Automobiel interieur deel schimmel

Met ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van matrijzen meer dan 16 jaar. De meeste van onze mallen worden geëxporteerd naar Brail, Canada, Frankrijk, Japan, Rusland, Spanje en. Verenigde Staten.
Praat nu

Productdetails

Automobiel interieur deel schimmel


Mold specificaties

Vormtype: Injectievorm
Plaats van herkomst: Huangyan, China
Vormstaal: S45C, P20, 718, 718H, 2738, 738H, NAK80, SKD61, E420, enz. (Voor verwijzing)
Matrijsbasis: LKM of zelfgemaakt.

Hot Runner: YUDO, HASCO, MHR, etc. (Ter referentie)
Vormcomponenten: HASCO, DME, PUNCH, JINHONG, enz. (Ter referentie)
Hoofdsoftware: Autocad, UG, Catia, Solidworks, enz.
Verpakking: houten
Doorlooptijd: 50-75 dagen
Betalingsvoorwaarden: T / T of L / C
After-sales services: ervaren technici bieden all-round technische oplossingen voor problemen die zich voordoen in de matrijsoperatie van de klant.
Kenmerken: Hoog rendement, korte levertijd, concurrerende prijs

Klant geeft ons gegevens, zoals (idee, model, monsters, 2D- of 3D-tekening), CAD gebruiken om klantinformatie in 3D-tekening te vertalen, om snelle vormproducten te maken of snelle schimmels op klantvereiste te maken. evaluatie systerm en CAE analyseren om de malstructuur te optimaliseren, en om te ontwerpen door driedimensionale onderdelen. Na de goedkeuring van CNC.EDM-verwerking, caviteitspolijsten, zullen we produceren door onszelf of buitenmedewerkerverwerking terwijl de materiaalinspectie geschikt is gebleken.


Moldflow analyse

Voorspelling van krimpmerken, laslijnen, kromtrekken en tonnage van spuitgietmachines met behulp van matrijsstroomanalyse.

Voorbeeld voor uw referentie:

flow1


Vormontwerp

Mold engineering designers van Aoxu, die de nodige ervaring hebben met een uitgebreid ontwikkelingsconcept. De ingenieurs hechten veel belang aan het schimmelproductieproces, het ontwerp, proberen te maken met het langste gebruik en minder onderhoud van de mal.

Tweedimensionale grafiektekening, als een cruciale stap in het matrijzenbouwproces, bevat uitgebreide voorschriften over afmetingen, prestaties, technische vereisten van verschillende onderdelen van een matrijs, die de basis vormen voor testen en procesanalyse.

3D-ontwerp biedt levendige en visuele beelden die tweedimensionaal ontwerp niet lukt. Driedimensionale tekeningen van het bedrijf worden getrokken door de professionele technische staf. De virtuele beweging van producten en vormen kan de prestaties van schimmels en producten tijdens de ontwerpfase weergeven, zodat de prestaties van tevoren kunnen worden verbeterd en betere mallen en producten kunnen worden geproduceerd; bovendien verkorten de driedimensionale tekeningen de productiecyclus aanzienlijk en creëren onberekenbare economische voordelen voor klanten.

QQ 图片 20190709145112


Over het bedrijf

Zoals het Chinese spreekwoord luidt, moet de monteur die zijn werk goed wil doen eerst zijn gereedschap slijpen. Aoxu Mold is uitgerust met een set ot geavanceerd verwerkingssysteem en uitstekende apparatuur, zoals grootschalige MAKINO Processing Center, Low Speed Wire-Cut, enz. Dergelijke sterke "gereedschappen" vormen een van de Meiduo-productiekrachten.
We begrijpen dat kwaliteit en snelheid belangrijke elementen zijn om concurrentie te winnen en ze zijn ook ons beleid voor bedrijfsbeleid. We hebben veel geïnvesteerd in personeel en CNC-vormmachines, die zorgen voor de hoge kwaliteit, korte duur voor ontwerp en productie.

- Auto-buitendeel onderdelen : voorbumper-vorm, achterbumpervorm, grillvorm, spatbordbeschermingsmal, lampvorm.
- Auto-interieur onderdelen schimmel : instrumentenpaneel schimmel, deur trim mal, handschoenenkastje schimmel, console doos schimmel, ABC pijler schimmel en andere auto-interieur deel schimmel.
- Matrijs voor luchtconditioner : vorm van de ventilatorbak.
Na het accumuleren van het ontwerp en de fabricage van auto-mal, heeft Aoxu een set volwassen technologie en ervaring in het ontwerpen en produceren van auto-matrijzen gevormd.


Componenten Leverancier

QQ 图片 20190709154926


QQ 图片 20190709151531 Mold Base

Lung Kee Group, een van de vier grootste fabrikanten van matrijsbasis ter wereld, staat al jaren op nummer 1 in de verkoophoeveelheid matrijsbasis in Azië.

QQ 图片 20190709152422 Hot Runner

YUDO, een leverancier van Hot Runner-systemen, werd in 1980 opgericht door Francis Yu. Sindsdien hebben we ons gericht op de kwaliteit van de systemen en de tevredenheid van de klant. Ons bedrijf is de toonaangevende producent en distributeur van Aziatische landen en het op drie na grootste bedrijf ter wereld op de Hot Runner-markten.

QQ 图片 20190709152705 Hot Runner

HASCO - onze partner voor intelligente hotrunner-oplossingen die bekwaam zijn - snel - betrouwbaar - wereldwijd Anders dan bij een conventioneel gereedschap, worden verstevigde geleiders vermeden bij de verwerking van thermoplasten door het gebruik van hot runner-gereedschappen.

201906291609505647697


Kwaliteitscontrole

1. Bij AOXU Mold begint het kwaliteitsproces aan het begin van elk project.

2.We tonen deze toewijding door hoogwaardige gereedschappen te leveren, ontworpen en gefabriceerd zodat onze klanten de grootste waarde ontvangen.

3. We definiëren kwaliteit als totale klanttevredenheid. Dit drijft ons om genoegen te nemen met niets minder dan excellentie in alle aspecten van ons bedrijf, omdat we ons sterke compliment van personeel en processen voortdurend verbeteren.

4. Zodra de CAD-gegevens zijn ontvangen, zal de matrijs worden vervaardigd, gegoten, getest en geïnspecteerd met interne Coördinatenmeetmachines (CMM).

5.Alle van deze activiteiten worden in onze fabriek uitgevoerd door onze ervaren medewerkers aan strenge kwaliteitscontrolerichtlijnen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specifieke vereisten van onze klanten.


Veel Gestelde Vragen

1. Wat over de grootte scope van mallen je kan maken?

Mallen reiken tot een lengte van 4 meter, een breedte van 2,8 meter en een gewicht van 40 ton.

2. Bouw je hete runner mallen?

Ja, we bouwen hot runner mallen en zijn bekend met verschillende systemen zoals DME, Yudo. Het spruitstuk dat voor uw gereedschap wordt gebruikt, is geselecteerd om aan uw vraag te voldoen.

3. Wat voor soort bestanden kan je accepteren?

We accepteren verschillende soorten bestanden, zoals IGES, DXF, DWG, STP, PRT, X_T, PDF.

4. Wat voor staal gebruik je als je werkt?

Buderus 1.2738 (Duitsland), DAIDO NAK80 en NAK55 (Japan), IMPAX 718H (Zweden), LKM 738H (Dongguan), LKM2344 (Dongguan), P20HH (VS), P20LQ (VS), LKM 2311 (Dongguan), LKM 2312 ( Dongguan), etc.

5. wat voor soort materiaal gebruik je?

ABS, PP, PC, PE, HDPE, POM, PA6, PA66, PA6 + GF, PS, PMMA, TPE, PVC, enz. We hebben een rijke ervaring voor het vormen van producten met deze materialen en weten hoe je de parameter in te stellen om de perfecte artikel.

6. hoe te sturen monster?

De offerte die we u aanbieden, inclusief de kosten voor het afleveren van monsters. We sturen monster door DHL, UPS of TNT.

7. hoe in te pakken en schip schimmel?

QQ 图片 20190709101809

Wanneer de mal is voltooid, schilderen we vet op het oppervlak, pakken we de mal in met plastic pellicle en stoppen we deze in een gedesinfecteerde houten kist. Bijgevoegde accessoires: 1.Mould drawing in A1 paper size; 2. Gerelateerde elektrode; 3.Boutbouten, 4. Materiaalcertificering, 5.Mould locking sets en andere noodzakelijke accessoires.

8.Do u ondertekent niet-vrijgeven overeenkomst?

Ja. We begrijpen de gevoelige aard van uw ontwerp. Het is ons beleid om te voldoen aan verzoeken om geheimhoudingsovereenkomsten. Als we uw vriendelijke goedkeuring niet krijgen, zouden we geen informatie over uw product of uw bedrijf vrijgeven aan de derde partij en is het kopiëren ervan verboden.


Neem contact met ons op

leila@aoxumoulds.com

2

Hot Tags: Automobiel interieur deel schimmel

Onderzoek

You Might Also Like