Auto exterieur achterbumper schimmel

Verdieping en detaillering kunnen perfecte producten opleveren. Gespecialiseerd kan goed one-stop schimmel service geven. Aoxu, is een malbedrijf gespecialiseerd in het maken van auto-onderdelen.
Praat nu

Productdetails

Het gaat om het citaat van de achterbumper

1. Voor het maken van schimmels

201908171727435837138

2. Voor het vormen van producten

201908171728459568189

3. Voor zowel schimmel als product

Vertel ons alle hierboven gemarkeerde punten, Shine wil u graag een gedetailleerde offerte geven.

4. Bestanden moeten leveren

* Sampe stuur ons

Voor direct zicht sturen sommige klanten hun monster rechtstreeks naar ons, dit is de meest duidelijke manier voor offertes. We kunnen alle grootte en structuur controleren, met bovenstaande vereisten, de prijs is nauwkeurig.

201908171721025682605

* 3D-model in de indeling .stp / .x_t / .prt / .igs

Onze klanten hebben ons bijvoorbeeld alle onderdelen alleen in een afzonderlijk 3D-bestand / of alle onderdelen in 1 bestand gestuurd als alle onderdelen moeten worden samengevoegd, zodat we duidelijk de vorm, structuur en grootte van de plastic onderdelen weten te citeren .

201908171703001905505

* Duidelijke foto's met lengte en breedte en lengte en duidelijke functies

Zoals deze klant heeft hij alleen het monster, dus gaf hij ons de foto's met het gemarkeerde formaat. Dit kan ons helpen de vorm en het gewicht van de vorm te berekenen, en de prijs kan ook worden berekend.

201908171703123356535

Ook als er eerdere functies zijn, zoals gat, hoek, handvat, enz., Stuur ons dan alle richtingenfoto's, zodat we de productstructuur goed kunnen kennen.

* Autocad-tekeningen in de indeling .dwg / .pdf

Onze klant stuurt ons bijvoorbeeld het pdf-bestand met producttekening.

201908171703211736276


Voordat het ontwerpen van achterbumper mal --- MOLDFLOW

Een bumperdeel voor de auto is absoluut een esthetisch kunststof onderdeel met grote afmetingen en hoge oppervlaktevereisten. Dus voordat het product en de mal worden ontworpen, is het beter om Moldflow te gebruiken om de vervorming van het product, de locatie van de onderdeellijn, de efficiëntie van de koelwaterweg, de kwestie van het vullen van materiaal, enz. Te analyseren

De schimmelstroom analyseert specifiek de volgende secties:

9hGscBTO1WXwfFJ% 3DeQ3RgHXB22xYHHfL2y7kA2oh% 3DjiuW1556269955558

1. Sectie stroomanalyse

Vul tijd; druk bij V / P (snelheid / druk) omschakeling; temperatuur aan voorzijde; Bulk temperatuur; bulktemperatuur aan het einde van de vulling; afschuifsnelheid & bulk; druk op injectieplaats; volumetrische krimp bij uitwerpen; tijd om te bevriezen; bevroren laagfractie; procent van het slaggewicht; luchtvallen; gemiddelde snelheid; klemkracht zwaartepunt; klemkracht; debiet / stralen; bevroren laagfractie aan einde van vullen; materiële bron; restspanning in de holte in eerste hoofdrichting; restspanning in de holte in tweede hoofdrichting; oriëntatie op kern; oriëntatie op de huid; druk; druk op injectieplaats; druk aan het einde van de vulling; aanbevolen ram snelheid; afschuifsnelheid (Midplane / Fusion); schuifspanning aan de wand; zinken index; temperatuur; doorvoer; velocity (middenvlak / Fusion); volumekrimp; laslijnen; druk houden

2. Koeling analyse sectie

koelvloeistoftemperatuur; circuit reynolds nummer; circuit metaal temperatuur; circuit debiet; product bovenste deel temperatuur; product onderste deel temperatuur; product tweezijdig temperatuurverschil; koude loper temperatuur op schimmeloppervlak; product bevriestijd; maximale producttemperatuur; koude agent maximum temperatuur op vorm; product gemiddelde temperatuur; product maximale temperatuurpositie; product temperatuur profiel; schimmel grens temperatuur

3. Afwijkende analyse-sectie

stress in eerste hoofdrichting; stress in tweede hoofdrichting; Mises-Hencky stress; stress tensor; spanning in eerste hoofdrichting; spanning in tweede hoofdrichting; spanningstensor; maximale schuifspanning; anisotrope krimp; isotrope krimp; buigende kromming; materiaal oriëntatie; gemiddelde vezeloriëntatie

Na het maken van schimmelstroom kan het potentiële probleem in product- en matrijsontwerp worden gevonden, ook het mogelijke vormende defect van product kan worden gevonden. Dus bij het ontwerpen kunnen deze problemen worden vermeden, waardoor de revisietijd kan worden verkort en kosten kunnen worden bespaard. Dus voor hoge eisen of grote matrijzen voor auto-onderdelen is het een goede keuze om de vorm te laten vloeien voor het ontwerp.


Tijdens het ontwerpen van de achterbumper

Aoxu Mold heeft professionele ontwerpers voor het controleren van armaturen speciaal, die goed bekend zijn met GD & T-tekeningen. We houden ons altijd aan de volgende regels:

1. Het voorlopige ontwerp exact maken op basis van de GD&T-tekeningen van de klant, en ervoor zorgen dat alle punten op de tekening worden gecontroleerd en dat aan de tolerantievereisten wordt voldaan.

2. Het verbeteren van het ontwerp volgens de feedback van de klant, en het gemakkelijker maken van de matrijs voor bewerking en gebruik, terwijl tegelijkertijd de bewerkingskosten worden bespaard en de doorlooptijd wordt verkort.

3. Het ontwerp flexibel maken, in het geval van toekomstige reparaties gemakkelijk voor onze klant.

Automobile Exterior Rear Bumper Mold

Ook na het afronden van het ontwerp, zal onze projectmanager de rationaliteit van de 3D-structuur controleren, want het bumperproduct is een groot dunwandig spuitgietdeel, ook een buitendeel, dat goede prestaties op materiaal en oppervlak vereist. Dus onderstaande punten moeten zorgvuldig controleren:

1. Wanddikte

Voor bumpervorm moet de wanddikte evenwichtig zijn, anders zal het ongelijke contractie veroorzaken vanwege verschillende snelheid van stollen of afkoelen, wat uiteindelijk zal leiden tot kromtrekken, transformatie of leegte van het product.

2. Trekhoek

Gezien de beste trekhoek, de trekhoek groter, is het gemakkelijker voor het uit de vorm halen, maar zal het ongelijke productdikte veroorzaken, dus moet u een gecompromitteerd hoeknummer kiezen om een goed product te krijgen.

3. Versterkende rib

Voor grote producten kan alleen met een bepaalde wanddikte de productvorm en -grootte niet worden gegarandeerd, laat staan de bepaalde sterkte. Dus in sommige delen met gat moeten grote haakvlakken of bevestigingspunten enkele versterkingsribben toevoegen om de sterkte en stijfheid te vergroten. Voor buitenproducten mogen geen ribben op het oppervlak van KLASSE A worden toegevoegd. In KLASSE B-vlak mag de wanddikte van de ribben niet meer dan 3/4 van de wanddikte van het product bedragen. In CLASS C&D oppervlak of sommige onderdelen met lage oppervlaktekwaliteitseisen kunnen de ribben worden toegevoegd.

4. Ronde hoek

Gewoonlijk zal de minimale ronde hoek R0,5 zijn en om te voorkomen dat de ronde hoek in een gezamenlijk vlak wordt geplaatst, zullen anders de vervaardigingskosten en moeilijk zijn.

5. Gat

Want de vorm van het gat moet zo eenvoudig als mogelijk zijn, ook moet er enige afstand tussen het gat en de muur zijn.


Automobiele buitenbumpermal

Auto exterieur achterbumper schimmel

Productgebruik: OEM

Productmateriaal: PP + EPDM-T20

Staalsoort: S136, HRC32-38

Vormbasis: DME

Holte: single

Runer: hot runner 6 druppels met Yudo-merk

Standaard reserveonderdelen: HASCO / PUNCH

Geleidebus: Cr12 afschrikkende warmtebehandeling

Slijtplaat: messing + grafiet

Ejector type: ejector pin + olie cilinder

Slooptypen: volledig automatisch

Injectiesnelheid: 39S

Koeltijd: 15S

Levertijd: 50 dagen

Alleen verdieping en detaillering kunnen perfecte producten opleveren.Neem contact op met Shine om uw OEM-automobielvorm te krijgen:

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Telefoon: +86 157 5766 8880

1 (2)


Hot Tags: auto exterieur achterbumper mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like