Auto-onderdelen Bumpervorm

Auto-onderdelen Bumpervorm
Praat nu

Productdetails

Auto-onderdelen Bumpervorm


Mold specificaties

Onderdelen materialen PC, ABS
(ook ander materiaal zoals PP, PBT, BMC, PMMA, PC + ABS, PP + TD20%, PU, PE, PVC)
Schimmel basisstaal C45, C60, LKM, DME, HASCO, etc.
Kern en holtestaal NAK80, S136, SKD61, P20, 1730 uur, 2738 uur, 718 uur, H13, BPMHH, 2343 uur
Injectiesysteem Randpoort, zijpoort, subpoort, directe poort, penpuntpoort, kleppoort
Schimmel standaard DME, LKM, HASCO
Caviteit nummers single
loper Heet loper
Injectieapparaat 50-2800T
Cyclustijd 80-150 seconden
Matrijs van staalleveranciers Finkl, Assab, Daidao, LKM, Buderus
Hot runners leveranciers Synventive, Yudo, Incoe, Hasco, DME, Moldmaster, HRS, Delachaux
Schimmel leven 300.000 - 1.000.000 opnamen
Tooling doorlooptijd 45-85 dagen hangt af van aantal en complexiteit van schimmel
Ontwerpsoftware Pro / E, UG, Catia, Solidwork, Moldflow, AutoCad
Verzendverpakking Houten kist of volgens eisen van de klant

20190328145412

Bedrijfsinfo

TAIZHOU HUANGYAN AOXU MOLD TECHNOLOGY CO., LTD. De schimmelgroei is zeer snel in de afgelopen jaren, efficiënte automatische, grootschalige, micro-, precisie-, hoge matrijslevensduur neemt meer en meer deel aan de gehele matrijskwantiteit. Vanaf het ontwerp van de matrijzen en de productie tot aan het zicht, kan de mal worden onderverdeeld in de volgende trends:

1. dieper ingegaan op de matrijstheorie: meer en meer verdiept in het onderzoeken van de verwerkingstheorie bij het ontwerp, is het vormontwerp van ervaren ontwerp tot de theoretische ontwerpfase, waardoor productkwantiteit en kwaliteit veel hoger worden.

2. hoog rendement en automatisch: uitgebreid gebruik verschillende high-efficiency, automatische schimmel structuur, hoge snelheid automatische molding machines met geavanceerde schimmel, spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van de kwaliteit van het product, het verhogen van de productiviteit, het verminderen van de kosten.

3. Grote, ultra-kleine en hoge precisie: aangezien de producten op grote schaal worden toegepast, waren er een verscheidenheid aan grote, hoge precisie en high-life schimmel, om aan deze eisen te voldoen, het ontwikkelen van een verscheidenheid aan hoge sterkte, hoge hardheid, hoge slijtvastheid en eenvoudige verwerking, warmtevervorming, warmtegeleiding van uitstekende gietmaterialen.

4. schimmel productieproces innovatie: tijdens het fabricageproces schimmel, om de cyclustijd te verkorten en de werklast monteur te verminderen, het maken van aanzienlijke verbeteringen in de matrijs verwerking,, met name vormgegeven holte verwerking, met behulp van een verscheidenheid aan geavanceerde machines, niet alleen sterk verhoogde het aandeel van mechanische verwerking ook verbeterde nauwkeurigheid.

5. Standaardisatie: standaardisatiewerkzaamheden verbeteren niet alleen de efficiëntie van de productie aanzienlijk, maar ook de kwaliteit en lagere kosten


O & O van het bedrijf

AOXU MOULD TECHNOLOGIE bedrijf R & D-afdeling heeft sterke kracht in R & D. We zijn in staat om schimmelstroomanalyse, top en precieze schimmelstructuurontwikkeling, modellenontwerp en complete set R & D te realiseren.

Het bedrijf streeft naar het bieden van de meest professionele en redelijke oplossing voor de auto-industrie.

De bedrijfsactiviteiten van het bedrijf omvatten auto-binnen- en buitendecoratie, inclusief bumperbalk, bedieningspaneel, deurpaneel, airconditioningonderdelen, luchtfilter, autolampsysteem, dubbele kleurvorm en ontwikkeling van schuimvorm en controletool.

1. Rapid prototyping-analyse
Tijdens productmatching, R & D-toepassing en daadwerkelijke ontwikkeling, zal de Saigang-projectafdeling voorzien in inspectie en controle van het product, inclusief het ontwikkelen van rapid prototyping-monsters, verbeteren van matching en bijpassende matrijs, enz. Om fouten te voorkomen en een hogere rangovereenkomst te bereiken standaard nauwkeuriger.

2. Moldflow-analyse
Voer een analoog onderzoek uit vóór het model en analyseer met behulp van professionele MOLDFLOW-software het injectieproces, poorttoewijzing, temperatuurregeling, koeltijd, enz., Verbeter het ontwerp van de gietvorm en verlaag het ontwerp blind.


QQ图片20181012141731

De procedure van het maken van de mallen
Na onderzoek ontvangen onze ingenieurs de tekening of monsters en wisselen ze de mening uit over de mogelijke moeilijkheid of het onzichtbare probleem. Indien nodig, zullen we de juiste oplossing voorstellen om goede plastic producten te maken terwijl de kosten worden gedrukt.

Onze offerte zal worden uitgewerkt nadat het eerste ontwerp van de matrijs of de eisen van de producten duidelijk zijn. Met andere woorden, beide partijen zullen begrijpen of het project werkbaar is en wat de juiste oplossing is voordat de prijs uitkomt.

Na bevestigde orde en de ontvangen storting, zal onze ingenieur een analyse aanbieden, waarin de klanten de informatie met inbegrip van poortplaatsing, de plaats van de uitdrijvingsspeld en andere ontwerpdetails zullen krijgen. Voor complexe producten of grote producten, met name die welke een hot runner nodig hebben, zullen we matrijsstroomanalyse uitvoeren die het mogelijke defect of defect kan voorspellen door de spuitgietprocessen te simuleren, zoals in de onderstaande afbeelding wordt getoond. Op deze manier weten klanten de staat van het product vóór het maken van de mal. Pas nadat het ontwerp is goedgekeurd, kan het maken van matrijzen worden gestart.

Tijdens het matrijzenbouwproces zullen we de precisiemachines toepassen, bijvoorbeeld CNC-bewerking, EDM, draadsnijden, met name de 2,5-dimensionale meting om de elektrode, onderdelen en producten te controleren. Op deze manier zullen we van tevoren de onverwachte fout ontdekken. Met andere woorden, het stelt ons in staat om de goede kwaliteit te bieden en tegelijkertijd tijd en kosten te besparen.

Onze interne injectieafdeling zal de matrijs testen door de monsters te injecteren. De definitieve gekwalificeerde monsters worden naar klanten gestuurd voor goedkeuring.

KWALITEITSCONTROLE

1.AT AOXU MOLD, het kwaliteitsproces begint bij het allereerste begin van elk project.
2.We tonen deze toewijding door hoogwaardige gereedschappen te leveren, ontworpen en gefabriceerd zodat onze klanten de grootste waarde ontvangen.
3. We definiëren kwaliteit als totale klanttevredenheid. Dit drijft ons om genoegen te nemen met niets minder dan excellentie in alle aspecten van ons bedrijf, omdat we ons sterke compliment van personeel en processen voortdurend verbeteren.
4. Zodra de CAD-gegevens zijn ontvangen, zal de matrijs worden vervaardigd, gegoten, getest en geïnspecteerd met interne Coördinatenmeetmachines (CMM).
5.Alle van deze activiteiten worden in onze fabriek uitgevoerd door onze ervaren medewerkers aan strenge kwaliteitscontrolerichtlijnen om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de specifieke vereisten van onze klanten.
6. met de voortdurende bijwerking van de technologie en het perfectioneren van het managementsysteem, heeft Qiming rijke technologie en ervaring verzameld en klanten hoogwaardige producten en service geboden.


Verpakking &. Verzending

QQ图片20181012140447


Voordeel

1. Met meer dan 16 jaar ervaring in geëxporteerd schimmel.
2. Professionele marketingingenieur & projectingenieur gepromoot van vormontwerper met rijke technische kennis.
3. 1-2 dagen snelle reactie voor onderzoek, eenvoudige of dringende onderzoek kan worden beantwoord in een dag.
4. CAE-analyse is beschikbaar indien nodig.
5.Specialiseer in automobielvormen meer dan 16 jaarervaring.
6. Geëxporteerd ongeveer 100 sets mallen naar de VS en Europa.
7. In huis strikte kwaliteitscontrole.
8. Snelle en tijdige levering.
9. Alle mallen kunnen automatisch werken.


Neem contact met ons op

2
Hot Tags: bumper bumper voor auto-onderdelen

Onderzoek

You Might Also Like