Autocar Honda OEM koeling Radiateurventilator Afscherming Injectievorm

Aoxu Mold zal perfecte matrijzenproductie en oplossingen ontwikkelen volgens de behoeften van elke klant. Telefoon: +86 15757668880 E-mail: sales1@aoxumoulds.com
Praat nu

Productdetails

Autocar Honda OEM koeling Radiateurventilator Afscherming Injectievorm

Ⅰ. Mold Details

Autocar Honda OEM Cooling Radiator Fan Shroud Injection Mould

Klant: Europese klant

Projectnummer: AX2018 *** _ FAN_SHROUD _ *** MG

Vormgrootte: 780 * 700 * 620 mm

Gietstaal: 738H + nitreren

Productmateriaal: PA + GF30

Holte nr .: 1 + 1

Runner: Hot runner ventielpoort

Cyclustijd: 40-60S

Injectiemachine: 1300T

Mold Life: 300.000-500.000 schoten
Ⅱ. Productdetails

Onze autoventilatoren werken bij temperaturen van -40 ° C tot 85 ° C zonder concessies te doen aan kwaliteit of prestaties. Ontworpen voor langdurig gebruik, de ventilatoren zijn duurzaam en efficiënt, met een bewezen levensduur van meer dan 20.000 uur.

Autoliefhebbers zijn ook lichtgewicht en hebben geïntegreerde functies voor meer controle. Dit omvat Pulse Width Modulation (PWM), waarmee de snelheid kan worden geregeld. Een van de belangrijkste voordelen van PWM is energie-efficiëntie. Met de PWM-functie kunt u verwachten dat de vermogensverliezen in onze autofans bijna nul worden. Kortom, onze autofans hebben een stille werking, een lange levensduur en weerstand tegen extreme temperaturen, evenals unieke voordelen met toegevoegde waarde voor nog meer waarde.

Blader door onze selectie van lichtgewicht, dynamische en energiezuinige automotive-fans en dubbele centrifugale automotive blowers. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met specificaties om aan uw specifieke vereisten te voldoen. Als je vragen hebt over de autofans van Aoxu, neem dan vandaag contact op met Shine (e-mail: sales1@aoxumoulds.com; telefoon: +86 157 5766 8880) .

Platforms / onderdeelnummers Luchtstroom vermogen
(W)
Axiale lengte
(Mm)
Aandrijftechnologie Ventilator diameter
(Mm)
Hoofdtoepassing (en)
CFM-L (Airpower 15-100W) 20.00 - 90.00 65,00 - 106,00 2 polen geborsteld, 4 polen geborsteld 270,00 - 380,00 Kleine auto's zonder AC, kleine auto's
CFM-M (Airpower 100-200W) 110,00 - 200,00 63.00 - 84.00 Geborsteld 4 polen, borstelloos 350,00 - 500,00 Middelgrote auto's
CFM-H (Airpower 200-400W) 240,00 - 400,00 69,00 - 76,00 borstelloze 590.00 Full-size auto's en SUV's


Ⅲ. Aoxu schimmelsterkte

1. Technisch team ji

Geef een compleet ontwerpplan.

Aoxu-mal biedt een compleet ontwerpplan om klantenondersteuning te bieden in alle productontwikkelingscycli. Als u een nieuw idee hebt, zullen we innovatieve oplossingen verkennen op basis van uw ideeën, van conceptschetsen tot uitgebreide engineering- en marketingoplossingen.


2. Jaren ervaring

Ons technisch team trekt lessen uit jarenlange ervaring, uit verschillende vakgebieden, om een succesvolle matrijsproducten te ontwikkelen. We analyseren het onderdeelontwerp van alle nieuwe projecten, passen de ontwerpervaring toe voor productie, maximaliseren de mogelijkheid van matrijzen, minimaliseren secundaire bediening, verminderen assemblagetijd en vereenvoudigen positionering. In elke fase doen we ons best om de combinatie van materiaal, mankracht, machine-efficiëntie, kosteneffectiviteit en productie perfect te maken.

We zijn er trots op dat veel partners aan moeilijke projecten werken. We introduceren innovatieve oplossingen om een succesvolle en tijdige lancering van producten te garanderen. Er wordt altijd benadrukt dat klanten volledig moeten deelnemen aan de vroege fasen van het project om tijd en kosten te besparen en mogelijke problemen te voorkomen.

Als onderdeel van onze ontwerp- en productiediensten kunnen we geschikte kunststoffen en additieven aanbevelen op basis van uw productvereisten.

We zijn zeer ervaren in verschillende polymeren, zowel algemeen als uniek. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft bij het selecteren van materialen.

U kunt uw aanvraag als klant aanbieden. We bieden gepersonaliseerde ontwerpservices om ervoor te zorgen dat u uw doelen bereikt. We gebruiken jarenlange ervaring in de industrie om ervoor te zorgen dat uw ontwerp uiteindelijk het product wordt dat u wilt, en dat het efficiënt wordt geproduceerd door Kingmatay.


3. Uitrustingen

slider-1slider-2

Aoxu matrijzenbedrijf hecht veel belang aan de vernieuwing van machines en apparatuur. Onze fabriek heeft momenteel meer dan 50 soorten spuitgietapparatuur, zoals CNC-bewerkingsmachines. We hebben het hoge precisie Taiwan Gaofeng-merk. Dubbelzijdige EDM is niet alleen efficiënt, maar kan ook grote schimmels gebruiken. High-speed graveermachine kan zorgen voor de snelle en hoge precisie-verwerking van de matrijs en is duurder dan de gewone graveermachine. De matrijssamenstelmachine kan grote matrijzen in plaats van handmatige matrijzen assembleren, om mallen van hogere kwaliteit te krijgen. Aan de andere kant hebben we zeven Haïtiaanse spuitgietmachines van verschillende afmetingen voor het testen van schimmels om te controleren of de schimmels goed werken. We installeren machines volgens specifieke producten en installeren het nieuwste camerasysteem om elk onderdeel te controleren.

Hieronder vindt u een gedetailleerde uitleg van hogesnelheidsbewerking: hogesnelheidsbewerking is een geavanceerde productietechnologie, anders dan traditionele verwerkingsmethoden. Spilsnelheid, snijtoevoerregel, kleine snijhoeveelheid, materiaalafname tijd verminderd met drie tot zes keer. Het is op grote schaal gebruikt in de auto-industrie, ruimtevaartindustrie, matrijzenbouw, instrument- en instrumentenindustrie met hoge efficiëntie, hoge precisie en hoge oppervlaktekwaliteit. Het heeft opmerkelijke economische voordelen behaald en is een belangrijke geavanceerde productietechnologie in het hedendaagse tijdperk. Lange tijd gebruiken mensen slijpen of frezen van EDM-bewerkings-, slijp- en polijstmethoden voor het verwerken van matrijzen. Hoewel de hardheid van de EDM-machine hoog is, is de productiviteit van EDM laag. Met de ontwikkeling van high-speed bewerkingstechnologie is het mogelijk geworden om high-speed snijden, slijpen en polijsten te vervangen. Het kan de verwerkingscyclus verkorten, betrouwbare verwerkingskwaliteit garanderen en verwerkingskosten verlagen.


Ⅳ. Aoxu Mold Service

Klantenservice is erg belangrijk voor Aoxu. Om deze reden hebben we sinds 2002 een uitgebreide uitbreiding meegemaakt. Onze mogelijkheden omvatten:

· Product- en matrijsontwerpinput, snelle schatting van budgetkosten.

· Passende gereedschapsselectie en specifieke offerte, vertrouwelijkheidsovereenkomst.

· Regelmatige foto- en staafdiagramrapporten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de plaatsing en controle van de matrijs op tijd kan worden voltooid.

· Onze rijke ervaring op het gebied van FRP-matrijzen, dagelijkse benodigdheden en automobielmatrijzen stelt ons in staat om onze klanten efficiënte en professionele diensten te verlenen en mogelijke problemen bij het vormproces te voorkomen; om kostenbesparende tools te bieden om klanten systematische oplossingen te bieden.

· Voorlopige projectplannen indienen bij klanten met een duidelijk projectrooster.

· Communiceer met klanten over matrijsontwerp, identificeer problemen en optimaliseer ontwerpdetails.

· Ontwerpcontrole en productvragen.

· Controle van de kwaliteit van belangrijke verwerkingsstappen en wekelijkse voortgangs- en kwaliteitsrapporten aan klanten volgens de voortgang van het project voor het verwerken van matrijsdocumenten.

· Werk regelmatig foto's en video's bij zoals vereist door klanten.

· Dien het onderdeleninspectieverslag voor het eerst in.

· Indien nodig kan batchproductie worden uitgevoerd.

· Volledig matrijstransport naar klanten, inclusief beschermingsverpakkingen, verzekeringen, invoerrechten en alle benodigde documenten, complete werktuigtekeningen en gerelateerde informatie.

· Selectieve verzending: zeetransport - ongeveer 26 dagen, luchttransport - ongeveer 3 dagen.

· Nadat het land van bestemming is bereikt, wordt de inklaring naar de locatie van de klant vervoerd.

· Bijgewoond door de technische vertegenwoordigers aan het begin van de dobbelsteen.

· Zorgen voor een concurrerende prijs en levering.

· Dien alle records van de matrijs in (reserveonderdelenlijst, matrijsinspectiedocument, procesdocument na verzending)


Ⅴ. Aoxu Mold productassortiment

Aoxu Mold-producten omvatten: Househood-producten (stoel en kruk, doos, asbak, pot, lepel en vork ...), onderdelen voor huishoudelijke apparaten (ventilator, airconditioning, koelkast, waterkoker ...), elektronische producten (instrumentendoos , Aansluitdoos ...), industrieproducten (veiligheidshelm, lade ...), bouw, auto-onderdelen, producten in FRP / SMC en spuitgietmatrijzen.

Aoxu Mold zal perfecte matrijzenproductie en oplossingen ontwikkelen volgens de behoeften van elke klant. Met de houding van "streven naar perfectie", met een sterke technische werking en geavanceerde matrijsproductie-, verwerkings- en testapparatuur, zal Aoxu Mold leveranciers van matrijsonderdelen van hoge kwaliteit selecteren om producten van hoge kwaliteit te produceren. De matrijs helpt klanten om matrijzen van hoge kwaliteit te produceren met een eenvoudige structuur en handig gebruik, waardoor klanten productiekosten en cycli kunnen minimaliseren.


Ⅵ. Aoxu Contact

Schijnen

Emial: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

card-1_ 看图 王


Hot Tags: autocar honda oem koelradiator ventilator lijkwade spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like