Automotive Bumper Mold

Car Grille Mold Maker in China
Praat nu

Productdetails

Automotive Bumper Mold


Mold specificaties

2015317171315.jpg

Vormgevingsmodus

Kunststof spuitgietmatrijs

Servicegebied

Transparant, Over schimmel, Dubbele kleur, Luchtassistentvorming, diep vat, Ontwerp R & D

Productiemateriaal

Elite kunststof spuitmachines, CNC, spiegel EDM machine, draad snijmachine, carving machine, draaibank boormachine, slijpmachine, freesmachine,

QC Machine

3D-meting, profielprojector, hardheidstester en andere inspectie van normaal formaat

Schimmelholte

Enkele of meerdere holtes beschikbaar

Runner-systeem

Heet runner, Cold runner of maak geen runner.

Gate Type

Pin-punt poort, sub poort, rand poort, site poort, etc.

Uitwerpsysteem

Motor / hydraulische cilinder / stripplaat / hoekpen, enz

Koelsysteem

In kernschot en bij het koelen van de holteplaatkettingboring

Ontwerpsoftware

UG, PROE, CAD, DWG, ect.

Mold Base

FUTABA, LKM, HASCO, DME enz

Mold Materiaal:

NAK80,45 #, 50 #, P20, 738, 738H, 718, 718H, NAK80, S136, S136H, 2378H, 2738, 2311, 2083, 2316, H13, SKD61, 2344, 8407 of zoals u dat wenst.

Plastic materiaal

ABS, ABS + PC, PP, PC, PA, PMMA, PS, POM, PBT, ASA, POM, PVC, PE, PET, TPE, acryl, nylon of ander materiaal zoals u vraagt.

Hardheid van staal

Vacuum quenching, Nitride, HRC41-47, HRC46-50, HRC60

structuur

MT-textuur, polijsten, helder, kleur ... enz

Oppervlakte behandeling

Pools, textuur, zandstralen, chroom

Mold Life:

Rapid tooling kleine batch voor 10K ~ 20k shots, productiematrijs kan tot 1000k opnames maken

Mold doorlooptijd

5-10 werkdag voor snelle gereedschappen,

28-30days voor T1 monsters,

35 ~ 65 werkdagen voor harde tooling.exact tijd hangt af van Mold Complexity


Vijf regels voor probleemloos spuitgieten

Ontwerpingenieurs hoeven geen experts in vloeistofdynamica te zijn om kunststof onderdelen zonder problemen te injecteren. Valkuilen geassocieerd met stromingsdynamiek kunnen nog steeds worden afgewend door het gebruik van eenvoudige ontwerpen en door het volgen van algemene richtlijnen. De volgende regels helpen ingenieurs problemen te voorkomen bij het ontwerpen van kunststof spuitgietonderdelen:

Regel 1: Houd wanddikte consistent
Kunststof deelwanden moeten uniform van dikte zijn. Dit is de meest elementaire ontwerpparameter, en een strikte naleving ervan zal veel productieproblemen elimineren. Onderdelen met uniforme wanden zullen niet kromtrekken, zullen goed worden opgevuld en zullen in elkaar passen omdat variabele krimp wordt geminimaliseerd. Variaties in de wanddikte mogen niet hoger zijn dan 10% in kunststoffen met hoge krimp. In feite kan zelfs deze geringe ongelijkheid verwerkings- en kwaliteitsproblemen introduceren.

Regel 2: Zorg voor een juiste poortlocatie
Als verschillende wanddikten niet kunnen worden vermeden, moeten ontwerpers zorgen voor een juiste poortlocatie. Als dit niet wordt geleverd, is het bijna onmogelijk om een uniform pakket van het gegoten onderdeel te verkrijgen. De meest effectieve poortlocatie is wanneer de smelt in het dikste deel van de holte komt en vervolgens naar de smallere gebieden stroomt.

Regel 3: Bepaal de optimale wanddikte
Theoretisch is er geen maximale wanddikte voor spuitgietonderdelen. Maar ontwerpers houden zich meer bezig met het bepalen van de minimale wanddikte, omdat verdunner bijna altijd minder duur is. Twee factoren dragen hieraan bij: ten eerste hebben dunnere onderdelen minder ruw plastic materiaal nodig en ten tweede koelt ze sneller af. Om de meest geschikte wanddikte te bepalen, moeten ingenieurs eerst rekening houden met productvereisten. Over het algemeen dicteert sterkte de wanddikte. Ingenieurs kunnen ook vertrouwen op een eindige analyse om de optimale wanddikte te selecteren.

Regel 4: Radius Corners genereus
Tijdens het spuitgieten moet het gesmolten plastic in bochten of hoeken navigeren. Afgeronde hoeken verlichten de doorstroom van kunststof, dus ingenieurs moeten de hoeken van alle delen royaal doorboren. Scherpe binnenhoeken daarentegen resulteren in ingegoten spanning, vooral tijdens het koelproces wanneer de bovenkant van het onderdeel probeert te krimpen en het materiaal tegen de hoeken aan trekt.

Als de binnen- en buitenradii van een onderdeel elk gelijk zijn aan de helft van de nominale wanddikte, kan een uniforme muur om de hoek worden bereikt. Aan beide kanten van de hoek worden gelijke hoeveelheden krimp weergegeven en putsporen worden volledig vermeden. Bovendien zal de eerste regel van plastic ontwerp-uniforme wanddikte worden nageleefd. Als het plastic rond een goed geproportioneerde hoek gaat, zal het niet worden blootgesteld aan gebiedsverhogingen en abrupte richtingsveranderingen. De verpakkingsdruk van de holte blijft consistent. Dit leidt tot een sterke, vormvaste hoek die weerstand biedt tegen post-mold kromtrekken.
Regel 5: Selecteer geschikte opzethoeken
Vanuit het oogpunt van kosten en maakbaarheid is de ideale diepgangshoek de grootste hoek die de tevredenheid van de klant over het product niet zal verminderen. De minimaal toegestane openingshoek is moeilijker te kwantificeren. Leveranciers van plastic materialen en vormgieters zijn de autoriteit voor wat de laagst mogelijke acceptatie is. In de meeste gevallen zal 1 ° per kant voldoende zijn, maar tussen 2 ° en 5 ° per zijde verdient de voorkeur. Als het ontwerp niet compatibel is met 1 °, laat dan 0,5 ° aan elke zijde toe. Zelfs een kleine trekhoek, zoals 0,25 °, verdient bij geen enkele de voorkeur.


Over Aoxu Mold

Ons bedrijf bezit enorme ontwerptroepen, we passen wereldgeavanceerde 3D-software aan om een flow-chat te maken vanuit CAD / CAE / CAM. En vestigen ook grote standaard schimmel data bank onze ontwikkelen was strak volgens de nationale norm, en we hebben jaren ontwerpervaring, bieden klant hoge kwaliteit schimmel en producten, we bieden ook met een uitstekende techniek service en after-sales service.


Neem contact met ons op

2.pngHot Tags: automotive bumper schimmel

Onderzoek

You Might Also Like