Auto HVAC deel injectie schimmel

Auto HVAC deel injectie schimmel

HVAC is de afkorting voor Heating Ventilation and Air Conditioning. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Misschien zijn sommige mensen onbekend met het HVAC-systeem in auto-insudtriaal, maar bij het horen van de referentie van elke wereld, zal iedereen plotseling worden verlicht.

HVAC is de afkorting voor Heating Ventilation and Air Conditioning .

Zonder de verwarmings- en airconditioningsystemen in voertuigen van vandaag zouden we allemaal pijnlijk zijn tijdens het rijden. We nemen als vanzelfsprekend aan dat het verwarmingssysteem ons warm kan houden bij koud weer, en het koelsysteem ons kan verfrissen bij warm weer.

Laten we eens kijken hoe beide systemen ons het hele jaar door comfortabel houden.

HVAC-Basic

Elke HVAC-module van het voertuig heeft zes primaire componenten, verdamper, verwarmingskern, ventilatorconstructie, actuatoren, sensoren en filters. Het doel in een voertuig is het reinigen, koelen, verwarmen, regelen, ventileren en ontvochtigen van de lucht die de cabine binnenkomt, afhankelijk van de ingangen van de bestuurder en elektronische sensoren. Verschillende systemen zullen verschillende manieren gebruiken om de luchtstroom in de cabine te regelen, maar ze werken allemaal volgens dezelfde basisprincipes.


Als u deze functionele onderdelen wilt, is de eerste stap het maken van plastic matrijzen om te produceren. Neem dus contact op met onze Aoxu-mal om de plastic spuitgietmatrijs voor auto's te bekijken ( Shine Email: sales1@aoxumoulds.com Telefoon: +86 157 5766 8880 ), we kunnen u helpen uw idee waar te maken.


HVAC-schimmelinformatie

Schimmel naam: auto HVAC deel inejction schimmel

Productbeschrijving: verwarming ventilatie en airconditioning delen van auto-industrie Auto HVAC Part Injection Mould

Vormholte: 1 holte

Schimmelgrootte: volgens de steekproefgrootte

Geschikte machine: 780T injectiemachine

Vormmateriaal: 718 + BeCu

Mold Life: 500.000 schoten

Runnersysteem: hot runner met 4 pennen

Uitwerpsysteem: stripperplaat

Mold Running: semi-automatisch

Doorlooptijd voor T1: 45 dagen

Karakters: Geëxporteerde DME standaard automotive plastic spuitgietmatrijs

Voor het uiterlijkoppervlak is geen laslijn toegestaan

Engelheffer voor het achterste klikgebied


Mold Bedrijfsprofiel EQ1

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd, is behoorlijk ervaren op het gebied van HVAC-schimmel, die meer dan 100 HVAC-schimmel hebben verwerkt voor zowel overzeese als binnenlandse OEM-klanten. Aoxu Mold, opgericht in 2003, is een particulier bedrijf gespecialiseerd in de productie van kunststof spuitgietmatrijzen. Het is gelegen in Taizhou Huangyan "Mold Town", een stad met een goed ontwikkelde vormindustrie, evenals goede milieu-, transport- en communicatiefaciliteiten.

Aoxu Mold beslaat totaal 6, 000 vierkante meter. We hebben meer dan 15 matrijsproductiemachines zoals: Axis CNC, hoge snelheid CNC, freesmachine, graveermachine, draadsnijmachine, enz. Met onze geavanceerde CAD / CAM bieden we een uitstekende service van matrijsontwerp, matrijsproductie en matrijsinjectie . We hebben nu in totaal 50 werknemers, waaronder R & D-ingenieurs, tooling-ingenieurs en kantoormedewerkers. Met een hoge reputatie, werd onze matrijs wereldwijd verwelkomd en we zijn toegewijd om 's werelds betere matrijzenleverancier te worden in China.


Productieproces van matrijzen voor HVAC

201904231627565466938


Waarom plastic spuitgietmatrijzen maken in China?

Je hoort misschien van anderen dat plastic spuitgietmatrijzen uit China van lage kwaliteit zijn met een hoge prijs, maar toch zijn er veel bedrijven die spuitgietmatrijzen uit China kopen, sommige van hen met grote volumes eisen zelfs hun eigen inkoopkantoor in China. Zijn die bedrijven gek?

Nee. Het antwoord is dat China spuitgieters matrijzen van hoge kwaliteit kunnen maken net zo goed als Amerikaanse en Europese bedrijven met een concurrerende lagere prijs, dit is de reden waarom de kunststof spuitgieters buiten China hun baan verloren aan Chinezen.

In China huren nu steeds meer fabrikanten van kunststof spuitgietmatrijzen technische verkopen in die goed zijn in techniek en Engelse communicatie. Zoals we allemaal weten, is de vereiste techniek het allerbelangrijkste voor een project voor het maken van spuitgietmatrijzen, en nu is veel Chinese matrijzenverkoper goed in CAD-tekening, materiaalkeuze en matrijsvormingsproces, zodat ze zeer goed kunnen communiceren met de partneringenieurs goed. Om een nieuwe plastic spuitgietmatrijs te maken, is de 3D-tekening het eerste en analyseren we vervolgens hoe de matrijs te maken (grootte, structuur, materiaal, kostenbesparingen, enzovoort), dus het belangrijkste punt is hoe de leveranciers te maken ' ingenieurs en de vereistenverbinding van uw bedrijf. Net als onze fabriek werken we al vijf jaar samen met een Frankrijk en een Amerikaans bedrijf.
Na 30 jaar ontwikkelen wordt matrijzenbouw een wederzijdse industrie in China, er zijn goed ontwikkelde industriële ketens, veel goed opgeleide matrijzenmakers, goed opgeleide bedrijfsontwikkelaars en projectmanagementmedewerkers. Ondanks dat ze 2/3 minder worden betaald dan in de VS, maken ze een eersteklas mal zoals je matrijzenmaker in de VS deed.

We werken goed als u de volgende keer een nieuw project voor het maken van matrijzen hebt, kunt u uw tekening naar ons sturen (e-mail: sales1@aoxumoulds.com) voor een test.


Hoe de kwaliteit van spuitgietmatrijzen te waarborgen?

Spuitgietmatrijs behoort tot een soort zeer nauwkeurige machines. Alle onderdelen en componenten worden aangedreven door hun eigen smering. Daarom is het bijzonder belangrijk hoe de verwerking van de matrijs moet worden geïnspecteerd. Nadat de mal is afgewerkt, is het noodzakelijk om elk verwerkt onderdeel te inspecteren. Voordat u de plastic mal monteert, controleert u de plastic malonderdelen als volgt:

1. Controleer de maatnauwkeurigheid, vorm- en positienauwkeurigheid, oppervlaktehardheid en warmtebehandelingsvereisten van de onderdelen, en voldoe aan de vereisten van de tekeningen en relevante technische voorwaarden. Controleer de nodige originele records;

2. Voor de door het samenstel vereiste onderdeelgrootte moet het voldoen aan de bijpassende voorschriften, dat wil zeggen de gespecificeerde toleranties handhaven. De tolerantielimietgrootte van de niet-gespecificeerde tolerantiedimensie moet voldoen aan de IT14-niveau-nauwkeurigheid gespecificeerd in GB1804-79, dat wil zeggen, de gatgrootte is H14, de asgrootte is H14 en de lengteafmeting is14;

3. Na de verwerking van spuitgietonderdelen mag het oppervlak geen stoten, deuken, barsten, bramen, roest en andere defecten hebben;

4. De niet-werkende oppervlakte scherpe randen die niet op de onderdelentekening zijn gespecificeerd, moeten afgerond zijn R1mm of 1mm * 45o;

5. De hardheid van de onderdelen na warmtebehandeling van de plastic mal moet uniform zijn en geen ontkoling, zachte plekken of scheuren zijn toegestaan;

6. Het polijsten van het vormoppervlak vereist slechts ruw polijsten, Ra0.2um kan worden bereikt en andere plastic vormen nadat de vorm is gekwalificeerd en vervolgens een grondige fijne polijsten, handelsmerktekst, patronen en leer en andere testvorm die gekwalificeerd zijn na verwerking;

7. De schroefdraadstart- en stopgespen van de vormende schroefdraadkern en de typering moeten als hele tanden worden gerepareerd, dwz dat de onvolledige gespen worden verwijderd.

Wanneer de mal op de spuitgietmachine wordt geïnstalleerd, moet deze opnieuw worden gedaan om het fenomeen van ongemakkelijke beweging en stagnatie te voorkomen.


Contact van spuitgiet

1 (2)


Hot Tags: auto hvac deel spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like