Autolamp spuitgietmatrijs

Autolamp spuitgietmatrijs

Autolampen worden voornamelijk gebruikt voor verlichting, kan worden gezegd dat het de ogen van de auto zijn, autolichten zijn voor alle autoverlichtingssystemen collectief
Praat nu

Productdetails

Autolamp spuitgietmatrijsAutolampintroductie

De vereisten voor het uiterlijk van auto-lampen zijn hoog, verschillende belangrijke onderdelen zijn transparante onderdelen, galvanische onderdelen, enz., Er kan worden gezegd dat de auto-uiterlijk-eisen van de hoogste onderdelen de lamp zijn, dus het ontwerp en de fabricage-eisen van de matrijs zijn zeer hoog.

De belangrijkste verlichtingsonderdelen van een gewone auto zijn koplampen voor en achter. Verschillende autolampen hebben een verschillende configuratie, dezelfde auto volgens de hoge en lage configuratie is niet hetzelfde.

De belangrijkste componenten van voor- en achterlichten zijn: linker- en rechterlenzen, linker en rechter sierlijsten, rechter en linker lampenkappen en rechter en linker spiegels.

lamp

Vereisten voor het uiterlijk van autolampen

1. Optische lens

Het product is transparant, de binnenkant heeft het patroon, het uiterlijk is hoog

20200630144349


2. Versieringsbehuizing

Het uiterlijk van het product is gealuminiseerd en sommige delen moeten worden gematteerd

3. De lampschaal
Producten voor interne functies, kapgaten, achterkapgaten en andere montage-eisen.

4. Reflector

Bij het galvaniseren van producten zijn er strikte eisen voor lichtverdeling, het uiterlijk van aluminiumplaten

-1Mold Design Structuur

Automotive lichte schaal plastic is gemakkelijk te houden aan het fenomeen vaste vorm, om het ontwerp van de lampschaal plastic vaste vorm op te lossen is:

* Controleer vóór het ontwerp van de matrijs of de loslatingshelling van het gebied met grote klemkracht van de plastic onderdelen groter is dan 3 graden of hoger, en probeer het op meer dan 5 graden te ontwerpen om te voorkomen dat de vaste vorm blijft kleven en schade aan de plastic onderdelen.

* Omgekeerd patroon is ontworpen aan de binnenkant van de plastic onderdelen waar de mal gemakkelijk te plakken is en de afdichtkracht groot is. De diepte van het omgekeerde patroon is 0,5 ~ 1 mm en het omgekeerde patroon is ontworpen in de buurt van de ronde hoek van de plastic onderdelen.

* Ontwerp wapeningsstaven aan de binnenkant van de vormdelen waar de klemkracht groot is, of ontwerp een omgekeerde haak op de duwstang.

Het koelwaterkanaal neemt de gecombineerde vorm aan van" verticale waterpijp + hellende waterpijp + stijgwaterput" en het koelsysteem gebruikt bij voorkeur verticale waterpijp. Het volgende is een hellende waterpijp, pas dan gebruikt het partitietype goed.

Het gecombineerde koelkanaal is gelijkmatig en dicht bij de holte geplaatst, wat geschikt is voor spuitgietmatrijzen met grote batches en hoge precisie. De tekortkoming is dat de verwerking van koelwaterpijpen lastiger is.---

In het malontwerp is het gebied met grote houdkracht van de plastic onderdelen te wijten aan de matrijshelling van meer dan 5 graden en het omgekeerde patroon van 0,5 mm diep is ontworpen aan de bewegende malzijde.

Daarom is het uitwerpen en strippen van de mal soepel, het mechanisme beweegt soepel, de mal is veilig, stabiel en betrouwbaar, en de mal hecht zich niet aan het fenomeen vaste mal, waardoor het probleem van het vastplakken van plastic onderdelen van de lampschaal met succes wordt opgelost. Na proefproductie heeft het model een goed laadeffect en een stabiele afmeting.


Vormverpakking en transport

Matrijsverpakking is om een ​​ring van staaldraad op de mal te binden om te voorkomen dat de mal tijdens transport losraakt. Dit wordt ook wel eenvoudige verpakking voor mallen genoemd. Dus tijdens het transporteren van vormen, is het soms heel normaal dat de mal wordt verpakt. De normale verpakking van de mal is om een ​​houten kist te maken en vervolgens de mal in de houten kist te plaatsen voor transport. Dit voorkomt dat de mal crasht. Voor export gelden er strenge eisen aan de houten kisten waarin de mallen worden geplaatst. Er zijn ook pallets, die minder vaak voorkomen.

PackingPacking-5Delivery

FAQ

Vraag: Ben je een fabriek of handelsbedrijf?
A: Wij zijn spuitgietfabriek in Taizhou van China, welkom om ons te bezoeken.

Vraag: Hoe kan ik de offerte opvragen?
A: We willen de offerte binnen 24 uur indienen als u tijdens de werkdag gedetailleerde informatie krijgt. Om uw eerdere offerte te citeren, dient u de volgende informatie samen met uw aanvraag te verstrekken.
1) 3D-stap van bestanden en 2D-tekeningen
2) Materiële vereisten
3) Oppervlaktebehandeling
4) Hoeveelheid (per bestelling / maand / jaar)
5) Eventuele speciale vereisten of vereisten, zoals verpakking, etiketten, levering, enz.

Vraag: Wat zijn de belangrijkste overzeese markten van Aoxu?
A: Momenteel zijn Aoxu vaste overzeese klanten afkomstig uit de VS, het VK, Italië, Duitsland, Frankrijk en India enz.

Vraag: Hoe voert u de kwaliteitscontrole uit?
A: 1). Materiaalinspectie door IQC;
2). Het eerste door QC geïnspecteerde monster, QC, zal de controle opnieuw uitvoeren volgens de parameterlijst en kritische afmetingen die door klanten worden gevraagd, om te beslissen of het door kan gaan voor productie;
3). Tijdens de verwerking controleert onze IPQC de spuitgegoten onderdelen elke 2 uur, zodat er geen uitval is;
4). FQC zal de producten controleren voordat ze naar het magazijn worden verzonden;
5). 100% geïnspecteerd door OQC alvorens te verschepen.

Vraag: Wat moeten we doen als we defecte producten ontvangen?
A: Als u een defect product ontvangt, stuur ons dan de foto's, we zullen feedback geven aan onze ingenieurs en QC-afdelingen en de problemen zo snel mogelijk oplossen.

Vraag: Hoe de mallen en producten verpakken?
A: 1) .Voor mallen zullen we eerst een laag roestwerende olie coaten, en dan zullen we ook dunne films op de mal bedekken, en uiteindelijk in een fumigatie-houten kist verpakken.
2). En wat betreft producten, we zullen verpakken in standaard exportdozen of volgens het verzoek van de klant om in te pakken.

Neem contact met mij op

名片


Welkom bij het kopen van de hoogwaardige en goedkope autolamp-injectievorm in bulk bij ons. Als een van de toonaangevende fabrikanten en leveranciers van auto-onderdelen in China, zijn we uitgerust met een productieve en professionele fabriek in Taizhou, China, tot uw dienst. Neem voor aangepaste producten contact met ons op om ons nu te informeren over de details.
Hot Tags: autolamp spuitgietmatrijs, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like