Automotive interieurafwerkingsmal

1.Automobiel interieurafwerking Mould 2.Mould maker in Taizhou, China. 3.Contact e-mail: leila@xoumoulds.com 4.Kwaliteitsvorm met perfecte service.
Praat nu

Productdetails

Automotive interieurafwerkingsmal


Mold specificaties

Mold Naam: Automotive Interior Trim Mold

Staalsoort: Cavity-2738 / Core-2311

Slides-2738 + Nitrided

Mold Base: S50c

Injectiesysteem: Synventive Nozzles

Uitwerpsysteem: Hydraulische cilinders (Europees merk)

Afwerking oppervlak: Moldtech-textuur

Mold Cycle Time: 50s

Mold Levering: 95 dagen.


Sommige leveranciers voor ons

201906291609505647697


Ontwikkeling van nieuwe vormdelen: proces, timing en verzending

 • Werkwijze

1.Partsontwerp (client biedt mogelijk voltooide 3D) ← clientzijde

Het proces van tooling begint met een voltooid en onderzocht onderdeelontwerp. Als u ervoor kiest, kan AOXU het optimaliseren voor ontwerp voorafgaand aan tooling. Hiermee kunt u de kosten verlagen, zodat uw ontwerp compatibel is met toekomstige procedures. Houd er rekening mee dat u in dit stadium niet preciezer kunt zijn voor de vraag en dat het uw kosten zou kunnen verlagen door onze suggesties zodra we precies weten wat u wilt en het gebruik ervan.

2.Parts Prototyping (indien nodig) ← Aoxu Company

Als u ervoor kiest om uw onderdelenontwerp te laten valideren met een tastbaar machinaal bewerkt item, kan Aoxu CNC-methoden gebruiken om uw onderdelen te laten prototyperen. Deze service omvat: 3D-printen, SLA, SLS en directe bulk bulkgravure.

3.Mould design ← Client side of Aoxu company

Tijdens deze fase is de schimmel-id ontwikkeld op basis van de gegevens uit uw voltooide werkblad met tolinformatie.

4. Vormstroomanalyse ← Aoxu Company

Het ontwerp van de mal wordt beoordeeld en goedgekeurd op juistheid.

5.Mould Making ← Aoxu Company

Deze fase bestaat uit EDM en CNC en de andere bewerkingsmethoden.

De mal is vervaardigd met specificaties volgens het gevalideerde ontwerp.

Routine check rapport van Aoxu company.

6.Client's eerste schot ← Aoxu Company

Bij het maken van de spuitgietmatrijzen worden de eerste testopnamevoorbeelden geleverd door een internationale koerier. Het zal binnen 3-7 dagen aankomen.

7.Mould aanpassingen en textuur ← Aoxu Company

Tijdens deze fase maken we de mal af en voeren we de nodige wijzigingen uit om deze in de goedgekeurde specificatie te brengen. Aanpassingen om de mal op specificatie te brengen (isolerende ontwerpaanpassingen, die altijd tegen een meerprijs komen) worden door ons gratis vervaardigd.

Texturen gebeurt in dit stadium, dat meestal het laatste stadium is voorafgaand aan massaproductie.

8.Massaproductie exporteren of uitvoeren ← Aoxu Company  

Onderdelen worden in dit stadium ontwikkeld en naar de klant gestuurd, of de tool wordt verzonden voor exportgebruik.

 • timing

Met betrekking tot schimmel, duurt het meestal 5 tot 6 weken na het verkrijgen van de storting gevonden ontvangsten voor te vervaardigen matrijzen, ervan uitgaande dat de 3D-bestanden correct zijn. Als uw verzoek dringend is, kunnen we de doorlooptijd tot 21 dagen kosteloos verlengen.

T1-voorbeelden zijn de eerste teststootmonsters gemaakt volgens de specificaties van uw 3D-bestanden. Op basis van het stevige 3D-ontwerp en hoe ingewikkeld de plastic onderdelen zijn, duurt het meestal 1 tot 2 weken, misschien langer, om de testopname af te ronden.

De doorlooptijd van de productie is afhankelijk van de complextiteit van onderdelen, evenals vereisten voor materiaal en matrijzen, naast hoeveel de klant nodig heeft. Als u een tijdsbestek heeft, laat het ons dan weten. We brengen het onder de aandacht van onze fabrieken om te bepalen of we uw deadline halen. Over het algemeen voorspellen we voor een bestelling van 10.000 eenheden 2 weken.

Neem contact met ons op voor informatie over het tijdsbestek van uw project, aangezien projectbereiken en planningen verschillen.

 • Verzending

Verzendschema's zijn gebaseerd op welke methode wordt gebruikt (bijvoorbeeld UPS, DHL, TNT, FedEx, zeevracht of luchtvracht).

Als u een expediteur hebt aangewezen, kunnen we bestaande overeenkomsten en account gebruiken tegen een meerprijs.

Zo niet, dan kunnen we u namen van expediteurs aanbieden die eerder met ons hebben samengewerkt.

Volgens onze ervaring nemen monsters meestal 3-7 dagen door de lucht, 20-30 dagen over zee, op basis van de bestemming.

Voor leveringen die FOB Chinaport worden verzonden, is het niet raadzaam om een internationale koeriersdienst te gebruiken, omdat het proces vrij complex is.

Ook verschillen de reguliere tijden voor douaneaangiften per land. Het is de moeite waard om met uw lokale expediteurs te praten.


Projectmanagement van Aoxu Company

We realiseren ons terdege dat het beslissen over een leverancier van plastic matrijzen en plastic mallen afhankelijk is van meer dan geavanceerde machines en uitstekende resultaten; bovendien is het afhankelijk van de toewijding en toewijding van projectingenieurs.

Over het algemeen neemt het gespecificeerde team, als de taak is doorgegaan naar de productie, de verplichting op voor bepaalde delen van de productie-eisen en zijn de projectingenieurs bereid om ook de beoordeling en uitvoering en soort ontwerpaanpassingen of geplande verbeteringen van de procedure te ondersteunen. Evaluaties van werken zijn beschikbaar en worden gepresenteerd zoals vereist, telefoongesprekken of per e-mail verstrekt, zoals vereist.

Onze projectingenieur harmoniseert de taken van het project met betrekking tot Raip Protyping, ontwerp van matrijsgereedschap, constructie van matrijsgereedschap, spuitgieten van kunststof, procedures met extra kleppen en QA / QC is actief in het uitvoeren van de opdrachten. Tegelijkertijd synchroniseren de projectingenieurs de bronnen voor de bestelling van op maat gemaakte onderdelen en de taken van onderaannemers die nodig zijn om de kwaliteit, het ontwerp en het verzendproces te waarborgen, die alle feiten van het project turn key afhandelen.


Hoe de spuitgietmachine te bepalen?

wKhQvVMap4aEZSkIAAAAAAa5D2A096 Succesvol spuitgieten hangt af van het vermogen van de machine om te werken onder de juiste omstandigheden van druk, temperatuur en werksnelheid voor het te vormen onderdeel en het gebruikte materiaal. Het hangt ook af van het vermogen om de bedrijfsomstandigheden binnen korte grenzen voor bedrijfscycli vele duizenden, misschien miljoenen keren te regelen.

Deze vereisten kunnen eerst worden overwogen in termen van of de machine in wezen op het werk is gericht en vervolgens of deze tot de vereiste limieten kan worden bestuurd. Bepaling of de machine in staat is te voldoen aan de eisen die eraan worden gesteld, kan het is een kwestie van vallen en opstaan, maar als er redelijk eenvoudige berekeningen worden gemaakt, is het vaak mogelijk om te beslissen over de haalbaarheid van een taak zonder verder te gaan.

Sommige veronderstellingen moeten worden gemaakt en aanvaard omdat een volledige wiskundige analyse van het spuitgietproces buitengewoon complex is en niet het soort oefening is dat de gemiddelde praktische frees zou willen ondernemen. Als de aannames worden aanvaard, wordt het mogelijk om eenvoudige wiskundige benaderingen te maken die de resultaten dicht genoeg voor het vereiste doel zullen opleveren. Het soort benodigde informatie is:

a. Welke injectiesnelheid is nodig voor een bevredigende vormvulling? Met andere woorden, hoe lang duurt de injectietijd?

b. Uitgaande van de injectiesnelheidin (a), wat zijn de vereiste druk?

c. Met de drukvereisten van (b) en de injectiesnelheid van (a), welke hoeveelheid hydrsulic vloeistof nodig zal zijn voor het bedienen van de machine, en hoe groot een pompmotor nodig zal zijn om de stroomsnelheid bij de druk te geven nodig zijn?

Na over deze zaken te hebben beslist, wordt de vraag of de machine nauwkeurig kan worden bestuurd over het vereiste aantal cycli en met de gewenste snelheid een kwestie van machinemechanica.


Kwaliteitscontrole

3333

Bij Aoxu zijn kwaliteitsbewaking, controle en moniyoringprocedures als pgilosofie ingebouwd in elk aspect van ons werk, inclusief de stappen van ons kunststofvormproces:

1. Om inkomende kwaliteit te controleren : Al het materiaal van het gereedschapsstaal en het uitbesteden van aangepaste componenten moeten worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze allemaal strikt moeten voldoen aan de eisen voor het aangepaste plastic matrijshulpmiddel;

2. Om de proceskwaliteit te beheersen: het verspanende en assemblageproces staat allemaal onder strikte controle, het QC-team is gebouwd om de gereedschapstolerantie en het bewerkte oppervlak te controleren en te controleren om aan de eisen te voldoen;

3. Om de eindkwaliteit te controleren: Nadat de plastic mal was voltooid, werd een grondige controle uitgevoerd op de hoofdgrootte van het proefmonster om er zeker van te zijn dat het proces niet is gemist en de kwaliteit van de plastic mal in orde is.

Wij hebben procedures om statistische technieken toe te passen om de processen te controleren en te beheersen, zodat wij consistent hoge kwaliteit kunststof matrijzen kunnen produceren, geleverd met APQP, FMEA, PPAP, gestandaardiseerde kwaliteitscontroledocumenten. We verhogen ook de capaciteit om klanten te helpen bij het voorbereiden van documentatie en kwaliteitscontrole.

Elke week heeft ons QC-team een vergadering om elk probleem te bespreken en zoekt het naar methoden voor detectie- en preventieoplossingen. Gedecoreerde onderdelen van de injectievoorbeelden worden onder de aandacht gebracht van al het personeel tijdens onze kwaliteitsbijeenkomsten, waar de mening en suggesties van elke persoon goed doordacht en gewaardeerd worden. En elke maand op tijd worden prestaties gedemonstreerd en getoond op het prikbord voor personeel om te zien en te leren.


Service van Aoxu Mold Technology

Klantenservice is van het grootste belang voor AOXU en daarom heeft het bedrijf sinds het bescheiden begin in 2010 veel expansie ondergaan. Onze mogelijkheden zijn onder meer:

 • Product- en matrijsontwerpinput, indicatieve snelle budgetkosten.

 • Passende toolmaker selectie en specifieke offertes, vertrouwelijkheidsovereenkomsten.

 • Plaatsing en controle van matrijzen met reguliere digitale foto's en staafdiagrammen om voltooiing op tijd te garanderen

 • Onze rijke beurzen op het gebied van autogereedschap stellen ons in staat onze klanten te voorzien van efficiënte en professionele DFMA om mogelijke problemen tijdens het gieten te voorkomen; om een kostenbesparende toolingoplossing voor klanten voor te stellen.

 • Dien een primair projectplan in bij de klant om hem een tijdschema voor zijn project te geven.

 • Wissel ideeën uit met de klant over het matrijsontwerp, detecteer problemen en optimaliseer het ontwerp tot in detail.

 • Ontwerpcontrole en productvragen.

 • Controleer de kwaliteit van de belangrijkste bewerkingsstappen en beheer het projectproces volgens matrijsverwerkingsdocumenten, verstrek wekelijks voortgang en kwaliteitsrapport aan de klant.

 • Regelmatig bijwerken als klant gevraagd met foto's en video's.

 • First shot en productie voert proefmonsters uit met ingediende inspectierapporten.

 • Volumeproductie rund indien nodig. 22

 • Afgewerkt matrijstransport naar klant inclusief beschermende verpakking, verzekering, invoerrechten en alle benodigde documentatie voor verzending, volledige werktuigtekeningen en gerelateerde informatie.

 • Keuze van transport: zee - ongeveer 25 dagen, lucht - ongeveer 4 dagen.

 • Inklaring bij aankomst in het land van bestemming en levering bij de klant.

 • Aanwezigheid van een technisch vertegenwoordiger bij het opstarten van de matrijs.

 • Gegarandeerd zeer concurrerende prijzen en leveringen.

 • Dien alle schimmelopname in (lijst met reserveonderdelen, testbestanden voor matrijzen, verwerkingsbestanden na verzending.


Extra service

Advies over productontwerp

Computerondersteunde productverfijning

Gedeeltelijk haalbaarheidsverslag

Mold flow analyse

prototyping

Vormende ondersteuning


Waarom wij?

1. We maken meer dan 150 aftermarket auto mallen elk jaar en de meeste voor buitenlandse klanten. We hebben dus de meeste ervaring en kunnen een goede kwaliteitscontrole uitvoeren.

2. We hebben speciale professionele ontwerpers en matrijzenmakers voor auto schimmel na het maken van zoveel mallen.

3. Veel klanten werken meer dan 7 jaar met ons samen, sommige zijn 10 jaar, en hun loyaliteit toont ons eerlijk over schimmel.

4.Kwaliteit is het leven van ons bedrijf. We richten ons op kwaliteit en tijdcontrole. Elk proces van matrijzenbewerking wordt wekelijks op de hoogte gebracht.

5.Trust is gebouwd op je weet beter van ons. Geloof jezelf en kies ons zal je niet naar beneden halen. Laten we proberen je beter te leren kennen. U hebt een goede leverancier van qutomotive matrijzen nodig, en wat we nodig hebben is een kans om u te laten zien wie we zijn en wat we kunnen doen.


Neem contact met ons op

E-mail of bel Leila, zou u veel helpen voordat u vragen naar een leverancier van kunststof matrijzen en spuitgieten stuurt.

2
Hot Tags: Automotive interieurafwerking, auto-onderdelen mallen, auto mallen, injectie mallen

Onderzoek

You Might Also Like