Plastic Auto Fan Frame Mold

Plastic Auto Fan Frame Mold

Plastic Auto Fan Frame Mold
Praat nu

Productdetails

Plastic Auto Fan Frame Mold


Product detail

Klant: Europese klant

Project nr .: Auto Fan lijkwade schimmel voor VW.

Materiaal: PP + GF30

Holten: 1 holte

Vormgrootte: 860 * 1500 * 900 mm

Injectiepoorten: poorten van hete loopkleppen

Matrijs hoofdstaal: 2738H + nitreren

Levertijd: 65 DAGEN (inclusief ontwerptijd).


De belangrijke positie van vormstaal in de vorm

De snelle ontwikkeling van de economie heeft steeds hogere eisen gesteld aan de matrijzenindustrie en de matrijzenstaalindustrie en biedt ook een enorme kracht voor ontwikkeling. Op dit moment ontwikkelt de productie in China zich snel, en er zijn meer dan 100 soorten gefabriceerde producten zoals wasmachines, airconditioners en containers in de wereld. Ten eerste ontwikkelen de regio's 'Pearl River Delta' en 'Yangtze River Delta' zich tot een wereldwijde productiebasis. De producten 'Made in China' komen steeds vaker op de wereld en worden een sterk product dat ik heb meegedaan aan internationale concurrentie. Schimmel is de kern van productietechnologie. Om de industrie te ontwikkelen, moeten we eerst de matrijzenindustrie ontwikkelen. Als de basisindustrie van de nationale economie, omvatten matrijzen verschillende industrieën zoals machines, auto's, lichte industrie, elektronica, chemische industrie, metallurgie, bouwmaterialen, enz., Met een breed scala aan producten, zoals meer dan 70% van de auto's , dorsmachines en mechanische en elektrische producten, 80% -90% van plastic producten, 60% -70% van dagelijkse hardware en sommige consumentengoederen worden geproduceerd door schimmels. Het is te zien dat het toepassingsbereik van de matrijs zeer uitgebreid is en een belangrijke rol speelt bij industriële ontwikkeling.

De lengte van de levensduur van de matrijs, de kwaliteit van het gebruik is rechtstreeks van invloed op de kwaliteit en economische voordelen van het product. Het vormmateriaal en warmtebehandeling en oppervlaktebehandeling zijn de belangrijkste factoren die de levensduur van de vorm beïnvloeden. Daarom zijn alle landen ter wereld voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe matrijsmaterialen, het verbeteren van warmtebehandelingsprocessen en oppervlakteversterkende technologieën.

De huidige ontwikkeling van de matrijzenindustrie heeft twee kenmerken. Ten eerste heeft schimmelproductie invloed op productontwikkeling, upgrading en ontwikkelingssnelheid. Omdat mensen steeds hogere eisen stellen aan de variëteit, hoeveelheid en kwaliteit van handwerk, om zich aan te passen aan productvernieuwing, moeten ze zich wenden tot productie met meerdere variëteiten en kleine batches, wat snel en economisch gieten vereist. De tweede is de ontwikkeling van grootschalige, complexe, nauwkeurige en geautomatiseerde matrijzen. Vanwege de bovengenoemde kenmerken neemt het aantal schimmels met de dag toe en worden de eisen daarvoor steeds strenger. Om de kosten van de matrijsproductie te verlagen, de efficiëntie te verhogen en een hoge kwaliteit te garanderen, moeten we er voortdurend naar streven om de levensduur van de matrijs te verbeteren en tegelijkertijd geavanceerde apparatuur en productieprocessen aan te nemen. Dit vereist een redelijke selectie van gietstaalmaterialen, rationele implementatie van warmtebehandeling en oppervlakteversterkingsprocessen en stimuleert krachtig de toepassing van nieuwe materialen, nieuwe processen, nieuwe technologieën.


Gebruik en onderhoud van spuitgietmatrijzen

1) Hete schimmel is moeilijker dan koude schimmel. Plastic schimmel barsten treedt vaak op bij verwerking in een koude staat. Als de operator de matrijs in een warmere toestand verwerkt, zal dit de levensduur van de matrijs verlengen. Omdat naarmate de vorm heter wordt, de taaiheid van het staal groter zal zijn. Daarom moet de hete matrijs tijdens de verwerking worden gebruikt en moet de matrijs vóór de productie worden voorverwarmd om te voorkomen dat de matrijs wordt gebroken als gevolg van thermische schokken tijdens de verwerking. Zolang de temperatuur van het staal wordt verhoogd van 100 ° C tot 4000 C, kan de taaiheid bijna verdubbelen.

(2) Nadat de mal is gerepareerd, moet de spanning van de plastic mal worden geëlimineerd nadat veel onderdelen zijn geproduceerd. Als de verschillende spanningen die zich op de vorm hebben opgehoopt de treksterkte van het vormstaal tijdens de productie van de onderdelen hebben overschreden, barsten. Als, nadat de matrijs is gerepareerd, de scheur wordt verwijderd, wordt de matrijs niet van spanning ontdaan en wordt deze teruggebracht naar de spuitgietmachine voor productie, zodat de matrijs snel faalt in de eerste plaats waar de storing optrad. Maar als de spanning wordt verwijderd nadat de mal is gerepareerd, heeft deze dezelfde levensduur als de nieuwe mal. Dit komt omdat de verschillende spanningen die zich op de matrijs hebben opgehoopt niet worden geëlimineerd en spoedig zal de matrijs barsten bij de spanningsconcentratie. Daarom moet de gerepareerde matrijs onder spanning worden gezet om het oorspronkelijke productiepotentieel te herstellen.

(3) Periodieke stressverlichting De plastic mal moet zo nu en dan van stress worden ontdaan, wat de levensduur van de mal kan verlengen. Daarom moet voor een plastic mal die een bepaald aantal onderdelen produceert, verlichting van de boogspanning worden uitgevoerd.


Neem contact op

2Hot Tags: Plastic Auto Fan Frame Mold, Auto Fan Mold, Fan Mold

Onderzoek

You Might Also Like