Auto-achterlicht Plastic mal

Auto-achterlicht Plastic mal

Met een geavanceerde technologie op automatische lampmatrijzen, met optisch ontwerp en simulatie, schimmelstroomanalyse, thermische simulatie, trillingssimulatieanalyse, enz. Aoxu Mold geeft u een perfecte mal.
Praat nu

Productdetails

Auto-achterlicht Plastic mal

Aoxu Mold gespecialiseerd ontwerpteam zal fotometrische analyse voor reflector en lichtgids uitvoeren, trillingssimulatie-analyse voor rechter de druk en de hoogste druksnelheid voor elk onderdeel doen, schimmelstroomanalyse op product uitvoeren om te voorspellen hoe een schimmel zou kunnen functioneren en waar het kan mislukken voordat de productie plaatsvindt, waardoor dure ontwerp- en bewerkingsfouten worden vermeden voordat ze optreden. Samen met ons bekwame matrijzenbouwteam helpen we uw nieuwe product in korte tijd op de markt te brengen. We verwelkomen uw aanvraag of bezoeken onze fabriek voor persoonlijke onderhandelingen!


Onze technologie op de mal van de achterlamp

1. Optisch ontwerp & simulatie

Fotometrie is de wetenschap van het meten van zichtbaar licht zoals waargenomen door het menselijk oog. We gebruiken het voornamelijk in de context van verlichtingstechnologie, zowel in architecturale, fotografische, audiovisuele of andere soortgelijke instellingen.

De meeteenheid van de verlichtingssterkte is de lux of voetkaars; het geeft de hoeveelheid verlichting aan die een gegeven oppervlakte-eenheid ontvangt.

* Fotometrische analyse voor reflector * Fotometrische analyse voor lichtgeleidervezel

Fotometrische analyse voor reflector Fotometrische analyse voor lichtgeleidervezel


2. Moldflow-analyse

Het bezwaar van CAE schimmelstroomanalyse, begrijpt de druk-temperatuur-vervorming al dan niet redelijk in het proces van injectie, of hebben laslijn op het uiterlijk van het product, product algemeen effect of aan klantvereisten te voldoen. We zullen een perfect schema voor de klant bieden op basis van onze ervaring met matrijzenproductie en CAE-schimmelstroomanalyse.

1 (2)


3. Thermische simulatie

De effecten van warmte- en warmtebeheer van structuren worden steeds kritischer omdat prestatielimieten verder worden opgedreven door de behoefte aan lichtere, kleinere en efficiëntere ontwerpen. Convectie, straling en geleidingsbelastingen liggen voor de hand, maar de noodzaak om het effect van vermogensverliezen en thermische energie door wrijving en externe bronnen zoals pijpstromen op te nemen, betekent dat analisten meer tools tot hun beschikking moeten hebben om thermische modellen nauwkeurig te simuleren.

QQ 截图 20190920144612


4. Analyse van de trillingssimulatie

* Analyse doeleinden

Door trillingssimulatie-analyse kunnen we de stress en de hoogste stresssnelheid van elk onderdeel krijgen. Vervolgens kunnen we, op basis van een uniforme berekening met de levensduur van het materiaal, beoordelen of het gekozen materiaal voldoet aan de weerstandseisen.

4

* Modale analyse

5

*Analyse resultaat

Het kiezen van onze vorige mal voor uw referentie:

QQ 截图 20190920144138


Ons kwaliteitscontrolesysteem op mal van achterlamp

1. Controle van leveranciers

We hebben een gekwalificeerd leveranciersysteem, van kunststofleverancier tot staalleverancier, van matrijscomponentleverancier tot de hotrunner-leverancier. Alle leveranciers winnen een goede reputatie in hun branche.

Sommige van onze klanten wijzen leveranciers aan die over de hele wereld bekend zijn, zoals DME, Hasco, YUDO, Mastip, enz. De reden waarom ze voor zo'n soort leverancier kiezen, niet alleen vanwege hun goede kwaliteit, maar ook omdat ze allemaal distributeurs hebben over de hele wereld. Die ze gemakkelijk om hulp kunnen vragen als een van de componenten kapot gaat. Ondertussen vragen dergelijke leveranciers altijd om een hoge prijs.

QQ 截图 20190920150846QQ 截图 20190920150859QQ 截图 20190920150922QQ 截图 20190920150932

Sommige andere leveranciers, hoewel ze geen dochteronderneming in het buitenland hebben, maar ze bieden goede kwaliteit op de binnenlandse markt. Het is voor hen niet anders of het een bekend merk is of niet, maar het moet van goede kwaliteit zijn tegen een concurrerende prijs.

Het principe voor ons om leveranciers te kiezen in twee factoren, één is van goede kwaliteit. De andere is een concurrerende prijs. Sommige stalen materialen uit het oorspronkelijke land zijn bijvoorbeeld om belastingredenen erg duur, in dit geval kunnen onze leveranciers hen hetzelfde ingrediënt in het staal geven, met dezelfde karakteristiek, alleen in verschillende namen. We kunnen op deze manier veel kosten besparen voor onze klant.


2. Ontwerpcontrole

* Product / onderdeelontwerp

Automotive Rear Lamp Plastic Mould

Bepaling van producteigenschappen, productstructuur, betrouwbaarheid en materiaalkeuze, tijdsbesparing, economische kosten, verwerkbaarheid, productlevensduur en milieuvriendelijkheid

Bepaling van het aantal poorten, poortlocatie en -grootte, laslijnlocatie, wanddikte, vezeloriëntatie en druklager

Vermijden van nederlagen in het uiterlijk (korte schoten, zinkstreep ...) en functie-effecten tijdens het spuitgieten

Optimale injectietijd, koeltijd en cyclustijd bepalen

Bepalen van schimmelstructuur, etc.

* Vormontwerp

Bepaling injectiesysteem, loopsysteem en uitwerp- / vormsysteem

Bepalen van malbasis, matrijsstaalmaterialen, standaardcomponenten

Bepaling van kromtrekkenbestendig, poortlocatie en ontluchtingslocatie

Optimalisatie van het koeleffect, productie-efficiëntie en cyclustijd

Mold-machine verbinding

Mold structuur oprichting


3. Bewerkingsbesturing

Hoge snelheid freesmachine

De kwaliteit van de bewerking betekent de precisie. Het moet worden bestuurd in zowel menselijke wezens als machines. Van de mens, alle techniek met jarenlange ervaring op dit gebied. De nieuwe medewerker werkt nog enige tijd met de ervaren techniek totdat hij de machines afzonderlijk kan bedienen. Om vermoeidheid te voorkomen, hebben we twee of drie technieken voor de bediening van de machine. Er is een ervaren verspaningsmanager in dit gebied die al meer dan 10 jaar de hele verspaningsafdeling bewaakt, los eventuele problemen op tijdens elk proces op deze afdeling.

De verspanende afdeling werkt als een onafhankelijke afdeling, zodat deze de kosten effectief kan beheersen. Het zal goed worden vastgelegd voor elk project de bewerkingstijd en de kosten. Nadat elk project is voltooid, analyseren we elk proces ter verbetering van de kostenbesparing.

Op de machinebesturing hebben we een speciale inspecteur om elke week de bedrijfstoestand van elke machine te controleren. Als er zich problemen voordoen, kunnen deze in het begin worden verwijderd. We hebben een gereedschapsmagazijn opgezet met allerlei gereedschapsbits die gemakkelijk te vinden zijn tijdens de bewerking. Nu hebben we 5 axiale freesmachines die het frezen in elke richting kunnen maken. Dit is de vooruitgang in de garantie van de precisie van de bewerking.


4. Documentencontrole

Aoxu Mold beschikt over het goede documentensysteem, van het bedrijfsprincipe tot de personeelsregels, van elke aanvraag tot de productie, naar alle informatie zal goed worden verwezen.

* Het principe van het bedrijf, de personeelsregels zijn goed gedocumenteerd zodat het bedrijf op orde kan zijn. Voor elke afdeling is goed gedocumenteerd dat de manager, de werknemer onder de manager, ook het goede en het slechte dat hij maakte voor zin en straf.

Voor elk project zal elk detail in de productie goed worden gedocumenteerd voor toekomstig verwezen.

* De informatiedatabase wordt eenvoudig ingesteld voor de klant voor toekomstige communicatie.

* De product 2D-database, 3D-database, moldflow-database, elk ontwerp wordt op volgorde genoemd met precies de datum, de functie, de locatie. Sommige klanten willen bijvoorbeeld wat reparatiewerk doen, of ze willen hetzelfde project opnieuw opbouwen, enz. Deze gegevens zijn vrij belangrijk om dubbel werk te voorkomen. Op deze manier kan veel kosten worden bespaard.

* De materiële inkoopdatabase, zoals van wie, wat is de prijs, wat is de kwaliteit. Door te vergelijken met verschillende bedrijven, kunnen we op deze manier een goede leverancier kiezen.

* Bewerkingsdatabase, voor het bewerken van matrijzen, het assembleren van matrijzen, het testen van matrijzen, elk proces met de bewerkingstijd, de kosten worden ook gedocumenteerd voor de analyse en maken de verbetering.

Het goede documentensysteem van Aoxu Mold is het boek dat getuige is van de groei van dit bedrijf.


Neem contact op met Shine (sales1@aoxumoulds.com)

card-1_ 看图 王


Hot Tags: automotive achterlicht plastic mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like