het lamineren. Gewoonlijk is dit ongewenst, tenzij de mal opzettelijk iets kleiner wordt gemaakt in afwachting van deze groei. Mannelijke mallen moeten worden gebruikt wanneer minder dan 5-10 delen worden geproduceerd en mogen niet worden gebruikt wanneer een esthetisch perfecte afwerking is vereist. Grotere productieruns rechtvaardigen meestal de tijd en kosten van vrouwelijke mallen. De rest van dit witte papier zal voornamelijk betrekking hebben op de constructie van vrouwelijke mallen, maar mannelijke mallen kunnen met dezelfde materialen worden gemaakt.

Vrouwelijke (of holle) vormen zijn over het algemeen duurder, maar ze bieden tal van voordelen voor middelgrote tot grote productieruns en voor toepassingen die een cosmetisch perfecte afwerking vereisen. De afwerkingstijd wordt aanzienlijk verkort omdat elk onderdeel met een glad buitenoppervlak naar voren komt. Vrouwelijke schimmels lenen zich ook voor gebruik met kernmaterialen omdat de buitenhuid altijd glad is, ongeacht hoe inconsistent de kern in het onderdeel wordt gebruikt. Beide soorten schimmels kunnen worden gebruikt voor vacuümzakken, maar vrouwelijke schimmels zijn meestal gemakkelijker te verzegelen terwijl ze goede oppervlakte-eigenschappen bereiken. Als er meer dan 5-10 onderdelen worden geproduceerd die een gladde afwerking nodig hebben, zijn vrouwelijke mallen de extra moeite waard. Compressievormen worden soms gemaakt door zowel een mannelijke als een vrouwelijke vorm te gebruiken. Deze "afgestemde" vormen zijn uitstekend voor het produceren van precisiedelen. De vormen worden geladen met versterking en hars voordat ze worden gesloten en vastgezet. Overtollige hars wordt uitgeperst, lege ruimtes worden verkleind en delen komen glad en aan beide zijden afgewerkt. Compressievormen kunnen ook worden aangepast voor gebruik met harsinfusie of injectie. De sleutel is om na te denken over het beoogde gebruik van het afgewerkte onderdeel en welk type mal nodig zal zijn om het te bouwen. Als dit van tevoren wordt overwogen, is er geen limiet aan het type onderdelen dat kan worden geproduceerd.


Toy Mold I nspection Standaard

1. Uiterlijk oppervlakken moeten glad zijn en geen slechte injectie

2. oppervlakten geen krassen, geen zinkstreep, geen flits

3.Spray gelijkmatig en volledig, zonder ruwheid, donkere lijnen, lichte vlekken, lokale ophoping, minder olie en vezels. Of het spuiten stevig is en de hardheid voldoet aan de vereisten.

4.Spray productie geen kleurverschil

5. Materiële kwaliteit, geen scherpe rand, geen scherpe hoek, geen giftigheid, geen corrosiviteit, geen irritatie


Onze 3D Design voertuigfoto

vrachtautospeelgoedvoertuig

speelgoedauto

Meer informatie Contact Joyce

名片

Hot Tags: speelgoedauto carrosserievorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like