Automotive deur glazen liftpaneel spuitgietmatrijs

Automotive deur glazen liftpaneel spuitgietmatrijs

Vanwege de sterke capaciteit van matrijsgereedschap en het brede assortiment matrijzengereedschap, is Aoxu een succes bij de leverancier van firerce-matrijzengereedschap en is altijd de speciale persoon die de toonaangevende capaciteit voor matrijsgereedschap, eersteklas kwaliteitsnorm en de nieuwste vaardigheden op het gebied van matrijstechnologie uitdaagt.
Praat nu

Productdetails

Trend voor ontwikkeling van kunststof auto-onderdelen

Op dit moment wordt het ontwerp van de automobielstructuur steeds handiger, maar ook de assemblage van auto's is vaak holistisch. Dit bracht automakers ertoe om meer plastic onderdelen te gebruiken. Het gebruik van plastic in plaats van metalen onderdelen vergemakkelijkt een betere integratie en assemblage en verhoogt de flexibiliteit van het auto-ontwerp.

Lichtgewicht in de automobielindustrie is uitgegroeid tot een wereldwijde trend in de ontwikkeling van auto's, verbetering van de brandstofefficiëntie en vermindering van de uitstoot van kooldioxide. Lichtere structuur bij het ontwerpen van een auto. Met inbegrip van het vervangen van sommige staalconstructies door lichtere plastic materialen, zullen deze maatregelen zeker de hoeveelheid plastic die in voertuigen wordt gebruikt, vergroten. Een nieuwe ronde van ontwikkelingsmogelijkheden brengen voor de wereldwijde industrie van plastic auto-onderdelen.

banner1-

De prijs / prestatie-verhouding van kunststof is niet veel hoger dan die van metaal. Maar omdat er geen noodzaak is om de secundaire verwerking en assemblage aan te halen, vermindert de totale kosten. Auto-onderdelen van kunststof vervangen dure non-ferrometalen en legeringsonderdelen, verminderen niet alleen het voertuiggewicht, verminderen het brandstofverbruik en de uitstoot van koolwaterstoffen, maar verhogen ook het vermogen, passen zich aan aan zware omstandigheden en verhogen de veiligheid. En plastic kan worden gerecycled, waardoor hulpbronnen worden bespaard tijdens het productieproces. Om auto's meer doorbraken te laten maken op het gebied van veiligheid en kosten.

De toepassing van kunststoffen in auto's vergemakkelijkt ook het ontwerp van de auto zodat deze gebruiksvriendelijker, diverser en comfortabeler en esthetischer is. Verlaag de kosten voor de verwerking, assemblage en onderhoud van onderdelen. Dus plastificering van auto-onderdelen is een belangrijke ontwikkelingstrend in de internationale auto-industrie van vandaag.

Implementatie van nieuwe normen voor energie-efficiëntie van voertuigen in sommige landen of regio's, bevordering van de ontwikkeling van lichte voertuigen, sommige autofabrikanten werken hard om onderzoek en ontwikkeling te vergroten en de toepassing van plastic materialen in auto's uit te breiden.

Met de voortdurende ontwikkeling van de auto-industrie, vragen mensen steeds vaker naar lichtgewicht en milieuvriendelijke voertuigen, plastic onderdelen voor auto's als een nieuw onderdeel, worden de toepassingsmogelijkheden in auto's steeds breder. Omdat spuitgieten erg handig is, maakt complex procesontwerp en auto-landschap mogelijk. Daarom bevordert het ook de vervanging van kunststoffen door metalen.


Waarom kiezen voor onze Aoxu-mal

* Aanpassing: we hebben een sterk R & D-team en we kunnen producten ontwikkelen en produceren volgens de tekeningen of monsters die de klanten aanbieden.

* Kosten: We hebben onze eigen matrijzenfabriek en spuitgietfabriek. Zodat we de goede prijs en goede producten direct kunnen aanbieden.

* Kwaliteit: we hebben verschillende QA-collega's die de matrijs en producten testen, die de kwaliteit kunnen garanderen.

* Multiformiteit: We kunnen schimmels maken volgens de tekeningen en originele monsters, waardoor we veel producten met grote afmetingen en hoge precisie kunnen ontwikkelen en produceren.

* Capaciteit: Onze jaarlijkse schimmelcapaciteit is meer dan 300 sets, we kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende klanten met verschillende aankoophoeveelheden.

* Service: We richten ons op het ontwikkelen van hoogwaardige producten voor topmarkten. Onze producten zijn in overeenstemming met internationale normen en worden voornamelijk geëxporteerd naar Europa, Amerika, Afrika, Azië en andere bestemmingen over de hele wereld.

* Verzending: We zijn slechts 160 kilometer verwijderd van de Ningbo-haven, wat erg handig en efficiënt is om goederen naar andere landen te verzenden.

1 (1)


Matrijsontwerpdeel op liftglas voor automobielglas

Als auto-binnenproduct stellen de producten hoge eisen aan het uiterlijk.

Meestal wordt het om textuur gevraagd. Op het product kan het geen laslijn, uitwerpmarkering, krimpmarkering en vervorming verschijnen. Hieronder staan enkele punten voor het ontwerp van autodeuren:

2

1. Redelijke de vormbasis van het deurdeel, om de vormsterkte en het langere vormleven te verzekeren.

2. Gelijkmatig koelsysteem, de verdeling van het koelwater zoveel mogelijk, en het is beter voor grote diameter.

3. Uitwerpen redelijk en veilig. Zoals gebruikelijk zal het gieten van deurdelen voor auto's veel uitwerppennen hebben. Om vervorming van het product te voorkomen, houden we rekening met de balans tussen uitwerpen en opnieuw instellen.

4. Redelijk afscheidoppervlak, gezien het gemak van het verwerken en assembleren van deurdelen.

5. Herwerking van schimmelstroomanalyse, meestal zal de poortlocatie de situatie van de lasmerken beïnvloeden, om een juiste plaats te selecteren, het is vrij belangrijk.

Door het gebruik van professionele molf flow-software, analyseer injectieproces, poorttoewijzing, temperatuurregeling, koeltijd, etc., om het schimmelontwerp te verbeteren en het ontwerp blind te maken.


Basisfuncties van malbasis

Een malplaat is elke plaat die nodig is om een complete mal te bouwen, in alle plaatgebruik voor matrijzen zijn de belangrijkste vereisten, ze zijn:

1. Goede corrosiebestendig

2. Goede bewerkbaarheid

3. Makkelijk schoon te maken

4. Goede warmteoverdracht

5. Homogeniteit van staal

6. Eenvoudig vermogen

7. Lage kosten

Op de onderstaande afbeelding ziet u het basistype met 3 platen met gesloten positie, in principe het type met 3 platen en het type met 2 platen heeft een hoofdplaat, zie de uitleg over het type met schimmelconstructie voor meer informatie.

Uitleg hieronder op basis van nummer op die foto:

1. Vaste klemplaat of bovenplaat

Houdt de vaste kant van de mal vast aan de vaste plaat van de injectiemachine, op deze plaat worden de bevestigingsring, oogbout en spuitbus bevestigd.

2. Runner-stripplaat

Deze plaat wordt alleen gebruikt in het type met 3 plaatvormen, de functie is om hars uit het mondstuk in de bovenkant van de spruwbus te snijden en de loper door de borgpen van de loper te trekken.

3. Vaste vormplaat of spouwplaat.

Gebruik deze om de holtezijde van het product, de voorlooppen, de steunpen, de trekbouten en de hoekpen vast te houden wanneer de schuif is bevestigd.

4. Beweegbare spouwplaat of spouwplaat

Vroeger bevestigde het indien nodig de kernzijde van het product, de retourpen, de voorloopbus en de schuifkern.

5. Back-up plaat of steunplaat

Wordt gebruikt om de spouwplaat te ondersteunen, bevestig het gat voor de veer van de retourpen en het koelkanaal wanneer het in de spouwplaat niet kan.

6. Afstandsblok

Gemonteerd tussen de beweegbare klemplaat (bodemplaat) en de beweegbare spouwplaat om ruimte te geven en de uitwerpplaat te laten bewegen bij het uitwerpen van het onderdeel. De vereiste lengte van het afstandsblok hangt af van de uitwerpslag die nodig was om het product uit te werpen.

7. Uitwerpplaat

Om de uitwerper, de Z-pen, de schouderbouten vast te houden en ruimte te geven aan de uitwerppen en de steunpilaar.

8. Uitwerpplaat

Duwt de uitwerppennen en retourpennen, verbonden met uitwerpstangen.

9. Beweegbare klemplaat of bodemplaat

Houdt de beweegbare zijde van de vorm zoals afstandsblok, steunplaat, holteplaat en uitwerpmechanisme tegen de beweegbare plaat van de injectiemachine.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: automotive deur glazen lift paneel spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like