Kunststof C-stijl voor auto's

Kunststof C-stijl voor auto's

Vanwege de sterke capaciteit van het vormgereedschap en het brede assortiment gereedschappen voor het vormen van gereedschappen, is Aoxu een succes onder de firerce leverancier van vormgereedschappen en is het altijd de speciale die de wereldleidende capaciteit voor vormgereedschap, eersteklas kwaliteitsnorm en de nieuwste vaardigheden op het gebied van matrijstechnologie uitdaagt.
Praat nu

Productdetails

De classificatie van matrijzen voor auto-onderdelen

1. Klein formaat molds≤1000mm

Zoals binnenste deelvormen van A-stijl, B-stijl, deurbeschermplaat, buitenste deelvormen van achteruitkijkspiegel.

B-vormpje:

B柱模具

2. Middelgrote mallen≤1500mm

Zoals binnenste deelvormen van C-stijl, centrale besturingskaart, voor- en achterdeurbord, kofferbakbeschermplaat, buitenste deelvormen van de lamp, grille.

C-vormpje:

C柱模具

3. Groot formaat mallen ≥1500 mm

Zoals binnenste deelvormen van het dashboard, dashboardsteun, buitenste deelvormen van voor- en achterbumper, zijrok.

Voorbumper mal:

前保险杠模具


Matrijsontwerpervaring van grote spuitgietmatrijzen

Wat betreft ontwerp, fabricage en spuitgiettechnologie zijn grote matrijzen in principe hetzelfde als gewone spuitgietmatrijzen. Maar grote mallen hebben veel unieke kenmerken. Zoals sterkteontwerp, gietsysteemontwerp, structureel ontwerp, verwerkingsmethoden. In het ontwerpproces, als er fouten zijn in deze aspecten. Het kan enorme verliezen veroorzaken.

Grote matrijzen hebben een grote druk, een grote holte, een grote vervorming en een grote ondersteuningsafstand van de kern. De structuur moet worden ontworpen om de knoop te versterken om deze problemen op te lossen. In de holte stopt bijvoorbeeld de rand van het kernontwerp de kegelpositionering. De steunkolom is ontworpen aan de onderkant van de kern.

1. Vormdeelontwerp

Ontwerpen van kleine mallen voor caviteitsinzet en kerninzet. Vaak als geheel ontworpen. Deze structuur is eenvoudig en gemakkelijk te verwerken. Voor grote vormen worden over het algemeen geen monolithische structuren gebruikt. In plaats daarvan wordt een modulaire holtestructuur gebruikt. Het doel is om edelmetalen te besparen en de hoeveelheid bewerkingen te verminderen. Makkelijk te malen, polijsten en warmtebehandeling.

Over het algemeen geldt: hoe groter de mal, hoe complexer de vormdelen. Als een modulaire structuur wordt aangenomen, zal de superioriteit ervan groter zijn. Er moet echter op worden gelet dat bij het gebruik van een modulaire structuur, naast het voldoen aan de rigide voorwaarden, ook de vorm van de combinatie zorgvuldig moet worden overwogen.

2. Gating systeemontwerp

Voordat het ontwerp van de vormstructuur wordt bepaald, moet het product worden onderworpen aan een vormstroomanalyse. Bepaal de locatie, hoeveelheid, vorm etc. van de poort. Over het algemeen. Grote spuitgietmatrijzen gebruiken gewoonlijk hotrunner-poortsystemen. Het ontwerp van het hotrunner- en malontwerp moet dus worden gecombineerd.

2

3. Uitlaatsysteem ontwerp

Vanuit een bepaald oogpunt is de spuitgietmatrijs ook een conversie-apparaat. Wanneer de plastic smelt de holte binnenkomt, wordt de lucht in de holte afgevoerd. In feite is de lucht in de mal niet opgesloten in de holte. In het bijzonder kan de driedelige spuitgietconstructie de lucht in de poort en de geleider niet negeren. Bovendien genereert de hars in gesmolten toestand een kleine hoeveelheid gas. Naarmate de hoeveelheid plastic toeneemt, wordt er meer gas geproduceerd. U moet dus een speciale uitlaatopening opzetten, de ontwerpprincipes zijn als volgt:

* Positie van de uitlaatopening Ontworpen aan het einde van de plastic smeltstroom of waar de wanddikte van het product zwak is. En weg van de telefoniste.

* Grootte uitlaatopening Diepte moet gemakkelijk kunnen worden afgevoerd, zonder morsen van grondstoffen. De waarde wordt bepaald door de viscositeitskenmerken van de kunststofsmelt. De vervolgdiepte kan worden vergroot met 0,2 ~ 0,8 mm. De breedte van de uitlaatopening, afhankelijk van de grootte van plastic onderdelen, optioneel 5 ~ 25 mm. Bovendien kan 10 mm rond de holte ook worden verwerkt tot een gesloten ringvormige groef naar de atmosfeer. Deze uitlaat is erg goed.

* Niet alleen om de uitlaat te overwegen, maar ook om de mal te beschouwen is de inlaat. Als u de mal opent, kan er geen gas in de holte komen. Er ontstaat een vacuüm tussen het plastic deel en de holte, waardoor de mal niet kan openen.


Hoe kiest u de beste kunststof grondstof voor uw kunststof onderdelen?

Er zijn veel factoren die de kwaliteit van kunststof onderdelen beïnvloeden. Plastic materiaal is een van de belangrijkste factoren. Om hoogwaardige kunststof onderdelen te maken, moet je de juiste kunststof kiezen. De volgende factoren helpen u bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw project.

1. Wat is het beoogde eindgebruik van het onderdeel?

* Moet het onderdeel stijf of flexibel zijn?

* Moet het onderdeel bestand zijn tegen druk of gewicht?

* Moeten de onderdelen bepaalde temperatuurschommelingen weerstaan?

* Zullen de onderdelen worden blootgesteld aan andere elementen of chemicaliën?

Conventionele materialen kunnen niet tegelijkertijd twee tegengestelde eigenschappen hebben. Maar voor gemodificeerde plastic producten zijn de twee onderling afhankelijk. Bijvoorbeeld na gebruik van glasvezelversterkte kunststof. Als de stijfheid toeneemt, kunnen zowel de treksterkte als de slagsterkte toenemen.

2. Zijn er speciale overwegingen voor het uiterlijk?

* Is een specifieke afwerking vereist?

* Moet een kleur worden aangepast?

* Is reliëf een overweging?

Vanwege de lage oppervlakte-energie van de meeste kunststoffen zijn veel behandelmethoden niet direct toepasbaar. De hechting van kunststoffen op verschillende materialen is een belangrijk probleem dat moet worden opgelost bij oppervlaktebehandeling. De prestaties van de plastic lijm zijn gerelateerd aan de materiaalstructuur en samenstelling.

3. Wat zijn de wettelijke vereisten?

* Wordt het product geëxporteerd en moet het voldoen aan de REACH-normen?

* Moet het onderdeel voedselveilig zijn?

* Zullen kinderen het product gebruiken?

Verschillende plastic materialen reageren op verschillende gebruiksscenario's. Sommige plastic producten kunnen alleen in specifieke omgevingen worden gebruikt. PET kan bijvoorbeeld alleen worden gebruikt als een fles mineraalwater, een fles drank, enz. HDPE wordt alleen gebruikt als een houder voor het reinigen van benodigdheden en dergelijke. PVC wordt gebruikt als buisleidingen en decoratieve materialen.


Neem contact op met Shine

202001061412588260475

Hot Tags: automotive plastic c-pilaarvorm, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like