Mold voor automobielgrille

Mold voor automobielgrille

automotive grille schimmel
Praat nu

Productdetails

Mold voor automobielgrille


Samenstelling

A.Mold (bovenste gedeelte, onderste gedeelte).

B.Guide mechanisme (geleidepen, geleiderduw)

Klemeenheid (T-vormige klem, klemsleuf)

D. Koelsysteem (gekoeld water kanaal)

E.Temperatuurregeling (verwarmingsbuis, weerstandsverwarmingsdraad)

F. Runner (mondstuk, runnerkanaal, sprue)

G. Uitwerpsysteem (uitwerppen, uitwerpstang)


Vormontwerp

In het verleden was het kostbaar en tijdrovend om een nieuwe functionele mal te ontwerpen, omdat vormgereedschapontwerpers geen problemen konden ontdekken totdat de mal was gemaakt en uitgeprobeerd. Herwerkte mallen vanwege fouten kosten tijd, arbeid en geld. 1

Hier bij Aoxu gebruiken we CAD-, CAM- en CAE-software om een computermodel van de matrijstool te maken en testen deze vervolgens vrijwel voordat de daadwerkelijke matrijs wordt gebouwd. Op basis van door Aoxu gegenereerde of door de klant geleverde ontwerpen kunnen we de component reverse engineeren en een 2D- of 3D-matrijsontwerp op de computer maken. Onze geavanceerde software simuleert vervolgens het proces van het scheiden van verschillende vormdelen langs de scheidingslijn en analyseert de vormstroom om te zien hoe harsmateriaal door de vorm en in elke vormholte zal stromen. Vormontwerpgegevens kunnen worden uitgewisseld tussen software in de vorm van IGES-, DXF-, STEP- en X_T-bestanden.

Exterieur design

Ingenieurs bij Aoxu maken matrijsontwerpen op basis van door de klant geleverde ontwerpmaterialen. Na het ontwerp wordt een beoordelingsvergadering opgezet om te controleren of de tekening aan de eisen van de klant voldoet.

Structureel ontwerp

Tijdens het molf-ontwerpproject moet rekening worden gehouden met veel aspecten, waaronder gereedschapskosten, structurele ontwerpmethode, bewerkbaarheid, cyclustijd, schimmelfuncties en levensduur. Onze ontwerpers gebruiken geavanceerde ontwerpsoftware om ervoor te zorgen dat elke compressievorm en spuitgietmatrijs is gebouwd volgens geavanceerde Europese en Amerikaanse normen.

prototyping

We gebruiken SLA-, FDM- of CNC-methoden om een prototype van een mal te produceren.

Reverse engineering

Voor klanten die geen matrijstekeningen verstrekken, kunnen ingenieurs bij Aoxu het gegoten onderdeel van de klant beoordelen en hun ontwerp reverse-engineeren. Door CAD, CAM en CAE te gebruiken, kunnen ze vervolgens de juiste tooling-oplossing creëren die aan de exacte klantspecificaties voldoet.


Over bedrijf

Aoxu Mold Technology is gespecialiseerd in de engineering en productie van spuitgietmatrijzen, compressievormen, gegoten SMC en BMC en kunststofproducten. Onze matrijsgereedschappen en gegoten onderdelen worden veel gebruikt in de automobielindustrie, huishoudapparatuur, rail 5 transport en ruimtevaartindustrie.

Onze medewerkers werken aan het ontwerp, de productie, proefdraaien, inspectie en onderhoud van compressievormen en spuitgietmatrijzen zodat u het product dat u nodig hebt binnen een redelijke tijd ontvangt.

Bij complexe automotive-matrijzen en onderdelenontwerpen is het met de hand nemen van dimensionale metingen moeilijk, zo niet volledig onmogelijk. Om nauwkeurige meetwaarden te garanderen, hebben we een coördinatenmeetmachine, optische projectoren en hardheidstestapparatuur gekocht. Met deze meters bij de hand kunnen we ervoor zorgen dat elk van de 300 matrijzen die we jaarlijks produceren, aan exacte klantspecificaties voldoet.

Aoxu staat niet alleen bekend om onze toonaangevende cyclustijd, maar heeft ook zijn reputatie te danken aan de superieure kwaliteit van alle matrijzen die we verkopen. Gedurende al die jaren hebben we met veel gerenommeerde klanten in China gewerkt. Ook hebben we elk jaar partijen compressievormen en spuitgietmatrijzen geëxporteerd naar overzeese markten in Australië, Brazilië, Canada, EL Salvador, Frankrijk, India, Moxico, Rusland, Saoedi-Arabië en Spanje, enz.


Mold constructie

Fabricage-apparatuur

Bij Aoxu Mold Technology investeren we zwaar in goede apparatuur, processen en talent. Dit geeft ons controle over de kwaliteit en services van onze matrijzen. Het is onze missie om niet alleen aan de verwachtingen van de klant te voldoen, maar deze in veel gevallen te overtreffen.

CNC machine

4

Hierboven is ons CNC-bewerkingscentrum afgebeeld. Deze computergestuurde eenheid maakt via internet verbinding met de computer van onze programmeur. De programmeur schrijft instructies voor de te volgen CNC-machine, waardoor de algehele controle over het bewerkingsproces behouden blijft. Een hoge mate van nauwkeurigheid en flexibiliteit kan worden bereikt voor elke bewerking, of het nu gaat om ruw of afgewerkt machinaal bewerken van matrijzen in een breed scala aan maten, kernen en holtevormen.

Hoge snelheid CNC-freesmachine

CNC-freesmachine

CNC precisiemachine

Max werkgebied: 3000x2500mm 6

Elektrische afvoerbewerking (EDM)

2-as elektrische ontlading bewerking

Pistool boormachine

Draad EDM

Max werkgebied: 1800x1000mm

Spuitgietmachine

250T, 380T, 450T, 780T, 1000T, 2200T, etc.

Beschikbaar in verschillende hoeveelheden, kan de spuitgietmachine voldoen aan de behoeften van de klant voor matrijsproef en batchproductie van spuitgietonderdelen.


Kwaliteitscontrole

Elke matrijsfabrikant heeft het over kwaliteitscontrole, maar hier bij Aoxu stellen we strikte processen en vereisten vast, zodat onze tools en diensten echt betrouwbaar zijn.

1. Algemene organisatiedoelen

Vormen: Eerste slagingspercentage ≥ 95%, slagingspercentage bij levering ≥ 99%.

Gegoten onderdelen: slagingspercentage ≥ 99,5%, klanttevredenheidscijfer ≥ 95%.

2. Individuele doelen voor afdelingen

1. algemene afdeling

Behaalt 90% van de kwaliteitstaken van de kwaliteit van de medewerkers. Na de training moeten alle werknemers aan kwaliteitsnormen voldoen.

2. marketingafdeling

Voldoet aan contract 100%.

Behandelt klachten van klanten tijdig en zonder uitzondering.

Behaal een klanttevredenheidscijfer van 95% of hoger.

3. Technische afdeling

Eerste slagingspercentage van 95% of hoger voor elk matrijsontwerp.

4. productie-afdeling

Beschikbaarheid van apparatuur: ≥ 95%.

Rework rate: ≤ 5%.

Tijdige finishsnelheid: ≥ 85%.

Mold slagingspercentage bij levering: ≥ 95%.

Gegoten onderdelen slagingspercentage: 99,5%.

5. kwaliteitscontrole afdeling

100% inspectie van matrijzen die de fabriek verlaten.

100% inspectie en kalibratie van meetinstrumenten.

6. Afdeling documenten en materialen.

Grondstof-slagingspercentage per partij: 97%.

Vertraagde levertijd: ≤ 10%.


Kwaliteitscontrole nadert

1.Alle elektroden worden geïnspecteerd op de coördinatenmeetmachine voordat het product begint. 8

2.hardheid van belangrijke componenten worden gemeten na warmtebehandeling.

3. Van gepolijste onderdelen of elektroden wordt de oppervlakteruwheid gemeten.

4.Alle metingen worden in eigen huis uitgevoerd.

5. Elk onderdeel is direct traceerbaar naar specifieke personen en werkstations.


Totale betrokkenheid bij kwaliteitsverbetering

1.Alle medewerkers delen de verantwoordelijkheid voor het bereiken van het doel van nul defecten.

2.Gebaseerd op kwaliteitsgebreken die bij dagelijks gebruik worden aangetroffen, worden elke maand overeenkomstige trainingsprogramma's ter verbetering aan de werknemers verstrekt.

3.Medewerkers worden berispt of toegekend, afhankelijk van hun kwaliteitsresultaten.

Kwaliteitscontrolegroepen vinden manieren om kwaliteitsgebreken te elimineren.


One-step, Parallel Worflow

1. Klanten bieden een ontwerpidee, of het nu een concept, model, voorbeeldonderdeel, 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, ortecgnician-tekening is.

2.We veranderen het ontwerp van de klant in een 3D-model.

3. Het conceptuele ontwerp van de klant of de 3D geometrische tekening zal worden bestudeerd en geanalyseerd om het juiste 3D-model van de mal te maken. Dat 3D-model wordt vergeleken met het bestaande onderdeelontwerp om te zien of ze passen. Waar nodig zullen correcties worden aangebracht in een poging om kwaliteitsgebreken en cyclustijden te minimaliseren voordat de massaproductie begint.

4. experts geven advies over het ontwerp van de matrijs. CAE-software zal worden gebruikt om de harsstroom te analyseren en het 3D-matrijsontwerp te optimaliseren.

5.Bron standaardonderdelen van in aanmerking komende leveranciers.

6. Kwaliteitscontroles worden uitgevoerd op de onderdelen die de fabriek binnenkomen om te controleren of ze voldoen aan de specificaties van de klant.

7. Onderdelen worden bewerkt met behulp van CNC en EDM.

8. De vormholte is gepolijst.

9.De kwaliteit van door Aoxu gegenereerde en door de leverancier geleverde matrijsdelen wordt gecontroleerd en gecombineerd om een functionele assemblage te vormen.

10. Zet elke mal door een strenge kwaliteitscontrole. Monteer het gekwalificeerde vormgereedschap op de juiste perspers of spuitgietmachine. Start de machine om vormdelen te produceren.

11. Levering gegoten onderdelen aan klanten voor goedkeuring.

12.Klanten geven feedback over de kwaliteit van onderdelen.

13.Inspect onderdeel afmetingen en vormen.

14. Voer op verzoek de batchproductie van vormdelen uit.

15. Verfijn de vorm.

16. Pakvormen voor levering.

17. Bieden optimale vormparameters en technische handleidingen voor klanten.


Neem contact op

3

Hot Tags: automotive grille schimmel, automotive schimmel, grille schimmel

Onderzoek

You Might Also Like