Auto Grille kunststof spuitgiet Toyota deel OEM

Wij geloven dat het voordeel van Aoxu is dat we korte levertijden, goede kwaliteit, concurrerende prijzen en een goede back-upservice kunnen bieden.
Praat nu

Productdetails

Als een bekwaam bedrijf in kunststof spuitgietmatrijzen, toont Aoxu u het proces van het maken van een automatische grille.

1. Onderzoek ontvangen

Klanten kunnen uw project naar mijn e-mail sturen: sales1@aoxumoulds.com, we maken de offerte zo snel mogelijk binnen 24 uur. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met mijn Wechat / WhatsApp: +86 157 5766 8880 en uw vraag met mij bespreken, en ik zal u spoedig antwoorden. Over de prijs, kunt u met ons bespreken, uw idee vertellen, en wij zullen u professionele oplossingen geven.


Citaat

Over de aanvraag, pls bieden ons uw eisen met de volgende aspecten:

- Het gewenste gietstaal --- hoog (in het buitenland S136 ...), midden (718H, 738 ...) of gewoon (45 #, P20 ...)

Als u geen idee hebt, kunt u ons uw jaarlijkse productiehoeveelheid vertellen;

Of u kunt uw prijsbudget vertellen, wij zullen voor u kiezen.

- Het deel grondstof

- De schimmelholte

Als u het niet weet, kunt u ons uw machinetonnage vertellen, wij kunnen u adviseren.

- Injectiesysteem (hot runner met merknaam of koude runner)

- OEM of verkoop aan de markt

- Uw eigen eisen


Als u uw 3D-ontwerp of -tekening hebt, is dat beter en handiger voor ons;

Als je geen ontwerp hebt, ook ok, stuur ons dan je voorbeeldfoto's met de aangegeven maten (de lengte, breedte en hoogte met gedetailleerde details aan de binnenkant);

Als u geen ontwerp hebt, ook geen monster, ook ok, vertel ons wat u wilt maken, we kunnen het vergelijkbare monster vinden en een nieuw onderdeel voor u ontwerpen met uw ideeën.

We kunnen alles doen wat je wilt.


2. Bestelling plaatsen

PI

Na het accepteren van de offerte, zullen we met u bespreken over de betaling (gebruikelijke 40% aanbetaling + 60% saldo), doorlooptijd (volgens de complexiteit van uw matrijzenstructuur en schimmelhoeveelheid), ontwerpdetails (het poorttype, hoe eenvoudig ontvormen, de trekhoek, de ontluchting, enz.), uw laatste vereisten (op maattolerantie, oppervlak, polsihing, enz.), wat u ook moet controleren. Ook als we vinden dat sommige onderdelen moeilijk te maken zijn, zullen we met u bespreken of er een oplossing is om het op te lossen en een betere manier vinden om het te maken. Het helpt ons om later soepel te werken en u een mal van betere kwaliteit te geven.

Later zullen we het contract ondertekenen en u de PI toesturen. Nadat u de PI hebt ontvangen en gecontroleerd, kunt u het geld overboeken naar de rekening die we u sturen. Daarna gaan we werken.3. Maken van de mal

Auto Grille Plastic Injection Mold Toyota Part OEM

--De vooruitbetaling ontvangen van klanten

- Controle van de tekening of het monster, vervolgens het maken van het 3D-productontwerp en matrijsontwerp, later verzenden naar klanten voor bevestiging (als de complexe matrijs, zullen we schimmelstroom doen voor eenvoudiger maken)

- Snijden van het gietstaal en inspecteren

- Ruwe CNC-bewerking op holte, kern, inzetstuk, schuifregelaar, enz.

- Kanonboren voor verwarmings- of koelsysteem

--Hittebehandeling

--Afwerking op holte, kern, inzetstuk, schuifregelaar, etc.

- Draadsnijden

--EDM

- Controle van de werking van de machine

- Polijsten van het schimmeloppervlak

- Die assembleren

--Het testen van de mal en het verzenden van de monsters door levering met video's naar klanten voor controle

- Als het monster moet worden gewijzigd, zullen we de mal opnieuw bewerken en opnieuw testen, totdat we het tevreden product hebben gemaakt.

Als het monster in orde is, zullen we ons voorbereiden op verzending


Ons belangrijkste QC-systeem:

Gietstaalhardheid en afmetinginspectie

Schimmel elektroden inspectie

Mould Parts Dimension Inspection

Inspectie van de vorm vóór montage

Mold Trial Report en monsters inspectie

Matrijszending Laatste inspectie


4. Verzending van de mal

QQ 图片 20141113154033_ 副本

Nadat klanten de steekproef hebben gecontroleerd en het saldo aan ons hebben betaald, zullen we de verzending voorbereiden.

- Het schilderen van de vorm met antiroestvet en olieverf als klanten nodig hebben

- De reserveonderdelen voorbereiden die beschadigd zijn en met schimmel in elkaar zetten

--Pak de vorm in met plastic pellicle

- Gietvorm met reserveonderdelen in een houten kist (als er een temperatuurregelkast is, wordt deze ook in een losse houten kist geplaatst)

- Verzenden van de mal in een container, en verzending naar de haven van Shanghai of Ningbo of die de klanten hebben aangewezen

- verzending van de mal over zee, in de tussentijd, het verzenden van de documenten naar klanten door uitdrukkelijk die nodig was voor inklaring5. Raadpleging van de producten

We kunnen continu communiceren en voldoen aan verschillende behoeften van klanten. Als er een probleem is na de verkoop, zal de serviceafdeling het beste proberen om de relevante services te verbeteren op basis van de opmerkingen en feedback van klanten.

Garantie: een jaar gratis onderhoud

Als je een probleem hebt met produceren, zullen we je binnen een dag antwoorden. Indien nodig kunnen we naar uw fabriek gaan om het probleem samen met u op te lossen.

We creëren waarde voor onze klanten.


6. Vervolgens kunnen we een nieuw project starten.

Aoxu Mold co., Ltd richt zich al vele jaren op het ontwerp en de fabricage van spuitgietmatrijzen.

We hebben een team van bekwame ingenieurs en kunnen volledige productontwikkeling bieden van onderdeelontwerp, snel prototype, gereedschapsontwerp en fabricage tot afgewerkte productie.

Aoxu heeft het vermogen van hoge snelheid CNC-frezen, draadsnijden, EDM en pistoolboren evenals de standaard gereedschapsuitrusting.

Wij leveren mallen in verschillende productiesectoren. Deze omvatten elektrische, automobiel-, bus- en vrachtwagen-, trein-, spoor-, landbouw-, bouw- en sanitaire uitrusting, ook op het gebied van huishoudelijk gebruik, huishoudelijke apparaten, industrie, kinderproducten, enz.

Aoxu's klantenbestand omvat zowel de binnenlandse als de buitenlandse.

Gereedschap en product worden geëxporteerd naar landen zoals Groot-Brittannië, de VS, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan ...

Wij geloven dat het voordeel van Aoxu is dat we korte levertijden, goede kwaliteit, concurrerende prijzen en een goede back-upservice kunnen bieden.


Auto-interieur en exterieur deel schimmelvorming die we kunnen doen.

autoparts_fbufuhIMG_8543 (20.180.723-105.017) -1

Wat je nodig hebt om schimmel te maken, neem gerust contact met me op (e-mail: sales1@aoxumoulds.com telefoon: +86 157 5766 8880)

card-1_ 看图 王
Hot Tags: auto grille plastic spuitgiet toyota deel oem, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like