Auto achteruitkijkspiegel behuizing kunststof mal

Auto achteruitkijkspiegel behuizing kunststof mal

Geregisseerd door de markt, maken we mallen die in uw werkelijke behoeften zijn om waarde toe te voegen en uw productcompetentie te bevorderen. Volledig gebruik van CAD, en we hebben onderzoek gedaan naar de belangrijkste technologie, relevante technologie en nieuwe technologie. Ons doel is om u ons nieuwste ontworpen product te bieden tegen een zeer redelijke prijs.
Praat nu

Productdetails

Tegenwoordig, met de ontwikkeling van levensstandaard, zijn er steeds meer auto's over de hele wereld. Ook is het aandeel plastic onderdelen groot in auto-onderdelen, en de kwaliteit van plastic onderdelen zal het oppervlak en de bruikbaarheid van de auto beïnvloeden. Als een bedrijf voor het maken van plastic matrijzen, weten we dat de kwaliteit van mallen de plastic onderdelen rechtstreeks zal beïnvloeden, dus het vinden van een betrouwbaar bedrijf voor het maken van matrijzen is erg belangrijk.

Als je meer wilt weten over mallen, dan is Shine heel graag met je in gesprek. Ook kan ik u advies geven over kunststof spuitgietmatrijzen en vormdelen.


Het proces van het ontwerpen van een huisvorm

1. Analyse van onderdelenstructuur

Gewoonlijk moet de wanddikte van het plastic onderdeel uniform zijn, anders zal de niet-uniforme wanddikte interne spanning, kromtrekken of andere defecten veroorzaken. Als de wanddikte te klein is, zal de stromingsweerstand groter zijn bij het vormen, de holte van complexe onderdelen mag niet vol zijn met plastic; als de wanddikte te groot is, verhoogt dit niet alleen de kosten maar ook de afkoeltijd.

Een ander punt, om de plastic onderdelen gemakkelijk uit de holte te verwijderen, moet rekening houden met voldoende trekhoek om het succes van de productie te garanderen.

Hieronder volgt de analyse van de ontwerphoek:

beeld

De kunststof grondstof is ABS, dat goede fabricageprestaties, maatvastheid, goede stijfheid en goede uiterlijkprestaties heeft als het verhogen van de matrijstemperatuur op geschikte wijze de oppervlakteafwerking van het kunststofdeel kan verbeteren.


2. Vormstructuuranalyse

De mal is middelgroot, de maatnauwkeurigheid is niet zo hoog en de totale hoeveelheid is middelgroot. Dus om de malkosten te verminderen, maakt de mal met één holte. Volgens structuuranalyse is de scheidingslijn ingesteld op het maximale profiel. En er zou een schuifkerntreksysteem nodig moeten zijn om de productie succesvol te verzekeren.

Het schuifkerntreksysteem:

beeld

Om ervoor te zorgen dat het plastic deel voldoende sterk en stijf is, moet de structuur van de holte en kern een monolithische constructie zijn.

Zoals de foto laat zien:

beeld


3. Mold werkproces

Het volgende toont het proces van schimmelproductie. De mal sluit, de ABS-grondstof stroomt naar de holte van de mal en door enige vorm van tijdsdruk zal de malkern loskomen van de malholte, met de werking van uitwerpmechanismen, zal het plastic deel vallen. Vervolgens, onder invloed van de retourpin en de retourveer, sluit de mal en begint de volgende productie.

beeld


Slijtage van mallen en de classificatie

De onderdelen van kunststof spuitgietmatrijs slijten door contact of wrijving tussen onderdelen en daarnaast door glasvezels in de kunststofhars.
Als de vorm van de slijtage het tolereerbare bereik overschrijdt, treden er problemen op zoals dat de mal niet meer correct kan bewegen, de mal zal breken of de vorm van het gevormde product vervormd raakt.

De versleten vormen zijn ingedeeld in normale slijtage en abnormale slijtage.

Normale slijtage is de slijtage die wordt veroorzaakt wanneer onderdelen die elkaar raken of glijden geleidelijk verslijten.
Hoewel het technisch mogelijk is om het moeilijk te maken dat onderdelen versleten raken, is het uiterst moeilijk om slijtage fundamenteel te voorkomen, tenzij de onderdelen elkaar niet raken.
Normale slijtage wordt geclassificeerd in initiële slijtage en constante slijtage.
Als het onderdeel wordt vervangen door een nieuw onderdeel wanneer de constante slijtage de geplande geplande afmetingen bereikt, is het mogelijk om storingen of problemen met de matrijzen vooraf te voorkomen.

Aan de andere kant is abnormale slijtage slijtage die geen normale slijtage is. Er zijn vijf typische classificaties van abnormale slijtage.

1. Abrasieve slijtage (abrasieve slijtage)

Dit is de vorm van slijtage die gemakkelijk kan optreden als er een verschil is in de hardheid van de materialen die tegen elkaar wrijven. Het hardere materiaal bijt in het zachtere materiaal, veroorzaakt krassen en veroorzaakt slijtage.

2. Lijm slijtage

Dit is de vorm van slijtage waarbij uitstekende delen van materialen tegen elkaar slaan, waardoor een onderdeel blijft kleven, en als gevolg van de groei van het aangehechte onderdeel wordt het een overdrachtsdeeltje en valt het uiteindelijk af als slijtstof.

3. Vermoeidheidsslijtage

Dit is de vorm van slijtage waarbij metaalmoeheid optreedt als gevolg van uitputting van de toepassing en verwijdering van belasting (herhaling van bediening en stoppen), waardoor slijtage ontstaat,

4. Slijtageslijtage

Dit is de vorm waarin slijtage van een fijne pitching-vorm optreedt op het oppervlak van bijpassende onderdelen.

5. Corrosieslijtage

Dit is de vorm van slijtage die wordt veroorzaakt wanneer er een potentiaalverschil wordt gegenereerd tussen metalen in een corrosieve atmosfeer, waardoor de glijdende delen verdwijnen, waardoor snel schade ontstaat door toevoeging van wrijvingsslijtage.


Manieren van onderhoud aan schimmel

Naarmate de massaproductie wordt voortgezet met behulp van mallen voor kunststof spuitgieten, hopen de gascomponenten die worden gegenereerd door het plastic, roet of vocht in de atmosfeer zich op op de oppervlakken van de metalen delen of in de openingen tussen de geneste delen, waardoor ze de oorzaak worden van vormfouten. Daarom is het noodzakelijk om de mal periodiek te demonteren en schoon te maken. Het demonteren en reinigen van mallen gebeurt over het algemeen volgens de volgende procedure.

image

Om het onderhoud gemakkelijk te maken, is het verstandig om technieken toe te passen bij het ontwerpen van de mal. Enkele ideeën hiervoor worden hieronder gegeven:

* Verbetering van de nauwkeurigheid van het referentieoppervlak

* Zorg voor tocht in de omgeving van het spouwblok

* Zorg voor tocht in het onderste deel van de uitgegraven zak

* Afschuining van de omtrek van het onderste oppervlak van de holte

* Instellen van hulpgaten en hulpgroeven voor demontage en montage

* Instellen van positioneringsonderdelen (sleutel, kloppen, etc.)

* Toevoegen van een smeerstructuur

* Technieken voor een toewijzingsregel voor onderdeelnummers

* Opstellen van een handleiding voor het onderhouden van matrijzen

* Technieken voor een gasontluchtingsconstructie


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: auto achteruitkijkspiegel behuizing plastic mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like