Automotive kunststof buitenrooster

Automotive kunststof buitenrooster

Door jarenlange ontwikkeling en ervaring in de industrie vormt AOxu Mold zijn eigen karakteristieke en gevestigde one-stop-services voor klanten, van het maken van matrijzen, inkoop van grondstoffen tot de afgewerkte producten en biedt het ook verchromen of schilderen door onze eigen fabriek voor kunststofvormen en galvaniseren fabriek.
Praat nu

Productdetails

In dit schimmelproject wordt het raster geproduceerd voor Ford-auto, er zijn twee roosters in de auto, een is het bovenste gedeelte en een andere is lager. Dus volgens de eis van klanten hebben we deze twee roosters tot één mal gemaakt.

Mold specificatie: automotive plastic buitenrooster schimmel

Productgebruik: hoogwaardige after-sales markt

Roostergrootte: 940 * 185 * 115 mm (twee delen zijn hetzelfde)

Grondstof: PP (Hifax TRC-221)

Automotive Plastic Exterior Grid Mould

Gietstaal: NAK80

Hardheid van staal: pre-hardheid: HRC 30-32;

warmtebehandeling: HRC 50-52

Vormbasis: P20

Holte: 1 + 1 (bovenste + onderste)

Uitwerpsysteem: motorkern trekken + uitwerppen

Koelsysteem: in kern: schot of door pass koeling

in holte plaat: kettingboren type koeling

Runnersysteem: hot runner vier punten

Oppervlakteafwerking: textuur

Mold-accessoires: compatibel met de DME / HASCO-standaard


Vereisten van klanten met betrekking tot het rasterproduct

* Er moeten gedetailleerde productbeschrijvingen zijn over krimp van grondstoffen, wanddikte, oppervlaktebehandeling, enz.

* Op het productoppervlak mogen er geen zinkmarkering, korte schot, flits, laslijn, transformatie, spot en andere defecten zijn.

* Oppervlaktetextuur moet bij klanten worden bevestigd en door professionele leverancier worden verstrekt.


Vereisten van klanten met betrekking tot raster schimmel

* Gietstaal: voor vaste plaat of kerntrekplaat moet 2738 worden gebruikt; en voor sommige galvanische onderdelen moet NAK80 worden gebruikt

* Mold standaard reserveonderdelen: er moeten 10% vervangende onderdelen zijn voor gemakkelijk beschadigde onderdelen; kan indien nodig ook binnen 24 uur worden gekocht

* Hot runner: moet beroemd merk met hoge kwaliteit gebruiken

* Mold-flow-analyse: er moet schimmel-flow-analyse zijn, voor sommige bening-eisen moeten onderdelen warping-analyse en koelinganalyse maken; als de transformatie wordt veroorzaakt door de productstructuur, moet u overwegen de structuur te herzien

* Mold waterleidingen: er moet twee of drie keer water tub diamater zijn tussen de waterlijn en het productoppervlak; de centrale afstand van de waterlijn moet 50-60 mm zijn; het temperatuurverschil tussen in en uit moet kleiner zijn dan drie graden; er moet een afzonderlijke koellijn rond de hete loper zijn

* Ontluchting van schimmels: er moet een goede ontluchting zijn en het product zal niet verbranden en korte schoten worden veroorzaakt door luchtinsluiting


Vormontwerp van injectie- en uitwerpsysteem

2


Mold-flow analyse van rooster schimmel

Voordelen van het maken van schimmelstroomanalyse voor het maken van matrijzen:

flow1

* Effectieve detectie, communicatie en oplossing van ontwerpfouten in de productie

* Verlaag de kosten van het ontwerpen en ontwikkelen van plastic producten

* Professionele interpretatie van injectiesimulatie resulteert in volledige kennisoverdracht

* Digitale verkenning van meerdere ontwerpiteraties

* Elimineer plastic spuitgietfouten

* Begrijp de vereisten van de vormmachine


Enkele geanalyseerde aspecten die u laten zien:

* Koelsysteemontwerp

Het koelsysteem wordt getoond door foto's, de diameter van het kanaal is 8,0 mm.

3

* Afbuiging --- alle richtingen (inclusief X-, Y- en Z-richting)

4

Als u meer wilt weten, kunt u contact opnemen met onze Aoxu-mal, we stellen de informatie graag aan u voor en bespreken met u over mallen voor auto-onderdelen van kunststof.


Taizhou Huangyan Aoxu Mold Technology Co., Ltd. bevindt zich in de economische ontwikkelingszone van Huangyan Beicheng, Taizhou, Zhejiang - het gerenommeerde thuisland van mallen en matrijzen van China. Het bedrijf heeft een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter en heeft meer dan 50 medewerkers, waaronder matrijsontwerpers en technici. Aoxu is een onderneming die gespecialiseerd is in de productie van nauwkeurige mallen voor auto-onderdelen van kunststof. Onze jaarlijkse productie bedraagt 10 miljoen yuan. Aoxu geniet een hoge reputatie op het gebied van de productie van kunststofonderdelen voor auto-onderdelen.

Wij bezitten een reeks precieze uitrustingen en instrumenten voor matrijsontwerp, fabricage, inspectie en debuggen. Bovendien hebben we een toonaangevend CAD ∕ CAM ∕ CAE ontwerp- en ontwikkelingssysteem geïntroduceerd om de kwaliteit te garanderen en de toonaangevende tijd te controleren.

Onze matrijzen worden voornamelijk geëxporteerd naar Taiwan, Zuidoost-Azië, Amerika en Europese landen. Aoxu houdt zich bezig met matrijzenbouw en is gebaseerd op de steun van onze klanten en zal de invloed en innovatie tonen om een hogere reputatie te winnen. Door de output met 30-50% per jaar te verbeteren, probeert Aoxu de outputwaarde binnen vijf jaar te verhogen naar 50 miljoen. Perfect zijn, innovatief zijn. Op basis van de ijver en de wijsheid van de Aoxu is Aoxu nu een succes in het veld.

rd_ 副本

Onze hoofdvorm omvat: bumpervorm, roostervorm, instrumentenpaneelvorm, deurpaneelvorm, pijlervorm, auto lichte vorm, motorkapvorm, HVAC-vorm, spatbordvorm, pedaalvorm, buitenafwerkingsvorm, binnenafwerkingsvorm.


Contactgegevens:

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Mobiel: +86 157 5766 8880

1 (2)

Hot Tags: automotive kunststof exterieur rooster schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like