AB-pilaar automobieldeel Lage druk spuitgietmatrijs

Aoxu Mold, is een matrijzenbouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van verschillende specificaties en verschillende modelonderdelen voor auto's, zoals bumpervorm, instrumentconsolevorm, dashboardplaatvorm, lampvorm, grille, pijlvorm, armsteunvorm, middenbedieningspaneel mal, spatbordvorm, sierlijstmal, stuurwielmal, deurpaneelmal, CD panle-mal, wieldopmal, dakdragervorm, stoelmal, handvatdeelvorm, centrale handschoenkastmal, achteruitkijkspiegelmal en andere exterieur en interieur gedeeltelijke schimmel.
Praat nu

Productdetails

Wat is A / B / C-pijler in autocar?

De A-stijl is de structurele stijl die het lichaam met het dak verbindt. Dit maakt de zijkanten van de voorruit. De B-stijl is de volgende naar beneden, meestal tussen de voor- en achterdeur die de carrosserie met het dak verbindt. De C-stijl zou de volgende zijn, meestal achter de achterdeur die de carrosserie met het dak verbindt. Op een SUV zou de volgende naar beneden de D-stijl zijn.

Bouwelementvormeling-of-a-car-voorbeeld-of-B-stijl

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd , gevestigd in Huangyan (de geboorteplaats van schimmel), is een bedrijf voor het maken van matrijzen dat gespecialiseerd is in het maken van verschillende specificaties en verschillende modelonderdelen voor automobielen.

Auto-seriematrijs: bumpervorm, instrumentconsolevorm, dashboardplaatvorm, lampvorm, grille vorm, pijlervorm, armsteunvorm, middenbedieningspaneelvorm, spatbordvorm, sierlijstvorm, stuurwielvorm, deurpaneelvorm, CD-vorm , wieldopvorm, imperiaalvorm, stoelvorm, handvatdeelvorm, centrale handschoenenkastvorm, achteruitkijkspiegelvorm, en andere buiten- en binnendeelvorm.

Dit is onze T1-test voor Audi A6-matrijs.Hieronder ziet u onze matrijzenbouw in de B-stijl voor Chevrolet:

AB-pilaar automobieldeel Lage druk spuitgietmatrijs

Vormmaker: Aoxu Mold

Producttoepassing: auto-interieur

Productkleur: zwart

Wanddikte: 1,3 mm

Grondstof: PP + EPDM

Grootte van onderdelen: elk onderdeel: 170 * 535 * 375 mm³

Gewicht delen: elk deel: 188 g

Holte / kernstaal: S136 (HRC48-52)

Vormbasis: P20

Aantal holtes: 1 + 1

Uitwerpsysteem: uitwerppennen

Poorttype: onderzeese poort

Cyclustijd: 46 seconden van alle onderdelen

Injectiemachine: 500T


1. Het gebruiken van goed vormstaal

Voor plastic mal is het standaardstaal 45 #, 40Cr, P20, 2738, 2316, 718, NAK80, S136, enz.

Maar voor auto-onderdeel schimmel, om de matrijslevensduur te verbeteren en de glans van het product te verhogen zonder flits, gebruiken we gewoonlijk hoogwaardig gietstaal, zoals 718, S136, enz.


2. Een goed matrijsontwerp maken

4

Voor een gekwalificeerde mal is het uitgangspunt een goede malstructuur.

Er zijn professionele vormstructuurontwerper en productontwerper in Aoxu Mold met meer dan 5 jaar ervaring. Ze kunnen alle aspecten van de vormstructuur en productstructuur analyseren (inclusief de vorm van de vorm, het zinkteken van het productoppervlak, het ontwerp van het poortsysteem & ontluchtingssysteem & koelsysteem, enz.) Voor deze veel voorkomende problemen zullen we bespreken en maak het haalbaarheidsrapport om ervoor te zorgen dat schimmel succesvol kan worden uitgeworpen.

Voor de vorm van een autokolom maken we een U-type runer met een grootte van φ7 mm, die ervoor zorgt dat het materiaal naar elk onderdeel kan stromen. De vultijd is ongeveer 2-3 seconden.


3. Bewerking in goed materiaal

Er is een volledige set van matrijs machineapparatuur, inclusief CNC-frezen (twee van hen zijn hoge snelheid CNC-frezen, die 0,1 mm precisie kan bereiken), elektrische vonk (die kan machinaal tot 0,1 mm precisie), carving machine (een van hen is carving), grote boormachine, lijnsnijmachine, platte slijpmachine met 0,02 mm precisie en freesmachine.


4. Het hebben van strikt kwaliteitscontrolesysteem

* Besteed meer aandacht aan de vormstructuur (scheidingslijn, poortlocatie, runnersysteem, enz.), Werkproces en vormtechnologie, om de langere vormlevensduur te garanderen.

* Vormoppervlak: geen roest, geen verpletterende markering, geen incoplete deel, enz.

* Matrijsverzending: moet de matrijs vergrendelen en een stevig en antiroestpakket gebruiken.

* Matrijsdocumenten: bieden een volledige set matrijsonderdelen en referentiebestand over hoe de matrijs werkt en onderhouden wordt.


5. Verpakkingsvorm in details

IMG_1344_ 副本

* Reiniging van de mal

* Buiten olie spuiten

* Verpakkingsvorm met plastic film

* Schimmel in houten kist

* Onderdelen samenvoegen met schimmel

* Plak het merkteken boven de doos

* Laden van de container

* Sluit de container

* Klaar op de poort


Hoe onderhoud je de mal?

Voor schimmel is het onderhoud belangrijker dan reparatie. Als het vaak wordt gerepareerd, is de levensduur van de schimmel korter; maar als je meer handhaaft, zal de levensduur van de schimmel langer zijn. Er zijn drie belangrijke aandachtspunten:

* Dagelijks onderhoud: olie toevoegen op een zeer bewegend onderdeel, zoals een uitstootpen, schuif, geleidestijl, geleidebus, enz .; reinigen van het maloppervlak en de waterlijn; deze moeten elke dag worden gedaan na lange tijd produceren.

* Mould regelmatig onderhouden: Behalve het dagelijkse onderhoud, moet ook het ontluchtingsgedeelte worden gereinigd, moeten de onderdelen worden afgevoerd die worden veroorzaakt door luchtinsluiting en moeten de slijtage- en beschadigingsonderdelen worden herzien.

* Schimmel oppervlak te behouden: schilderen van de mal buitenste deel om roest te voorkomen; het aanbrengen van de antiroestolie op het vaste gedeelte na het nemen van schimmel uit de machine; bij het opslaan van de mal, moet worden afgedicht om stof in de holte te voorkomen.


Nieuwe techniek om pijlervorm te maken --- Lagedrukinjectie

1

Voor meer middelgrote en hoogwaardige auto's, is er een speciale en zachte doek op de plastic pilaar, getoond zoals de juiste foto, die de decoratieve, gevoel- en esthetische functie in het autogedeelte sterk kan verhogen.

Dit wordt gemaakt door een nieuwe injectietechniek.

Lage druk dubbellaagse spuitgietmatrijs, ook wel lage druk spuitgietmatrijs genoemd, is een nieuwe spuitgiettechnologie voor schimmel. De vorige manier is het gebruik van handmatige coating en het absorberen van het component in holte en kern, nu kan het direct aan de injectieprocedure worden gewerkt.

Het hoofdprincipe is: bij het openen van de mal, het aanbrengen van stof / doek op de voorste malpen, vervolgens de matrijs assembleren, injecteren en uiteindelijk de stukken verwijderen. Deze speciale technologie werd gewoonlijk toegepast op het skelet van de kaartentas en het pijlerdeel in het autodeel.


Neem contact op met Shine voor het uitvoeren van uw schimmelproject

AB-pilaar automobieldeel Lage druk spuitgietmatrijs

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王Hot Tags: ab pijler auto-onderdeel lage druk spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like