Autocar handschoenenkast Plastic mal

Autocar handschoenenkast Plastic mal

Aoxu heeft een oppervlakte van 6.000 m³ met veel precisiemachines en professionele matrijsontwerpers en matrijzenmakers, die u een uitstekende auto-plastic vorm kunnen bieden.
Praat nu

Productdetails

Auto-onderdelenindustrie is de basis en een belangrijk onderdeel voor de ontwikkeling van de auto-industrie. Er zijn ongeveer 30.000 onderdelen in het hele voertuig en het kan worden onderverdeeld in auto-motor systeemonderdelen, carrosserie-systeemonderdelen, chassissysteemonderdelen, elektrische en elektronische apparatuur en algemene onderdelen volgens de functies. Volgens de materiaalclassificatie kan het worden verdeeld in metalen delen en niet-metalen delen, waarvan metalen delen goed zijn voor ongeveer 60% -70% en niet-metalen delen voor ongeveer 30% -40%.

Automobielmal verwijst naar schimmel die wordt gebruikt in de automobielsector en staat bekend als de "moeder van de automobielindustrie". Meer dan 90% van de onderdelen in de automobielproductie is afhankelijk van schimmelvorming.


Laat je eerst onze Aoxu-schimmel kennen

Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd streeft ernaar een ideale partner te worden voor wereldwijde klanten, door hen te helpen ontwerp om te zetten in geweldige producten, door gratis matrijsontwerp, snelle matrijzenproductie in kleine batch, autoprecisie matrijsproductie en injectiediensten te leveren. Aoxu, opgericht in 2003, heeft een oppervlakte van 6000 m³ met veel precisieapparatuur en professionele matrijsontwerpers en matrijzenmakers.

banner1-

* Onze diensten:

1. Productbeoordeling, verbetersuggesties en gratis matrijsontwerp.

2. Plastic spuitgietmatrijs, SMC / BMC compressievorm, aluminium spuitgietmatrijs en massaproductie.

3. Export van matrijzen en producten.

* Onze productreeksen:

1. Lampen serie

2. Console-systeemreeks

3. Instrumentenpaneelserie

4. Motorsysteemreeks

6. Serie interieuronderdelen

7. Serie exterieuronderdelen


Ten tweede, wanneer u ons uw aanvraag stuurt, vertel ons dan de volgende ponits:

1. Is uw auto product OEM of verkoop aan de markt?

2. Wat is het plastic van uw onderdeel?

3. Welk soort vormstaal wilt u? (laag, midden of hoog voor verschillende schimmellevensduur)

4. Hoeveel ton van uw injectiemachine?

Als u dat niet hebt, kunnen we ook de producten produceren en alle sets naar u verzenden.

5. Elke eis met betrekking tot oppervlakpoets, tolerantie, enz.


Ten derde, waar moeten we op letten bij het ontwerp van spuitgietmatrijzen?

rd_ 副本

1. De poort moet in het dikke gedeelte van het product worden geplaatst om een juiste en volledige vulling te garanderen.

2. De poort kan aan de rand of aan de onderkant worden geplaatst en heeft dus geen invloed op het uiterlijk en de prestaties van het product.

3. Trekstangen moeten goed bij de slak worden geplaatst om het ontvormen van de poort te vergemakkelijken.

4. Voor grote of platte producten worden multi-poorten voorgesteld om kromtrekken en kort schot te voorkomen.

5.Gate moet worden gekozen om het vulproces van kunststoffen te vergelijken met de zwakte, om het drukverlies te verminderen en bevorderlijk te zijn voor de uitlaat van de mal.

6. De poort mag niet in de buurt van een slanke kern worden geplaatst om te voorkomen dat de materiaalstroom de kern en vervorming of kromtrekken direct vult.

7. Poortgrootte wordt bepaald door deelafmetingen, geometrische vormen, structuur en kunststofvariëteit. Klein formaat kan eerst worden genomen en vervolgens worden gecorrigeerd volgens de mal tryout.

8. Door analyse en ervaring van de schimmelstroom zal de laslijn verschijnen en het uiterlijk en de prestaties van een onderdeel beïnvloeden of niet vanwege de poort, zo ja, kan goed worden overwogen.

9. Voor schimmel met meerdere holten wordt de symmetrische injectiemethode toegepast voor hetzelfde product. Wanneer de differentiële producten in dezelfde mal worden gegoten, wordt het product nabij de hoofdrail geplaatst.


Vierde, details van Aoxu Autocar Glove Box Plastic Mold voor Nissan auto:

Autocar handschoenenkast Plastic mal

Holte / kernstaal: S136 (HRC42-50)

Vormbasis: LKM

Aantal holtes: 1

Productmateriaal: PP + EDMP

Product krimp:

Onderdeel gebruik: OEM

Loper type: YUDO hot runner 2 druppels

Injectiepoort: pin point gate

Oppervlaktebehandeling: glanzend poetsmiddel

Mold life: 500.000 schoten

Doorlooptijd: 30 dagen


Ten vijfde, laat je Aoxu geavanceerde apparatuur zien

BCA870DCCD8D18928B67C15

1. 5-assige CNC: realiseer 3 + 2-assige bewerking, met A-as ± 30 ° maximale draaihoek, C-as kan ± 360 ° -rotatie realiseren, Y-as maximale slag is 3 m, voornamelijk voor enorme en diepe componentenbewerking, zoals auto licht gereedschap.

2. High-Speed CNC 'efficiëntie is meer dan 50% dan normale machinetol bij het verwerken van ribben en andere cellocaties.

3. Dubbelkopige EDM, gespecialiseerd in het verwerken van grootschalige automotive-gereedschappen, waardoor de efficiëntie met meer dan 50% wordt verbeterd.

4. Boormachine, lijnsnijmachine, slijpmachine, etc.

5. Plastic injectiemachines die de vorm kunnen testen en de producten produceren als u nodig hebt.


Ten zesde de details van verpakkingsvorm en levering

Een definitieve checklist vóór levering wordt opgesteld en gecontroleerd door de vertegenwoordiger van Aoxu. De vormen worden besproeid met een beschermende coating en veilig verpakt in verzegelde foliehulzen om ervoor te zorgen dat ze tijdens het transport voldoende tegen vocht worden beschermd. Gereedschap is verpakt in houten kratten. Volledige set gereedschapstekeningen en relevante documenten worden elektronisch verstrekt. De vorm kan over zee of door de lucht of per trein worden verzonden voor de keus van klanten.


Ten zevende, biedt u een goede Aoxu-kwaliteitscontrole op schimmel

Er zijn strikte kwaliteitscontrolebeheer in elk proces in Aoxu Mold. We doen ons best om fouten te voorkomen en maken een einde aan het uitbreiden van fouten naar het volgende proces. Het varieert:

1565786818526 (2)

1. productontwerpinspectie

2. schimmelontwerpinspectie

3. aankoop van grondstoffen inspectie

4. verwerking kwaliteitscontrole

5. kwaliteitscontrole van schimmelinstallatie

6. acceptatie inspectie op schimmel en monster grootte

7. Cheque acceptatie van schimmel testen

8. schimmel pakket inspectie


Achtste, neem contact op met Aoxu vertegenwoordiger

Schijnen

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)

Hot Tags: autocar handschoenenkast plastic mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like