Car Mist Light Mold

Met ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van matrijzen meer dan 16 jaar. De meeste van onze mallen worden geëxporteerd naar Brail, Canada, Frankrijk, Japan, Rusland, Spanje en. Verenigde Staten.
Praat nu

Productdetails

Car Mist Light Mold


Mold specificaties


Mould grootte
680x465x550mm
Injectieapparaat
368 Ton
Schimmel basismateriaal
S50C
Mold invoegmateriaal
P20
Schimmel type
2 plaat / 3 plaat
Poorttype
Onderzeese poort
Oppervlakte-afwerking
Polijst / textuur met polijstspiegelOnze ondersteuning

201906291609505647697

Vormontwerp &. bouwkunde

De mod-ontwerpfase is erg belangrijk bij de ontwikkeling van plastic mallen . De meeste kosten voor de levenscyclus van de matrijs zijn vastgelegd in de ontwerpfase. Het ontwerp van de matrijs is niet alleen gebaseerd op een goed ontwerp, maar het zou ook mogelijk moeten zijn om door productie te produceren. Vaak is een anders goed ontwerp moeilijk of onmogelijk te produceren. Doorgaans zal een ontwerpingenieur een model of ontwerp maken en dit ter beoordeling naar de productie sturen en feedback vragen. Dit proces wordt ontwerpevaluatie genoemd. Als dit proces niet nauwgezet wordt gevolgd, kan het product in de productiefase mislukken. Deze ontwerppraktijk is niet alleen gericht op het ontwerpaspect van een onderdeel, maar ook op de produceerbaarheid. In eenvoudige taal betekent dit relatief gemak om een vorm of samenstel te vervaardigen.

Een goed ontworpen mal kan de algehele kosten van de gereedschappen en onderdelen tijdens de productie verminderen en de afstemtijd na malproef verminderen, en dus rechtstreeks ten goede komen aan onze klant. AOXU begrijpt dit principe, en we hebben een enorm hulpmiddel toegewezen voor het ontwerpproces van matrijzen;

Met behulp van de modernste 3D-ontwerpsoftware zullen we uw productideeën omzetten in realiteit. Onze ervaring met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van op maat gemaakte spuitgietmatrijzen en ondersteunende gereedschappen bieden de expertise die nodig is om eventuele productuitdagingen op te lossen. We verwelkomen de mogelijkheid voor vervroegde betrokkenheid van leveranciers tijdens de ontwerpfase van uw project. Dit zorgt voor vroege input van het ontwerp die de productie van uw product zou kunnen verbeteren en tegelijkertijd de kosten en de time-to-market zou verminderen.
In ons geavanceerde matrijzenbouwproces en onze geavanceerde technologieën, gebruiken we de nieuwste CAD / CAM-tools om de concepten van onze klanten om te zetten in haalbare eindproducten. Aoxu Mold zal snel en effectief met de klant communiceren om alle modificaties of revisies van het matrijsontwerp aan te passen. De software die wij gebruiken, omvat Pro / E Cero2.0, AutoCAD 2012, SolidWorks 2013, Mastercam 9.0, UG NX8.0 en Cimatron E8.5. We zijn in staat 3D-gegevensbestanden te converteren van alle indelingen, zoals IGES, DXF, STL, STEP, etc. Voor het geleverde 3D-onderdeelmodel zullen we een duidelijk overzicht geven en een haalbaarheidsverslag en feedback aan klanten maken voor eventuele problemen die we vóór de start hebben gevonden schimmel ontwerp.

DFM

20190702214924

Ontwerp voor produceerbaarheid (ook wel bekend als ontwerp voor productie) - (DFM) is de algemene technische kunst van het ontwerpen van vorm op een zodanige wijze dat ze gemakkelijk te vervaardigen zijn. Het basisidee bestaat in bijna alle technische disciplines, maar de details verschillen natuurlijk sterk, afhankelijk van de productietechnologie.

Voordat we een officieel ontwerp beginnen, sturen we onze DFM ter goedkeuring naar onze klant, zoals Parting line Proposal, gating position Proposal; conceptanalyse, schuifregelaars en ander mechanisme Voorstel, uitwerpmethode Voorstel, evenals ons voorstel om het onderdeel te wijzigen om het ontwerp van de matrijs te optimaliseren.


Mold Flow-analyse

Met de noodzaak om het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van een plastic injectie te stroomlijnen, is Mold Flow- simulatie een uiterst waardevol hulpmiddel. Door gebruik te maken van de Mold Flows-lijn met kunststofproducten, kan het GPT-team voorspellen hoe de geometrie van het onderdeel of meerdere onderdelen binnen hetzelfde gereedschap de inspuitconditie beïnvloeden, de fabrikant van het hotrunner van een boring voorzien, de runner in evenwicht brengen op basis van gereedschapsomstandigheden en problemen oplossen met een bestaande plastic gietvorm. Met deze simulatiesoftware kan de GPT plastic spuitgietmatrijzen ontwerpen en optimaliseren door poort- en runnersystemen te maken en de stroom van materialen, vul- en pakkingsdruk, cyclustijd, gebreide lijngebieden, schotgrootte en klemtonnage te voorspellen.


Draft Angle voor een onderdeelontwerp

Draft Angle is de gradiënt gemaakt op de holte of de kern om het verwijderen van onderdelen uit de kunststof spuitgietmatrijs soepel te maken.

De ontwerphoek is normaal gesproken 1 - 2 graden, maar het hangt af van de vorm van het materiaal en het ontworpen onderdeel, als de holtezijde later een textuurproces nodig heeft (het proces om het oppervlak een beetje ruw te maken), moet de ontwerphoek worden toegevoegd volgens de textuur nr. op de textuursjabloon die wordt verstrekt door de verwerkingsfabriek.

Tijdens het spuitgieten , omdat gesmolten kunststoffen na afkoeling krimpen, is het noodzakelijk om een zo klein mogelijke oploophoek aan de kant van de holte te maken, en een grote hoek aan de kernzijde (insteekzijde).

Becaus kunststof onderdeel ontwerp De kristallijne kunststoffen hebben een hoge vormkrimp en krimpen in de kunststofvorm aan de holtezijde, waardoor het loslaten glad verloopt, terwijl het aan de kern aan de kernzijde (insert) blijft kleven, wat het loslaten bemoeilijkt. Daarom moet u, om een concepthoek te maken, rekening houden met de hechting aan de kernzijde (insert).

Aan de andere kant, amorfe kunststoffen hebben een lage krimping en krimpen nauwelijks naar binnen. Daarom is een trekhoek aan de kant van de holte zo groot gemaakt als aan de zijde van de kern (inzet).

Een onvoldoende ontwerp van de trekhoek veroorzaakt krassen of barsten tijdens het uitwerpen.


Over het bedrijf

Aoxu Mold heeft meer dan 16 jaar Exporteren van matrijzenbouwervaringen die is ontwikkeld als een automobiel spuitgietmatrijs van wereldklasse en leverancier van inspectiepunten.

Onze technische medewerkers zijn toegewijd aan CAD / CAM / CAE; Wij zijn expertise op het gebied van precisievormen voor Air Register Outlets, IP Cluster Trims, bedieningspanelen, overheadlichten en panelen, ABC-pilaren, airbags, handschoenenkasten, bekerhouders, asbakken, stoelverstellers, binnen- en buitendeurkrukken, PRNDL Componenten, roosters en luchtbeheersystemen.

Onze expertise maakt onze producten geëxporteerd naar meer dan 100 landen. We hebben een rijke tooling- en projectmanagementervaring opgebouwd, met name voor auto-mallen;

We kennen de standaard van DME en Hasco, PCS, MISUMI; Afgezien van de multifunctionele mechanismen die u tijdens de installatietour kunt zien, hebben we met succes gevarieerde dubbel-injectie (2K), gasondersteuning, hoogglans, in-mold-decoratie mallen en andere aangepaste technologieën ontwikkeld. We vertrouwen erop dat onze sterke technische achtergrond en vaardigheden voor programmabeheer onze klanten ten goede zullen komen.

Wij zijn ook bekwaam met hete gietvorm, vorm met meerdere holten, complexe dubbele uitwerpvorm, schuifvertraging; zwevende kernen, tweetrapsuitwerping ect.

Elk van de kernleden in ons team is met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van exportmallen over de hele wereld en zij zijn in de beste leeftijd en dragen hun intelligentie en passie bij aan de ontwikkeling van gereedschapstechnologie. Wij zijn een typisch "technisch sterk" bedrijf, dat zeer gewaardeerd en gerespecteerd werd door onze bestaande klanten

Deze sterkte heeft ons een aanzienlijk concurrentievoordeel opgeleverd en we zijn vastbesloten om onze R & D-inspanningen op ons gebied voort te zetten.


QC Procesbesturing

IMG_8761_ 副本 Alle gereedschappen en onderdelen die in onze fabriek worden geproduceerd, worden voortdurend gecontroleerd door onze Quality Assurance-afdeling om te voldoen aan uw specificaties, waaronder materiaal, maatnauwkeurigheid, oppervlakteafwerking, vormgevingsnormen, inspectiecriteria en verpakking.

Strenge kwaliteitscontrole is toegepast op elke fase van binnenkomende materialen, productieproces, afgewerkte matrijzen tot levering.
Hoofd QC-procedure:
1. Vorm Ontwerp Controle
2.Mould inspectie van de staalhardheid
3.Mould Electrodes Inspection
4.Kern en Cavity Steel dimensionale inspectie
5.Mould Pre-Assembly Inspectie
6. Mould Testrapport en Monsters Inspectie
7.Mould Pre-Shipment Final Inspection
8. Inspectie Inspectie van het Inspectiemodel

Onze Coordinate Measuring Machine (CMM) biedt een flexibel meetsysteem met een nauwkeurigheidsgraad van 0,001 mm. Het voert geometrische metingen uit met snelle en effectieve detectie. Uitgerust met CCD-beeld (Charge Coupled Device), kan de CMM een object meten door het 100 keer te vergroten. Bovendien kan de zijlens de beeldmeting mogelijk maken door de lens langs de vier zijden van het object te bewegen zonder deze te verplaatsen. De meetmachine is ook uitgerust met automatische scanning van het oppervlak van het contacttype.

Mold validatie

Vóór schimmel verzending, zullen we de mal bemonsteren met het juiste materiaal en het gietproces voor 3 ~ 4 uur continu. Om te controleren of de tool probleemloos kan worden geproduceerd bij de klant.

We zullen de volgende items testen:

  • Viscositeitstest door kunststof

  • Korte opname balans

  • Drukval Validatie

  • Gate seal test

  • Cyclustijd validatie

Zending inspectie

QQ 图片 20190709101809

1.Injectieverwerkingsblad

Wij zullen volgens de vereiste parameter van de klant zijn om test te maken als zij speciale verzoeken hebben. Als ze geen verzoeken hebben, zullen we een beste testvoorwaarde kiezen.

2.Mould Trial Reports
Deze wordt vóór het transport van de mal voorbereid en wordt binnen 2-3 werkdagen na levering aan de klant geleverd samen met de bestanden voor verzending.

3.Mold Sampling Videos
We nemen video voor elke mal en uploaden deze op FTP, zodat de klant het bestand kan downloaden en de details van elke test kan bekijken. We zullen ook het CD-bestand maken dat bij de levering aan de klant wordt afgeleverd, samen met de mal.

4. Volledige metingen inspectierapport
We zullen het voorbeeld zorgvuldig controleren en de klant helpen bij het vinden van enkele mogelijke problemen met de 3D op hetzelfde moment dat de klant op de opmerking voor de uitgedrukte monsters wacht. Voor een deel van het kleine en gemakkelijke punt, zullen we de klant op de hoogte brengen van onze suggestie en nadat deze door hen is bevestigd, zullen we beginnen met de wijziging, terwijl als er misschien een verband is met het wijzigen van schimmel voor enkele grote punten, we zullen bespreken met de klant door onze opmerkingen te vermelden en probeer een betere oplossing te vinden.

5. Finish Mold Checklist
Voor alle vormen, zullen we ze controleren met onze standaard van checklist om te verzekeren dat alle onderdelen voor schimmel en de accessoires goed zijn voor verzending.

Neem contact met ons op

2
Hot Tags: Car Mist Light Mold

Onderzoek

You Might Also Like