Auto Door Trim Panel Injection Mold

Auto Door Trim Panel Injection Mold

Aoxu Mold is een professionele fabrikant van auto-matrijzen in China, die de auto-industrie voorziet van hoogwaardige auto-lampvorm, auto-interieur en exterieur onderdelen mal, bumper mal, auto deurpaneel mal en andere plastic auto-onderdelen mal.
Praat nu

Productdetails

Voor Interiormold-gereedschappen is hoge precisie erg belangrijk. Zoals deurpaneelproducten stellen hoge eisen aan het uiterlijk, meestal wordt het deurpaneel gevraagd voor textuur. Op het product kan het niet verschijnen: laslijn, witte markering voor uitwerper, krimpmarkering en vervorming. En we hebben een rijke ervaring met het maken van deze mallen, we weten hoe we er het beste ontwerp voor kunnen maken. En hieronder is de reguliere specificatie voor de vorm van een autodeurpaneel:

Staaltypes: Holte - 2738

Kern - 2311

Dia's: 2738 itNitrided

MouldBase: S50C

Injectiesysteem: Synventive Nozzles

Uitwerpsysteem: Hydraulische cilinders (Europees Vega-merk)

Oppervlakteafwerking: vorm-textuur

MouldCycle Time: 46s

MouldLevery: 65 dagen

Het deurpaneel wordt gebruikt als een interieuronderdeel van de auto en de maat is afhankelijk van het model. Figuur 1 toont het linker voorportierpaneel van een bepaald model. De maximale grootte is 835 mm × 520 mm × 90 mm. De vorm is ingewikkelder en het oppervlak heeft een nerfpatroon. Er zijn 21 schroefkolommen in het product en 7 omgekeerde gespen rond de omtrek van het product. Afmetingen van alle binnenribben zijn 0,8 mm voor het kleine uiteinde en 1,1 mm voor het grote uiteinde. Om verkleuring van het product te voorkomen, wordt er speakergaas gemaakt op de vaste mal met een hoek van 8 °.

Volgens de bovenstaande technische vereisten is het materiaal dat wordt gebruikt bij de daadwerkelijke productie van dit product PP-T20, het krimppercentage is 1,2%, de gemiddelde wanddikte is 2,5 mm en het is spuitgegoten door een 1600t spuitgietmachine.


Auto Portierbekleding Panel Injection Mold ontwerpconcept en kenmerken

* De grootte van de malbasis is redelijk, de dynamische mal is integraal en het materiaal is P20 om de materiaalkosten te verlagen.

* Denk volledig aan koeling, de waterweg is zoveel mogelijk ingericht en de diameter is groot.

* Uitwerpen is veilig en redelijk, en de geleidestang helpt de schuine bovenkant om uit te werpen.

* Het scheidingsoppervlak is redelijk ingesteld, wat handig is voor het productieproces van kunststof spuitgieten en matrijsaanpassing, en het R-hoekafscheidingsoppervlak wordt verwerkt tot een rechte lijn.


Vorm structuurontwerp

De basisvormingsstructuur van kunststof spuitgietmatrijzen wordt getoond in Fig. 6. De basisvormingsstructuur van automatische deurafgietsels omvat: hotrunner beschermingsgeleider, positioneringsring, slotmodule, matrijskuil, matrijsvoet, ringschroef en waterweg.

auto door molding

Basisvereisten van kunststof spuitgietmatrijzen zijn als volgt:

* Hot runner-gids is 20 mm of hoger dan het hete mondstuk en beschermt tijdens de installatie.

* De grootte van het matrijsgat tussen elke twee platen is ingesteld op 45 mm × 45 mm en de diepte is 8 mm.

* Stel de matrijs op de grondzijde van de mal.

* A- en B-platen worden elk op 4 punten opgetild en de positie van de ringen wordt zoveel mogelijk aan beide zijden van de mal ingesteld.

Het vormpositioneringssysteem (structuur met vier lagen) wordt getoond in figuur 7. Er is een 10 ° taps toelopende passing rond de buitenrand van het vormframe om een ​​algehele vormpositionering en anti-rollende actie te verschaffen. Bovendien moeten er slijtplaten worden toegevoegd op basis van de werkelijke behoeften. De lengte van vier lagen is 85-90 mm, de hoogte is 50 mm en de onderkant is hoger dan R5 mm en de bovenhoek C6 is afgewerkt door een bekistingsbedrijf.


Het productieproces van automatische deurvorm

Wanneer de kunststof spuitgietmatrijs wordt geopend, worden bewegende en vaste mallen verdeeld, wordt het condensaat van het gietsysteem getrokken door een trekstang en beweegt het met bewegende mallen met bewegende delen. Nadat de kunststof spuitgietmatrijs een eind is geopend, stopt de bewegende matrijs met bewegen, het duwmechanisme beweegt naar voren onder de geforceerde resetkracht van de spuitgietmachine, de plastic onderdelen worden naar buiten gedrukt door de schuine bovenkant, de duwstang en de cilinder, en het duwmechanisme wordt gereset onder het geforceerd resetten bij automatisch deurlijst is gesloten.


Leer de levensduur van de mal te verlengen tijdens massaproductie

In het echte leven hebben veel plastic life-producten plastic mallen nodig voor massaproductie, dus plastic mallen spelen een zeer belangrijke rol in de industriële productie, dus hoe de levensduur van plastic mallen zoveel mogelijk te verlengen om te maximaliseren Het is vooral belangrijk om zijn waarde in het spel, en effectief onderhoud van plastic mallen is een zeer noodzakelijke stap. Dus hoe kun je plastic mallen onderhouden?

1. Wanneer de operatie een tijdelijke stopzetting vereist, moet de mal worden gesloten om te voorkomen dat de holte en de kern worden blootgesteld om onbedoelde schade te voorkomen. De uitschakeltijd zal naar verwachting meer dan 24 uur bedragen en het oppervlak van de holte en kern moet worden besproeid met roestwerende olie of lossingsmiddel, vooral in natte gebieden en regenseizoenen, zelfs als de tijd kort is, moet een antiroestbehandeling worden gebruikt klaar zijn. Waterdamp in de lucht vermindert de oppervlaktekwaliteit van de vormholte en de oppervlaktekwaliteit van het product. Wanneer de mal opnieuw wordt gebruikt, moet de olie op de mal worden verwijderd en kan deze worden gebruikt nadat deze is schoongemaakt. De perslucht die nodig is voor het spiegeloppervlak wordt gedroogd en vervolgens gedroogd met hete lucht, anders zal het tijdens het vormen sijpelen en defecten in het product veroorzaken.

2. Schakel de machine in na een tijdelijke uitschakeling. Controleer na het openen van de mal of de schuiflimiet beweegt. Als er geen afwijking is, kan de mal worden gesloten. Kortom, u moet voorzichtig zijn voordat u de machine aanzet en u mag niet onvoorzichtig zijn.

3. Om de levensduur van het koelwaterkanaal te verlengen, wanneer de mal wordt gestopt, moet het water in het koelwaterkanaal onmiddellijk worden verwijderd met perslucht, doe een kleine hoeveelheid motorolie in de mond van het mondstuk, en vervolgens geblazen met perslucht, zodat alle koelleidingen een laag Antiroest olielaag hebben.

4. Controleer zorgvuldig de werkstatus van elke besturingscomponent tijdens het werk om afwijkingen in het hulpsysteem te voorkomen, verwarming en onderhoud van het besturingssysteem zijn met name belangrijk voor hotrunner-mallen. Aan het einde van elke productiecyclus moeten staafverwarmers, bandverwarmers en thermokoppels worden gemeten met Europese moeders en worden vergeleken met de technische specificaties van de mal om ervoor te zorgen dat hun functies intact zijn. Tegelijkertijd kan de regellus de ampèremetertest doorstaan ​​die in de lus is geïnstalleerd. De olie in de hydraulische cilinder die wordt gebruikt voor het trekken van de kern, moet zo ver mogelijk worden afgetapt en het oliemondstuk moet worden afgedicht om te voorkomen dat de hydraulische olie lekt of de omgeving vervuilt tijdens het opslag- en transportproces.

5. Als u tijdens de productie abnormale geluiden of andere abnormale omstandigheden in de mal hoort, moet u de machine stoppen en onmiddellijk controleren. Het onderhoudspersoneel van de matrijs moet een inspectie van de matrijzen uitvoeren die normaal in de werkplaats lopen. Als er abnormale verschijnselen worden gevonden, moeten deze op tijd worden aangepakt.

6. Wanneer de operator de dienst overneemt, is naast de overdracht van de productie het proces van cruciaal belang om het record te sluiten en moet de gebruiksstatus van de matrijs ook in detail worden uitgelegd.

7. Wanneer de productiehoeveelheid van de mal is voltooid en de machine moet worden vervangen om andere mallen te vervangen, moet de holte van de mal worden gecoat met een roestremmer, moeten de mal en de accessoires naar het onderhoudspersoneel van de mal worden gestuurd, en laatste product dat als monster gekwalificeerd is. De stukken worden samen naar het onderhoudspersoneel gestuurd. Daarnaast moet ook een matrijsgebruikslijst worden ingediend, waarin staat op welke werktuigmachine de matrijs staat, vanaf een bepaald jaar, maand en dag, hoeveel producten er zijn geproduceerd en of de matrijs nu goed is. Als er een probleem is met de mal, vult u het gebruikte vel in met eventuele problemen met de mal, stelt u specifieke vereisten voor wijziging en verbetering voor en dient u een onbewerkt monster in bij de bewaarder waar de vormer naar kan verwijzen bij het repareren van de mal.

8. Nadat de machine is uitgeschakeld, is het noodzakelijk om te controleren of er resten van rubberen draden en vreemde voorwerpen op het oppervlak van de mal zijn. Na het schoonmaken de roestremmer gelijkmatig besproeien en de relevante gegevens nauwkeurig invullen. Nadat de mal is geopend, moet de gevormde kunststof op de halve mal worden gehouden. Dit is natuurlijk onder het uitgangspunt dat er een uitwerpmechanisme is. Over het algemeen is de halve mal van het uitwerpmechanisme een bewegende mal. Alleen de halve mal van het uitwerpmechanisme die in zeer speciale gevallen op de vaste mal verschijnt.


Hoe krijgt u snel een offerte van ons?

Als u aquotation voor schimmel of aplastic product wilt krijgen, gelieve ons onderstaande informatie door te geven:

* Plastic materiaalsoort

* Vormstaalverzoek (als u dit moet wijzen) en vormlevensduur

*Oppervlakte behandeling

* Matrijsbasis en matrijscomponenten standaard (als u dit moet aangeven)

* U geeft contactgegevens op (bedrijf, telefoonnummer, adres, postcode, uw naam)

* Stuur ons een e-mail, dan nemen wij contact met u op en bieden u snel de offerte aan

202001061412588260475


Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope auto-deurbekleding spuitgietmatrijs in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van auto-onderdelen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China, die tot uw dienst staat. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu te informeren over de details.
Hot Tags: automatische portierbekleding spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like