Suran autoradiatorrooster kunststof spuitgieten

Suran autoradiatorrooster kunststof spuitgieten

Aoxu Mold besteedt aandacht aan hen bij het ontwerpen van het radiatorrad-giet- en productieproces van de auto en werkt de oplossingen uit. Verminder daarom het risico, verlaag de kosten, verkort de bouwperiode en verbeter de kwaliteit.
Praat nu

Productdetails

Wat voor soort componenten kunnen worden gemaakt van auto-spuitgieten?

Kunststoffen zijn enorm populair in de auto-industrie omdat ze lichtgewicht zijn, gemakkelijk gemaakt en zeer duurzaam. Met de introductie van kunststoffen in de auto-industrie decennia geleden werd massaproductie eenvoudiger en veel kostenefficiënter.

De lijst met componenten uit spuitgieten van auto's gaat maar door. In wezen, als het plastic is, kan het worden gemaakt door plastic spuitgieten. Hier zijn een paar voorbeelden van plastic onderdelen en componenten die op deze manier zijn gemaakt:

banner1-

- Algemene instrumentatie, inclusief de vorm die alles op zijn plaats houdt

- Behuizingen voor elektronische modulebesturing

- Radiobediening

- Plastic binnenoppervlakken

- Faceplates en lenzen

- Spatlappen en andere exterieur automotive-functies

Alles, van componenten onder de motorkap tot de functies die u in het interieur van een voertuig ziet, we kunnen het voor elkaar krijgen. Als het gaat om spuitgieten voor de auto, hebben we mogelijkheden die ons opzij zetten in deze industrie.

Onze belofte van kwaliteit wordt ondersteund door multi-size persen met een capaciteit tot 850 ton. Onze onderhouds- en reparatiefaciliteiten voor gereedschapsruimten zijn volledig uitgerust met de meest geavanceerde technologie, waardoor we zelfs de meest specifieke en veeleisende taken kunnen uitvoeren. En tijdens onze jarenlange ervaring hebben we verfijnde operaties om vrijwel foutbestendig te zijn, omdat we het aantal interne defecte onderdeelincidenten hebben verlaagd tot ver onder het sectorgemiddelde - en dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat wij uw auto-injectie op ons nemen gieten project.

Aoxu Mold is een betrouwbare partner voor uw matrijzenhandel! Neem nu contact op met Shine via e-mail: sales1@aoxumoulds.com of mobiel: +86 157 5766 8880 voor uw schimmelproject.


Suran radiator radiator kunststof spuitgieten

Suran autoradiatorrooster kunststof spuitgieten

Project: Suran

Onderdeelnaam: bovenste rooster

Onderdeel materiaal: ABS

Onderdeelmaat: 855 * 155 * 192 mm

Staalsoort: holte-2738; kern-2311; slider-2738 + genitreerd

Vormbasis: S50C

Injectiesysteem: synventieve sproeiers

Uitwerpsysteem: hydraulische cilinders (Europese norm)

Oppervlakteafwerking: moldtech-textuur


Verwisselbare inzetstukken op grille vormen

Deze mal is zo ontworpen dat de holte- en kerninzetstukken kunnen worden verwijderd nadat de run is voltooid. Aldus blijft een volledig geconstrueerde houdermatrijs of vormschoen over voor toekomstig gebruik en een verscheidenheid van inzetstukken met dezelfde diameter en hoogte kan in de teugel worden geïnstalleerd. Deze functie is vooral waardevol voor de winkel waar een verscheidenheid aan artikelen van ongeveer dezelfde grootte of complexiteit wordt gevormd.

Omdat in deze vorm geen zij- of scheidingslijnkernen nodig zijn, steken de geleidepennen uit de helft van de spuitgiet- of afdekvorm. Omdat de grille-mal van het type ejector is, hoeven de pennen geen stripperplaat te geleiden of te dragen. De voordelen van dit type ontwerp zijn:

1. Langere geleidepennen kunnen worden gebruikt, aangezien deze de bediener niet belemmeren

2. Het afgewerkte gietstuk is vrij om te vallen of te worden verwijderd zonder obstructie


Oppervlakteverharding van auto-onderdelen

Voor een dergelijk type auto-uitwendige onderdeelvorm is er een hoge vereiste aan vorm en productoppervlak, dus moet het hardingsproces bij de machinale bewerking van matrijzen nodig zijn.

Harden is een warmtebehandeling waarbij het staal wordt verwarmd tot de transformatietemperatuur (800 ℃ of meer), vervolgens wordt voldoende koolstof opgelost in het staal en wordt het staal snel gekoeld in olie of water om te migreren naar een normale temperatuur terwijl de opgeloste koolstof blijft oververzadigd in het staal. Normaal wordt het proces gebruikt voor mechanische constructiestalen zoals koolstofstaal en gelegeerd staal.

Bij conventionele verharding wordt het hele werkstuk in een oven tot 800 ° C of meer verwarmd (afhankelijk van het type staal) en vervolgens snel gekoeld. De afgewerkte hardheid zou afhangen van de koelsnelheid.

Aan de andere kant is oppervlakteharden een warmtebehandelingsmethode waarbij alleen het oppervlak wordt uitgehard door het werkstukoppervlak snel te verhitten tot boven de transformatietemperatuur en snel af te koelen om alleen het oppervlak te harden (veranderen in Martensitic). Onderstaande foto toont de soorten en beschrijvingen van de oppervlakteharding.

beeld

Onder de bovenstaande zijn hoge verwarmingssnelheden ongeveer in de orde van: [1] Laserverwarming 105 ℃ of meer / minuut, [2] Elektronenstraalverwarming 104 ℃ of meer / minuut, [3] Inductieverwarming 102 ℃ of meer / minuut , [4] Verwarmingsoven 1 ~ 10 ℃ / minuut. Er is een wereld van verschil met de conventionele verwarmingsovenmethode.

De vlamverharding maakt gebruik van open vlammen van gasbranders om het staaloppervlak snel te verwarmen. Normaal worden menggassen van zuurstof en acetyleen, propaan, gas en dergelijke gebruikt en dit wordt vlamharden genoemd. Dit wordt typisch niet gebruikt voor massaproductie omdat het moeilijk is om de oppervlaktetemperatuur te regelen.

Inductieverharding maakt gebruik van cilindrisch gewikkelde hoogfrequente spoelen die worden bekrachtigd om het stalen oppervlak snel te verhitten en wordt gebruikt voor massaproductie van assen en tandwielen, enz. Hogere inductiefrequentie levert in ondiep geharde oppervlaktelaag op, en lagere inductiefrequentie resulteert in diepere geharde oppervlaktelaag.

Het verharden van elektronenstralen maakt gebruik van elektronenstralen en wordt in vacuüm uitgevoerd. Daarom zijn beperkingen vanwege de grootte van de vacuümkamer van toepassing. Koelmiddelen worden niet gebruikt en zijn zelfgekoeld.

Met laserharden kan energie met een hoge dichtheid zoals CO2-laser lokaal worden geconcentreerd, waardoor het mogelijk wordt extreem gelokaliseerde oppervlakken te harden. Omdat het mogelijk is om in de atmosfeer te worden gebruikt, kan het worden opgenomen in productielijnen van auto-onderdelen en gereedschappen voor snelle en continue processen.


Wat is de elastische modulus van staal?

"Elastische modulus" is een materiaaleigenschap die de sterkte of elasticiteit aangeeft van de staalmaterialen die worden gebruikt voor het maken van vormdelen. De elastische modulus wordt meestal ook de "Young's modulus" genoemd. De elastische modulus is de evenredigheidscoëfficiënt tussen de "spanning" en de "trekspanning" wanneer aan het staalmateriaal wordt getrokken. Deze relatie kan worden uitgedrukt door de volgende vergelijking.

σ = EXε

beeld

E: Epsilon

σ: Sigma

Met andere woorden: "stress is evenredig met spanning".

De fysieke waarde van de elastische modulus wordt bepaald door het type metaalachtig materiaal. In het algemeen heeft een materiaal met een grotere waarde voor de elastische modulus een hogere trekspanning of stijfheid.

De gegevens van de elasticiteitsmodulus worden weergegeven in tabel 1 voor enkele typische metalen materialen.

beeld


Neem contact op met Shine

1 (2)


Hot Tags: Suran radiator radiator kunststof spuitgieten, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like