Auto batterij geval injectie schimmel

Auto batterij geval injectie schimmel

Meer en meer nieuwe energievoertuigen verschijnen om ons heen. Dus de autobatterij is de laatste jaren heet aan het verkopen. Als u een spuitgietmatrijs voor een autobatterij nodig hebt, is het slim om ons te kiezen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor SMC-mal voor deze autobatterij.
Praat nu

Productdetails

Mold voor autobatterijen

Productdetails

 1. PP-behuizing, versterkt ontwerp, lichtgewicht, duurzaam en bestand tegen schade door schokken en trillingen op de weg.

 2. Hot seal-technologie, helpt elektrolytcontaminatie voorkomen en verhoogt de sterkte van de behuizing.

 3. Terminal, ultrasoon lassen smeedtechnologie, goede geleidbaarheid.

 4. Met de zeer zuivere legering van Pb, Ca, Sn, Al zorgen de roosters voor een lage zelfontlading.

PP materiaal

PP wordt polypropyleen genoemd, een thermoplastische hars gemaakt van propyleenpolymerisatie. PP-functie is niet-toxisch, smaakloos, kleine dichtheid, sterkte, stijfheid, hardheid, hittebestendigheid is beter dan lagedrukpolyethyleen, kan worden gebruikt bij ongeveer 100 graden.

Het heeft goede elektrische eigenschappen en hoogfrequente isolatie, niet beïnvloed door vocht, maar het is bros, slijtvast en veroudering bij lage temperatuur. Het is geschikt voor het maken van algemene mechanische onderdelen, corrosiebestendige onderdelen en isolerende onderdelen. Gewoon zuur, alkali en organisch oplosmiddel daarop hebben weinig of geen effect, kunnen worden gebruikt voor gebruiksvoorwerpen. PP is een semi-kristallijn materiaal. Het is harder dan PE en heeft een hoger smeltpunt. Omdat de PP-temperatuur van het homopolymeer hoger is dan 0 ° C, is het erg bros, dus veel commerciële PP-materialen zijn copolymeren met 1 - 4% willekeurig ethyleencopolymeer of een hoger ethyleengehalte. Polymere PP-materialen hebben een lagere thermische vervormingstemperatuur (100 ° C), lagere transparantie, lagere glans en lagere stijfheid, maar hebben een sterkere slagsterkte. De sterkte van PP neemt toe met de toename van het ethyleengehalte. De verwekingstemperatuur van PP voor VEKA is 150 ° C. Vanwege de hoge kristalliniteit zijn de oppervlaktestijfheid en krasbestendigheid van dit materiaal zeer goed. PP bevat geen barsten van omgevingsstress. Gewoonlijk wordt PP gemodificeerd door toevoeging van glasvezel, metaaladditief of thermoplastisch rubber. De stroomsnelheid van MFR varieert van 1 ~ 40 tot PP. De PP met lage MFR heeft een betere slagvastheid, maar een lagere ductiliteit.

Auto batterij geval foto

autobatterijkoffer-2 (2)autobatterijkoffer-2 (1)

Mold voor autobatterijen

We hadden deze mal gemaakt door spuitgietmatrijs of SMC-schimmel, u kunt kiezen vanaf uw vereiste.

Maar ze hebben veel verschil.

 1. SMC Mold temperatuursysteem

SMC- en BMC-schimmel hebben verwarmingssysteem nodig, maar spuitgietmatrijs heeft koelsysteem nodig.

SMC-vormtemperatuur gewoonlijk bij 140 ℃ -160 ℃, wanneer we de SMC-vorm ontwerpen, moet deze de vormtemperatuur altijd hetzelfde houden. Dit helpt het product om uit de vorm te komen en niet te vervormen, en tegelijkertijd heeft het een goed cosmetisch uiterlijk. SMC-schimmel Verwarmingssysteem: stoom, olie of elektrische stroom.

2.SMC Mold Vacuüm hulpsysteem

Het product dat oppervlakte-polijstkwaliteit A zal vormen onder vacuümvormproces. De holte en vacuümisolatie van de matrijs zijn erg belangrijk. Moet een sensor zijn om de matrijstemperatuur onder vacuüm te meten

3.SMC schimmel structuur is eenvoudig dan spuitgiet, sommige complexe structuur we ook spuitgiet.

4.SMC schimmel door kern en holte te drukken, maar spuitgietmatrijs door mal te klappen.

5. Verschillende krimp bij het maken van het ontwerp moet worden overwogen.

Spuitgietontwerp

Injectievorm is een toevoersysteem dat toegang geeft tot de hoofdagent, koude slak goed, kleine agent, poort, enz. We moeten ook aandacht besteden aan de ventilatie, scheidingslijn, diepgang, tolerantie enzovoort.

battery design Met een compleet ontwerpsysteem zijn wij verantwoordelijk voor toekomstgericht onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Door geavanceerde CAD / CAE / CAM-technologieën en UG, CATIA, MOLD FLOW, PRO / E-software voert het bedrijf productontwerpoptimalisatie uit om de productontwikkelingscyclus te verkorten en de kwaliteit van matrijzen te waarborgen.

Tweedimensionale grafiektekening, als een cruciale stap in het matrijzenbouwproces, bevat uitgebreide voorschriften voor grootte, prestaties, technische vereisten van verschillende delen van een matrijs, die de basis vormen voor testen en procesanalyse. 3D-ontwerp biedt levendige en visuele beelden die tweedimensionaal ontwerp faalt. Driedimensionale tekeningen van het bedrijf worden getekend door het professionele technische personeel. De virtuele beweging van producten en matrijzen kan de prestaties van matrijzen en producten tijdens de ontwerpfase laten zien, zodat de prestaties vooraf kunnen worden verbeterd en betere matrijzen en producten kunnen worden geproduceerd; bovendien verkorten de driedimensionale tekeningen de productiecyclus aanzienlijk en creëren ze onberekenbare economische voordelen voor klanten.

Software

CAE

MOLDFLOW-software wordt gebruikt om de injectiestroom te simuleren en te analyseren, waardoor productieproblemen in de gietvorm kunnen worden voorspeld en opgelost in de beginfase van productontwikkeling.

CAD

De software Solidworks en Unigraphics maakt 2D- en 3D-productontwerpen mogelijk, evenals matrijsontwerpen.

CAD 3D

Ons bedrijf gebruikt 3D-software om producten te ontwerpen en de matrijsstructuur te scheiden, relevante accessoires te maken en over te dragen, het totale beeld te vormen en de accessoires te scheiden volgens de bewerkingsvoorwaarden.

cAM

Mastercam- en Cimatron-software bieden efficiënt frezen met 3 en 4 assen en verschillende automatiseringsniveaus; maximale productiviteit en minimale menselijke fouten.

Hoogwaardige wereldwijde inkoopoplossingen

 1. Kunststof spuitgietmogelijkheden van 20 tot 3200 ton

 2. Die Casting-mogelijkheden van 200-2200 ton

 3. Computerondersteund ontwerp (CAD)

 4. Aangewezen ingenieurs

 5. Gereedschapsspecificaties voltooid in combinatie met klantvereisten

 6. Werktekeningen ter beoordeling en goedkeuring van de klant

 7. Volledig levenscyclus programmabeheer

 8. Productieschema's worden regelmatig voorzien van digitale foto's om prototypen van toolvoortgang te tonen

Verkoop netwerk

We zijn ervan overtuigd dat de ontwikkeling van het bedrijf op basis van een gestage stroom van bestellingen van klanten, dus we zijn om te voldoen aan het principe van klanten eerste, perfecte kwaliteit sinds het begin. met de goede ideeën van klanten, na ons professionele ontwerp en presentatie, win-win in de finale.

We kunnen een programma ontwerpen en implementeren dat geschikt is voor uw unieke behoeften, of u nu een nieuwe productlancering plant, nieuwe klanten aanneemt of uw ruimte wilt gebruiken om winst te genereren in plaats van overheadkosten te maken.

sale

Neem contact op met Joyce

名片

Hot Tags: auto batterij case spuitgiet, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like