Auto instrumentenbord schimmel

Auto instrumentenbord schimmel

De auto-industrie verandert voortdurend. Van de onderdelen en matrijzen tot de software en het eindproduct, u wilt weten dat uw leveranciers bovenop hun respectievelijke industrieën blijven om u het beste product te bieden.
Praat nu

Productdetails

Auto instrumentenbord schimmel


Aoxu Mould Technology is een professionele auto-matrijsmaker, de matrijs van het instrumentenbord en de autoconsoles nemen een groot aandeel in Aoxu.

Het verzoek om het oppervlak van het instrument is zeer strikt, we raden aan om een multipoint hotrunner te gebruiken om verschillende stromen op het oppervlak te voorkomen.

De structuur van de matrijs van het instrumentenpaneel is zeer complex, we gebruiken een 5-assig bewerkingscentrum om de maatnauwkeurigheid te waarborgen, zodat we de kwaliteit van het instrumentenbord en de assemblage kunnen garanderen.


Ons proces

Wanneer u met ons een aangepast kunststof spuitgietproject samenwerkt, zijn we bij elke stap bij u betrokken. Naast ons krachtige, datagestuurde instant offerteaanvraag- en projectbeheersysteem, geven onze ingenieurs ook waardevolle feedback over uw onderdeelontwerp. We willen er zeker van zijn dat u volledig tevreden bent met alle aspecten van de manier waarop uw onderdelen worden gegoten, inclusief waar de scheidingslijn zich verhoudt tot de onderdelen, en nog veel meer.

Ons proces is ontworpen om ervoor te zorgen dat de onderdelen die we voor u spuitgieten overeenkomen met uw specificaties en toleranties. We zullen speciale aandacht besteden aan gebieden van uw kant die u kritieke gebieden acht.


Richtlijnen voor schimmelontwerp

Voor ontwerpingenieurs die nieuw zijn in het ontwerpen voor kunststof spuitgieten, kan er een kenniskloof zijn bij het maken van het CAD-model dat goed is ontworpen voor dit productieproces. Er zijn bepaalde, zeer specifieke ontwerpkenmerken waarmee rekening moet worden gehouden in de ontwerpfase om problemen met de vormbaarheid te voorkomen die tot ongewenste resultaten in de vormdelen kunnen leiden. Als ze vanaf het begin van het ontwerpproces niet worden overwogen en ze pas worden ontdekt tot het ontwerp voor maakbaarheid (DFM-beoordeling, kunnen ontwerpwijzigingen tijd en kosten toevoegen aan een spuitgietproject.

22

De ontwerphoek is een voorbeeld. Als er voor een onderdeel geen ontwerphoek is ontworpen waar nodig, kan het netjes en soepel uit de mal worden uitgeworpen en moet het onderdeel opnieuw worden ontworpen met de juiste trekgel.

Om kostbare en tijdrovende ontwerpfouten te voorkomen, hebben we een ontwerpgids voor kunststof spuitgieten gemaakt. Het biedt informatie over de belangrijkste ontwerpvereisten, zodat deze in de eerste ontwerpfase kunnen worden opgenomen. De onderstaande voorbeeldtips illustreren het type informatie dat in de complete gids wordt verstrekt.

Ontwerp voor fabricage is een nuttig hulpmiddel dat we onze klanten kunnen bieden om de gereedschapskosten te minimaliseren en het productieproces te versnellen.

Wij zullen u voorzien van een gedetailleerd rapport dat belangrijke informatie over uw onderdeelontwerp bevat en mogelijke probleemgebieden belicht.

Door al in een vroeg stadium ontwerpuitgaven aan te pakken, helpt de DFM bij het elimineren van dure re-tooling of vertragingen in het productieproces veroorzaakt door een problematisch ontwerp van onderdelen.

We hebben ook de mogelijkheid om schimmelstroomanalyse te bieden, die, in combinatie met de DFM, uw geld kan besparen en de productie op tijd kan garanderen.


Wat is de koeltijd die nodig is in een automatische mal?

Een veel voorkomende vraag die we horen bij het ontwerpen en bouwen van spuitgietmatrijzen is "wat is de benodigde koeltijd in de spuitgietmatrijs?" Het antwoord op de vereiste colling-tijd hangt af van verschillende factoren, waaronder de verwerkingsparameters, het gebruikte materiaal en natuurlijk het onderdeel- en matrijsontwerp zelf.


Vormparameters die de koeltijd en de krimp beïnvloeden.

Vormparameters hebben een significante invloed op de uiteindelijke eigenschappen van een spuitgietdeel. Verwerkingsomstandigheden die de geometrie van het uiteindelijke onderdeel beïnvloeden, zijn onder meer temperaturen, pakkingsparameters (klemdruk en cilindergrootte), koeltijd en injectiesnelheid. Elk van deze omstandigheden speelt een rol in hoe het materiaal zal stollen en hoeveel koeltijd vereist is om aan de specificaties van het onderdeel te voldoen.

De spuitgietprocessor moet nauw samenwerken met de matrijsontwerper voor een optimaal gereedschapsontwerp op basis van de vormomstandigheden.

Hars- en krimpsnelheid

Hoewel de hars een directe invloed zal hebben op de koeling en de krimp omdat elk polymeer specifieke eigenschappen heeft, hebben de vormcondities ook een significante invloed op de uiteindelijke materiaaleigenschappen voor elk onderdeelontwerp. De 2 belangrijkste vormparameters die het polymeermateriaal beïnvloeden, zijn de smelttemperatuur en de vormtemperatuur.

Geschoolde matrijsontwerpers zijn goed thuis in de verschillende eigenschappen van polymeerharsen en zullen de matrijs met specifieke vormgevingsparameters in het midden ontwerpen, naast de krimpsnelheid van het materiaal.

Vormontwerp en koeltijd

Het matrijsontwerp, of liever de geometrie van het onderdeel zelf, heeft invloed op hoe het onderdeel in de matrijs afkoelt. Wanneer het onderdeel begint af te koelen, begint het de kast te stollen in de vorm die naar binnen naar het midden toe beweegt. Daarom kunnen delen die dik zijn, het middelste gebied niet snel genoeg laten stollen, hetgeen stress veroorzaakt die leidt tot zinkafdrukken op het buitenoppervlak.

Als het onderdeel gebieden met een ongelijke wanddikte bevat, kunnen tijdens het afkoelen spanningen ontstaan wanneer dunnere secties sneller stollen dan dikkere secties, waardoor het onderdeel kromtrekt.

Een ervaren ontwerpingenieur zal weten hoe het onderdeel zal afkoelen in de matrijs op basis van de onderdeel geomtry, gebruikte hars en verwerkingsparameters en zal het koelsysteem dienovereenkomstig ontwerpen. Het koelsysteem bestaat uit waterleidingen die door de mal lopen om het onderdeel goed te koelen. Vormontwerpers moeten voorzichtig zijn, zodat koellijnen het klemsysteem of de trekstang van de vormpers niet storen.


Engineering &. Ontwerpdiensten die wij bieden:

Hulp bij het ontwerpen van producenten

Ontwerp voor fabricage (DFM)

Mold flow analyse

Volledig gedetailleerd vormontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in snelle spuitgietonderdelen en we zullen ze snel in uw handen leggen.


Mold kwaliteitscontrolesysteem

1, snelle prototyping snalyse.

Tijdens productmatching, R & D-toepassing en daadwerkelijk ontwikkelen, zal de projectafdeling van Aoxu voorzien in inspectie en controle van het product, inclusief het ontwikkelen van een snel prototyping-monster, het verbeteren van matching en matching mould, etc.

Om fouten te voorkomen en om een betere afstemmingsnorm te bereiken.

2. Vormstroomanalyse.

Voer analoge testen uit vóór het model en gebruik professionele MOLDFLOW-software, anaylyze injectieproces, poorttoewijzing, temperatuurregeling, koeltijd, enz., Verbeter het matrijsontwerp en regel het ontwerp blind.

3. Productinspectie CMM en acceptatie van labprestaties.

3

QC-afdeling zal het product inspecteren en het schimmelinspectierapport 24 uur na het testen van de schimmel indienen. Het maakt volledige inspectie en analyse van productgrootte, uiterlijk, injectieproces en fysieke prestaties. Voor verschillende producten hebben we verschillende inspectienormen en inspectietools. In het laboratorium voeren we verschillende tests uit voor gehoordruk van het product, impliceren belasting, treksterkte, slagvastheid, enzovoort. QC-afdeling legt gedetailleerde aanwijzingen voor over het verbeteren van het afgekeurde product. We hebben een enorme ervaring en zijn van toepassing op de productie van matrijzen, om zo een perfecte oplossing voor meer klanten te bieden. Samen met de voortdurende verbetering van apparatuur is onze productinspectie professioneler geworden.

4. Verwerking van onderdelen inspectie

Selecteer reserveonderdelen van hoge kwaliteit en geïmporteerd malmateriaal, inspecteer het materiaal en zorg voor de kwaliteit. Beheer de verwerking, grootte en kwaliteit.

CMM-acceptatie-Mold core &. holte inspectie. Nadat u klaar bent met het bewerken van de vorm, controleert u de kern en de holte.

Goede afstemming van controletool en armatuur zorgt voor een verstandige productinspectie.

Productiecontrole;

Processing technische afdeling;

Technici van de verwerkingstechniekafdeling moeten modellering controleren vóór matrijsproductie en regelingen treffen voor matrijsgereedschap. Het kan ervoor zorgen dat de matrijs met succes wordt geleverd binnen de kortste en rationele levertijd. Ook kan het een lange productiecyclus en problemen met materiaalafval voorkomen die worden veroorzaakt door onjuiste verwerking.

Prodeesing-afdeling:

Medewerkers in de procesafdeling volgen de matrijsverwerking elke dag, verzamelen een schema van de bewerkingsstappen van elke vorm door foto's en verstrekken een verwerkingsrapport voor de verkoopafdeling. Ondertussen coördineren ze met de projectdirecteur de monitio-productieverwerking en apparatuurmodulatie en coördineren ze met elke afdeling om matrijsbewerking te regelen. Ze behandelen de gereedschapsvertraging positief en zorgen ervoor dat de productieafdeling de tijd in de volgende stap ophaalt.


Neem contact op

2
Hot Tags: Auto instrumentenbord schimmel, Auto schimmel, instrumentenbord schimmel

Onderzoek

You Might Also Like