Autodeur Automobiele spuitgietmatrijs

Autodeur Automobiele spuitgietmatrijs

Car Door Panel Automoible Injection Mold
Praat nu

Productdetails

Autodeur Automobiele spuitgietmatrijs


product specificaties

De sterke kanten van het bedrijf: 1.ODM / OEM service

2. dezelfde hoeveelheid is ook beschikbaar

3. aangepaste logo's zijn aanvaardbaar

4. gemaakt volgens klant tekening, specificatie of monsters

5 concurrerende prijs, uitstekende leveringstijd in de tijd
Mold materiaal:

P20, 718, NAK80

Plastic materiaal: ABS, PP, PE, PA, etc.
Bedrijfsbereik: 1. Industrieel ontwerp

2.Mould maken

3. Onderdelen bewerken

4. Reverse engineering

5. spuitgieten

6.CNC prototype productie

20190417104102

De structuur en het vormproces van de autodeur werden geanalyseerd. Afhankelijk van de eigenschappen van paar gebruikte kunststof deurdelen, paring-productie, dunne wanden, het bestaan van concave zijden en hoge eisen aan de oppervlaktekwaliteit, werd het eenmalige gepaarde spuitgietwerk ontworpen. Afgezien daarvan werden op basis van deze basis drie sets precisiebetrouwbaarheidssystemen samengesteld uit een holtecombinatiestructuur, een lateraal ontvormmechanisme, een gidskolomgeleidingsbus, een geleidingssleuf en een deel voor precisieregeling. Het ontwerp en de analyse van het mal-poortsysteem en de holtestructuur, het geleidingsmechanisme, het uitwerpmechanisme, het resetmechanisme en de hele mal werden uitgevoerd. Het resultaat laat zien dat deze mal een compacte structuur heeft, stabiel en betrouwbaar beweegt en dat het ontwerpschema redelijk is.


3D-ontwerp, zullen we aanbieden

1 >> Maak je geen zorgen als je geen tekeningen hebt of als je het ontwerp van monsters wilt wijzigen, omdat we gratis service aanbieden voor de ontwikkeling van nieuwe producten en 3D-ontwerp. We kunnen klanten ook helpen tekeningen aan te passen en tekeningen professioneel om te zetten van 3D naar 2D.

2 >> Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in de productie van prototypen. Als u een nieuw product wilt ontwikkelen , is het beter om eerst prototypen te laten testen in plaats van direct matrijzen te maken. Anders kan het ertoe leiden dat matrijzen steeds opnieuw worden aangepast, zodat mallen niet langer kunnen worden gebruikt.

3 >> We zijn in staat professionele 3D-scans te leveren op basis van uw samples, welke nauwkeurigheid 98% is en 5 dagen nodig heeft. Hoogwaardige kunststof beklede tafels en stoelen

4 >> De ontwerpsoftware die we gebruiken: SolidWorks, UG, AutoCAD.

5 >> Het werkbare 3D-tekenformaat: STP, X_T, IGS of de originele tekening van dezelfde software als die van ons.


Ontwerp van kunststof componenten

Spuitgieten is al heel lang een van de populairste manieren om kunststof onderdelen te vervaardigen. Ze worden gebruikt in interieuronderdelen voor auto's, elektronische behuizingen, huishoudelijke artikelen, medische apparatuur, compact discs en zelfs hondenhokjes. Hieronder staan bepaalde op regels gebaseerde standaardrichtlijnen waarnaar kan worden verwezen tijdens het ontwerpen van onderdelen voor spuitgieten, rekening houdend met de produceerbaarheid in gedachten.


Vorm wanddikte

Niet-uniforme wandsecties kunnen bijdragen aan kromtrekken en spanningen in gegoten delen. Secties die te dun zijn, hebben een grotere kans op breuk in de hantering, kunnen de materiaalstroom beperken en kunnen lucht vasthouden en een defect onderdeel veroorzaken. Een te dikke wanddikte daarentegen vertraagt de 57671164857CD8FCF4E5BA16DEA6FFF5 uithardingscyclus en voeg toe aan materiaalkosten en verhoog de cyclustijd.

Over het algemeen zijn dunnere wanden meer haalbaar met kleine onderdelen dan met grote. De beperkende factor in dunheid van de wand is de neiging van het kunststofmateriaal in dunne wanden om af te koelen en te stollen voordat de vorm wordt gevuld. Hoe korter de materiaalstroom, des te dunner de muur kan zijn. Muren moeten ook zo uniform mogelijk in dikte zijn om kromtrekken door ongelijkmatige krimp te voorkomen. Wanneer veranderingen in wanddikte onvermijdelijk zijn, moet de overgang geleidelijk en niet abrupt zijn.

Sommige kunststoffen zijn gevoeliger voor wanddikte dan andere, waarbij acetal en ABS-kunststoffen max. Uitkomen bij een dikte van ongeveer 0,12 inch (3 mm), acryl kan gaan tot 12 mm (0,5 inch), polyurethaan tot 0,75 inch (18 mm) en bepaalde vezelversterkte kunststoffen tot 25 mm of meer. Toch moeten ontwerpers erkennen dat zeer dikke doorsneden de kans op cosmetische defecten zoals gootstenen kunnen vergroten.


Ontwerphoeken

Het design van de ontwerphoek is een belangrijke factor bij het ontwerpen van plastic onderdelen. Vanwege de krimp van kunststofmateriaal hebben spuitgietonderdelen de neiging om op een kern te krimpen. Dit creëert een hogere contactdruk op het kernoppervlak en verhoogt de wrijving tussen de kern en het onderdeel, waardoor het uitwerpen van het onderdeel uit de vorm moeilijk wordt. Daarom moeten diepgangen op de juiste manier worden ontworpen om gedeeltelijk uit te werpen. Dit vermindert ook de cyclustijd en verbetert de productiviteit. Trekhoeken moeten worden gebruikt op de binnen- en buitenmuren van het onderdeel langs de trekrichting. De minimaal toegestane trekhoek is moeilijker te kwantificeren. Leveranciers van kunststoffen en spuitgietmachines zijn de autoriteit voor wat de laagste aanvaardbare diepgang is. In de meeste gevallen is 1 graad per kant voldoende, maar tussen 2 en 5 graden per zijde verdient de voorkeur. Als het ontwerp niet compatibel is met 1 graad, laat dan 0,5 graad aan elke zijde toe. Zelfs een kleine trekhoek, zoals 0,25 graden, heeft helemaal de voorkeur.


Radius op hoeken

Royaal afgeronde hoeken bieden een aantal voordelen. Er is minder stressconcentratie op het onderdeel en op het gereedschap. Vanwege scherpe hoeken is de materiaalstroom niet vloeiend en neigt moeilijk te vullen, vermindert de sterkte van het gereedschap en veroorzaakt spanningsconcentratie. Onderdelen met radii en filets zijn zuiniger en gemakkelijker te produceren, verminderen afbrokkeling, vereenvoudigen de malconstructie en voegen sterkte toe aan het vormdeel met een goed uiterlijk.

Sharp Corners algemene ontwerprichtlijnen bij spuitgieten suggereren dat hoekradii ten minste de helft van de wanddikte moeten zijn. Het wordt aanbevolen om scherpe hoeken te vermijden en zo nodig royale filets en radii te gebruiken. Tijdens het spuitgieten moet het gesmolten plastic in bochten of hoeken navigeren. Afgeronde hoeken verlichten de doorstroom van plastic, dus ingenieurs moeten de hoeken van alle delen royaal doorboren. Scherpe binnenhoeken daarentegen resulteren in ingegoten spanning, vooral tijdens het koelproces wanneer de bovenkant van het onderdeel probeert te krimpen en het materiaal tegen de hoeken aan trekt. Bovendien zal de eerste regel van kunststofontwerp, dat wil zeggen uniforme wanddikte, worden opgevolgd. Als het plastic rond een goed geproportioneerde hoek gaat, zal het niet worden blootgesteld aan gebiedsverhogingen en abrupte richtingsveranderingen. De verpakkingsdruk van de holte blijft constant. Dit leidt tot een sterke, dimensionaal stabiele hoek die de naoorlogse kromtrekken zal weerstaan.

Gatdiepte tot diameterverhouding

Kernpennen worden gebruikt om gaten in plastic onderdelen te maken. Doorgaande gaten zijn gemakkelijker te produceren dan blinde gaten die niet door het hele stuk gaan. Blinde gaten worden gemaakt door pinnen die aan slechts één uiteinde worden ondersteund; daarom zouden dergelijke pinnen niet lang moeten zijn. Langere pennen zullen meer afbuigen en worden gedrukt door de druk van het gesmolten kunststofmateriaal tijdens het vormen. Het wordt aanbevolen dat de gatdiepte / diameterverhouding niet meer dan 2 mag zijn.

bedrijfsinformatie


QQ 图片 20190417141426 Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen van mallen in Taizhou, China. Met 16 jaar werkervaring in de vorm- en spuitgietinjectie. Ons bedrijf bezit veel CNC-freesmachine van de import Mitsubish die 2 meter schimmel kan verwerken, maximale capaciteit van de inspuitmachine max. 1600 T bereiken, we hebben draadsnijden die 1,5 meter grote onderdelen kan verwerken, CNC-vonkbewerkingsmachines en hoge-snelheidscnc, gesteund ontwerp en inspectie apparatuur.

Het bedrijf heeft een compleet en wetenschappelijk systeem voor kwaliteitsborging, om gebruikers te voorzien van hoogwaardige mallen en super technische diensten. Het bedrijf heeft onafhankelijke import- en exportrechten, exportvormen naar Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Taiwan, Rusland en andere landen en regio's.

AOXU MOOLD TECHNOLOGY Zal altijd houden aan de "klant eerst" -principe en streven naar excellentie-technologie, vestigen en ontwikkelen van zakelijke relaties op basis van gelijkheid en wederzijds voordeel.

De hoge integriteit, sterkte en kwaliteit van het bedrijf erkend door de industrie. Met een geheel nieuwe houding, AOXU MOULD TECHNOLOGIE oprecht blij met vrienden in binnen-en buitenland bezoek ons en bespreken zaken!


Voornamelijk service

Pre-sale service:
De goede verkooppersoon voor professionele en snelle communicatie
In-sale service:
Onze ontwerpteams zullen klant R & D ondersteunen, zullen het product en de vormontwerp vanaf klantenverzoek maken, zullen de wijziging doen en zullen de professionele suggestie voor het verbeteren van het product geven. Update het matrijsproces naar klant
Klantenservice:
Suggereer de vorm onderhoud, Als de schimmel kwaliteitsprobleem hebben tijdens onze garantieperiode, zal vrij leveren van de slijtage onderdeel voor het vervangen van het gebroken stuk en techniek ondersteuning; ook als u problemen ondervindt bij het gebruik van onze vormen, bieden we professionele suggesties en hulp.


Verpakking &. Verzenden

1. Controleer de matrijscomponent

2.Reiniging schimmel holte / kern en verspreid slushing olie op de mal

3. Reinig schimmel oppervlak en smeer slushing olie op het oppervlak van de mal

4. Zet in de houten kist

5. Vervoer per container

模具 包装

FAQ

Vraag: Welk soort product kan je doen?

A: Kunststof spuitgieten en massaproductie voor kunststof onderdelen.

V. Wanneer kan ik de prijs krijgen?

A. We citeren meestal binnen 24 uur nadat we uw aanvraag hebben ontvangen. Als u zeer dringend bent om de prijs te krijgen, kunt u ons bellen of ons in uw e-mail vertellen, zodat we uw vraagprioriteit zullen beschouwen.

V. Aanvaardt u de OEM?

A. OEM is welkom. We kunnen het goede aanpassen aan uw ontwerp.

Q: welke soort informatie nodig voor offerte?

A: 1) Voorbeeldfoto met formaat of 2D / 3D-ontwerp

2) Productmateriaal

3) De hoeveelheid

4) Runner type, koud of warm

5) Vorm staalsoort, P20, 718H, 738H, S136H, 2344H, enzovoort.

V. Ik heb een idee voor een nieuw product, maar ik weet niet of het kan worden gemaakt. Kun je helpen?

A. Ja! We zijn altijd bereid om met potentiële klanten samen te werken om de technische haalbaarheid van uw idee of ontwerp te evalueren en we kunnen u adviseren over materialen, gereedschappen en waarschijnlijke installatiekosten.

V. Wat zijn de voordelen van het lokaal laten produceren van mijn onderdelen?

A. We kunnen snelle reactietijden bieden voor wijzigingen in specificaties, batchgrootte of materiaal. We kunnen overal in Europa 's nachts kleine of grote hoeveelheden verzenden om onvoorziene veranderingen in de vraag aan te kunnen.

V. Kan ik mijn idee / component testen voordat ik de toolproductie ga maken?

A. Ja, we kunnen CAD-tekeningen gebruiken om modellen te maken voor ontwerp- en functionele evaluaties.

V. Wat voor soort kunststof is het beste voor mijn ontwerp / onderdeel?

A. Het selecteren van materialen hangt af van de toepassing van uw ontwerp en de omgeving waarin het zal functioneren. We zullen graag de alternatieven bespreken en het beste materiaal voorstellen.

V. Welk type matrijshulpmiddel heb ik nodig?

A. Matrijsgereedschap kan een enkele afdruk (een deel per keer) of meerdere vertoningen (2, 4, 8 of 16 delen per keer) zijn. Hulpprogramma's met één afdruk worden over het algemeen gebruikt voor kleine hoeveelheden, tot 10.000 delen per jaar, terwijl gereedschappen voor meerdere vertoningen voor grotere hoeveelheden zijn. We kunnen uw verwachte jaarlijkse behoeften bekijken en aanbevelen welke het beste voor u is.

Vraag: Hoe zit het met de monsters?

A: Na beëindigde vorm, zullen wij sommige steekproeven voor u maken om te controleren zodra wij de vorm beëindigen en dan de steekproeven leveren voor u om te controleren.

Vraag: Hoe zit het met het aanpassen van de vorm?

A: U kunt ons uw commentaar over de monsters vertellen nadat u ze hebt ontvangen. Als er een andere dimensie is dan de tekening, zullen we de mal gratis in onze zijde wijzigen en vervolgens de nieuwe monsters maken.

EEN ny vragen, neem dan gerust contact met ons op.

2
Hot Tags: Autodeur Automobiel spuitgietmatrijs

Onderzoek

You Might Also Like