Auto injectie schimmel Auto Grille schimmel

AOXU MOLD TECHNOLOGY gebruikt schimmelstroom om problemen in het begin te vinden en aandacht te besteden aan hen bij het ontwerpen en produceren van processen, het uitwerken van de oplossingen. Verminder daarom het risico, verlaag de kosten, verkort de bouwperiode en verbeter de kwaliteit.
Praat nu

Productdetails

Auto grille schimmel


Over bedrijf

QQ 图片 20181012141731 Aoxu Mold Technology is een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met matrijsontwerp, productie &. Het produceren.

Onze fabriek is gevestigd in Huangyan, waar een mooie en landelijk gerenommeerde "Mold-stad van China" is. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof spuitgietmatrijzen, zoals auto-interieur &. exterieur versieren schimmel, huishoudelijke apparaat schimmel, evenals SMC / BMC schimmel. We hadden hoge precisie CNC, hogesnelheidsfrees, elektrische vonkmachine, diepteboormachine, EDM-verwerkingsmachine, enz. Geïntroduceerd. Al deze geavanceerde apparatuur verzekert onze matrijzenkwaliteit. 70-80% producten worden geëxporteerd naar Brazilië, Canada, Frankrijk, Spanje, Rusland en Europa &. Amerikaanse landen Het bereiken van de eisen van de klant is ons doel, de kortste levertijd is onze belofte en hoge kwaliteit is ons streven.

Nu zullen we het bestaan van de klant als een basis nemen om onze krachten te tonen, tegelijkertijd alles in het werk stellen en hard werken aan innovatie door middel van hard werken van Aoxu-medewerkers en het verbeteren van zelfvertrouwen om meer afhankelijkheid en nieuwe klanten te winnen, door wijsheid om een nieuwe te schrijven mythe van de schimmel industrie lijn.

We zullen aandringen op het doel van "vooruitgang door wetenschap en technologie, overleving door kwaliteit, ontwikkeling door krediet, marketing door service", en we zullen oprecht samenwerken met nieuwe en oude klanten om met ons samen te werken voor een gemeenschappelijke mooie toekomst!


Project programma

Elke ontwerper van automatische grille houdt rekening met drie factoren of elementen, bewust of onbewust, terwijl hij overgaat tot een ontwerp.

  • Het ontwerp van het afgewerkte roosteronderdeel of gietstuk;

  • De vaardigheid en de uitrusting van de mannen die de grille daadwerkelijk zullen maken;

  • De eerbied of voorkeur van de desinger zelf.

Het is duidelijk dat er gelegenheden zijn waarbij een van de factoren belangrijker is dan andere. De alternatieve ontwerpen die worden beoordeeld, zijn geen uitzonderingen. Het feit dat de winkel die de grille-mal moest bouwen, betere dan gebruikelijke draaibankoperators had met voldoende beschikbare draaibank- en oppervlakslijpapparatuur werd natuurlijk in aanmerking genomen. Het is ook logisch dat elke ontwerper zal neigen naar ontwerpkenmerken die in de praktijk succesvol zijn gebleken.

Een ander element dat van invloed is op het ontwerp van de automatische grille en dat steeds belangrijker wordt naarmate meer staalsoorten metaal conserveren. Dit omvat ontwerpen die praktisch zijn met een tweede of derde metaalkeuze wanneer de eerste keuze niet beschikbaar is.


Hoe ejectiestaven werken op Auto Grille Mold

Verschillende soorten spuitgietmachines zijn uitgerust met verstelbare uitwerpstangen die in wezen als volgt werken:

Stel dat de machine acht centimeter opent en het gietstuk uit een holte van één inch of van een kern van één inch moet worden geduwd. 232 Dan is zeven centimeter van de beweging een voltooide de uitwerpstang zal de uitwerpplaat raken. De uitwerpstaaf zelf is detail 1. Als de plaat naar het scheidingslijnvlak beweegt, zullen de uitwerppennen het gieten van de verhoogde kernen, de sprue, optillen pen zal uitsteken uit de kernvasthoudplaat, en het gietstuk zal vrij zijn om te vallen of half te worden bewogen of uit de mal te worden bewogen. Opper- of duwpennen worden op dezelfde manier uit de spuitgiethelft geduwd als de sprue en uitwerppennen. De oppervlaktepennen duwen de uitstootplaten samen met de uitstootpennen terug in de vormpositie door contact met de plaat wanneer de mal sluit.

De uitwerpdoos kan van gietijzer zijn, uit machinestaal zijn gebrand of uit de vaste stof zijn vervaardigd. De laatste methode is vrij duur en soms verspillend als de uitwerpkast diep is. De doos is draaibank bewerkt en later afgewerkt door het oppervlak te slijpen dat tegen de kernvasthoudplaat past. De doos wordt vastgemaakt met vier schroeven met een souffonkop door een doorgestoken opening in de kernsteunplaat in getapte gaten in de kernhouderplaat. In veel gevallen zijn de uitwerpplaten koudgewalst staal - de uitwerppenborgplaat wordt eerst voor alle gaten geboord. De gaten zijn verzonken om te zorgen voor peen op de boorstangpennen. De borgplaat van de uitwerppen wordt vervolgens vastgemaakt aan de uitwerpzijde van de uitwerpplaat. Er moet rondom voldoende ruimte zijn voor de platen waar ze in de kern van de uitwerpdoos passen.

De back-upplaat van het kerninzetstuk is in dit geval gemaakt van bondgenootstaal om weerstand te bieden tegen het wegzakken van de kernen tijdens het gebruik. Deze plaat is aan beide zijden bewerkt en geslepen. Alle pengaten zijn vrijgeboord met uitzondering van de sprue en oppervlaktepennen; deze moeten met leppen passen. Vier inbusschroeven steken door deze plaat in de kernvasthoudplaat. Sommige matrijzenbouwers geloven dat het voordelig is om inbusschroeven dicht bij de inzetstukken te plaatsen om te voorkomen dat zich door de gassen aanwezige vormgieten onder de holte-inzetstukken vormt, waardoor een schonere en positievere vorm wordt verzekerd.

Het boren van inzetboringen in de kern en holte-borgplaten moet zorgvuldig gebeuren; Geleidepen en gat van de pen moeten ook voorzichtig worden geboord, omdat de passende kern en holle inzetstukken nitride zijn of op elkaar zijn afgestemd voordat de montage wordt geslepen voor parallellisme. De geleidingspenbussen worden met perspassing in deze kernborgplaat aangebracht. De geleidepennen worden met perspassing aangebracht in de houder van de holle inzet en de steunplaten voor de holte.


Verwisselbare inzetstukken op grille

Deze mal is zo ontworpen dat de holte- en kerninzetstukken kunnen worden verwijderd nadat de run is voltooid. Aldus blijft een volledig geconstrueerde houdervorm of vormschoen over voor toekomstig gebruik en een verscheidenheid van inzetstukken met dezelfde diameter en hoogte kan daarin worden geïnstalleerd. Deze functie is vooral waardevol voor de winkel waar een verscheidenheid aan artikelen van ongeveer dezelfde grootte of complexiteit wordt gevormd.

Omdat in deze mal geen zij- of scheidingslijnkernen nodig zijn, steken de geleidepennen uit de helft van de spuitgiet- of afdekmal. Omdat de roostermal van het type ejector is, hoeven de pennen geen stripperplaat te geleiden of te dragen. De voordelen van dit type ontwerp zijn:

1. Langere geleidepennen kunnen worden gebruikt, aangezien deze niet in de weg staan van de bediener;

2.Het afgewerkte gietstuk is vrij om te vallen of te worden verwijderd zonder obstructie;


Waarom kan er soms niet volledig in het gietproces worden geïnjecteerd?

Allereerst de reden voor de spuitgietmachine:

De hoeveelheid plastic rooster of de verwarmingssnelheid van de machine staat niet vast. Het moet de machine worden gekozen met een grote plastificeerhoeveelheid en verwarmingsvermogen. De slijtage van de schroef en de cilinder of de rubberen kop zorgt ervoor dat de werkelijke hoeveelheid vulmateriaal onvoldoende is.

Uitval van het verwarmingssysteem zoals thermokoppel of verwarmingsspiraal veroorzaakt dat de werkelijke temperatuur van het vat te laag is 'het afdichtingselement van de injectiecilinder verslijt waardoor olielekkage of terugstroming optreedt, maar kan de vereiste injectiedruk niet bereiken; de middelste mate van de spuitmond onjuiste aanpassing veroorzaakt overmatige weerstand en drukverbruik.

Tweede,   de reden voor de spuitgietmatrijs:

Als de temperatuur van de roostervorm te laag is of het hele onderdeel te laag is, is de invoer moeilijk en moet de vormtemperatuur naar behoren worden verbeterd.

De verdeling van de holte van de mal is niet in balans. Als de wanddikte van het werkstuk te dun is, wordt de druk te veel gebruikt en wordt de vulling gespannen. Het gehele deel of gedeeltelijke wanddikte kan worden vergroot of het omringende gebied kan onvoldoende worden gevuld, en een hulpstroompad of poort kan worden verschaft om het probleem op te lossen.

Als het stroompad van de roostervorm te klein is, zal het drukverlies optreden; Als het te groot is, zal de lijm zwak zijn; als het te ruw is, zijn de onderdelen ontevreden. De grootte van het stroomkanaal moet correct worden ingesteld en de juiste boogovergang moet worden toegepast op de overgang moet worden toegepast op de overgang tussen het hoofdstroomkanaal en de geleider, de poort of de bocht zelf.

Slecht uitlaatsysteem van de mal. Het materiaal dat de holte binnentreedt, wordt geblokkeerd door de druk van het gas dat niet is uitgeput, waardoor de vulling ontevreden is. Het is mogelijk om de spleetopening van de schroef volledig te gebruiken of de klemkracht te verminderen om het oppervlak van de opening te gebruiken om te ventileren en, indien nodig, om het uitlaatkanaal of de ventilatie te openen.


E-mail ons om meer informatie over schimmel te krijgen

2
Hot Tags: Auto injectie schimmel, Auto Grille schimmel, Auto deel schimmelvorming

Onderzoek

You Might Also Like