Plastic Auto Mold voor verkoop op de markt Refitted Car Wheel Brow

Als u plastic auto-onderdelenmatrijs wilt die OEM of voor marktverkoop kan zijn, is AOXU MOLD uw goede keuze, met jarenlange ervaring en standaard kwaliteitscontrolesysteem.
Praat nu

Productdetails

Voorwiel van een autowiel, dat is de wenkbrauw van het autowiel, verwijst naar de strook boven de autowielbanden, die een halfcirkelvormig deel in de richel van het wielspatbord is. Sommige zijn staal dat is verchroomd en helder, en sommige zijn alleen plastic. Het toevoegen van deze wenkbrauw, sommige is voor schoonheid, sommige zijn voor krasbestendig. Hier wil Shine u een set plastic autovormen voor de marktverkoop geïntroduceerde autowiel bruin voor onze klanten introduceren.


Voorbereiding voor het maken van schimmels

Enkele maanden eerder vond een klant uit Puebla onze Aoxu-schimmel, na wat gepraat, stuurde hij ons het wenkbrauwmonster door DHL voor een offerte en vertelde ons zijn vereisten met betrekking tot schimmel en product (zoals maat, vorm en polijsten op schimmel, en assemblage op product, enz.) Toen we de monsters hadden, hadden onze manager, projectingenieur, ontwerpmanager en ik een vergadering om de structuur van het monster, het ontwerppunt van schimmel, de haalbaarheid van uitwerpen, enz. te bespreken. alle punten waarover men zich zorgen moet maken en een PPT-bestand hebben gemaakt om al deze punten te markeren met advies over hoe een betere mal te maken. En later gaf onze manager een redelijke prijs. Nadat alle dingen waren voltooid, stuurde ik onze klant het bestand met offerte. Hij was verrast over de betreffende punten en adviezen en vertelde dat we attent waren. Na enkele dagen sprak hij met zijn team over het schimmelproject, hij gaf ons een verheugd nieuws, hij zou graag met ons team samenwerken.

We hebben alle details over de betalingstermijn, de levertijd en andere vereisten gecontroleerd en hebben een PI voor hem gemaakt. Na ontvangst van de aanbetaling van onze klant, beginnen we het product en de mal te ontwerpen.


Proces bij het maken van matrijzen

Een set van het voorwiel van de auto van het voorste en achterste deel aan beide kanten, totaal zijn er tien mallen.

(Let op: als je één set plastic stukken nodig hebt om mallen te openen, is het beter om door één fabriek te worden gemaakt, niet door verschillende fabrieken, omdat er veel onderdelen moeten overeenkomen, als het in dezelfde fabriek is, is het handig om de maat aan te passen , vorm, enz.)

1

1. Ontwerpdeel

Met een compleet ontwerpsysteem is Aoxu Mold verantwoordelijk voor toekomstgericht onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Door geavanceerde CAD / CAE / CAM-technologieën, en UG, CATIA, MOLD FLOW, PRO / E-software, voert ons bedrijf productontwerpoptimalisatie uit om de productontwikkelingscyclus te verkorten en de kwaliteit van schimmels te waarborgen.

Voor de wenkbrauwvormen is het belangrijkste ontwerpdeel de gesp die de wenkbrauw in het spatbord kan installeren, dus onze projectmanager, ontwerpmanager en desinger kiezen de beste manier om gesp te werken en gemakkelijk uit te werpen.

Een checklist voor het ontwerpen van spuitgietmatrijzen stelt een matrijsontwerper in staat om de juiste vragen te stellen, zodat elke nieuwe matrijsbouw volgens plan verloopt en onderdelen in de kortst mogelijke doorlooptijd produceert, de lijst inclusief:

57671164857CD8FCF4E5BA16DEA6FFF5

* Onderdeel informatie:

deels vorm, deels maat, deels wanddikte, deels kunststof materiaal, vereiste oppervlakteafwerking

* Basisvormontwerp:

poortlocatie, uitwerpmethode, scheidingslijn, ontluchtingspositie, geschatte cyclustijd, basiskoelingontwerp, vergrendelingsmethode tussen de vaste en bewegende plaat, warmtebehandeling

* Jaarlijkse productiehoeveelheid:

jaarlijkse productiehoeveelheid, aantallen vormholte, vormmateriaal voor holte & kerninzet

* Molding machine specificatie:

lokaliseren van ringdiameter, ruimte tussen de balk (zowel horizontaal als verticaal), maximale / minimale openingsslag, maximale / minimale matrijshoogte, klemgatgrootte en -positie, maximale uitwerpslag van de machine, positie en diameter van de uitwerpstang van de machine, plaatlengte en breedte, aantal beschikbare koelcircuits op machine, aantal beschikbare luchtleidingen op machine, robotafname of vrije val, spuittechniek (direct vastschroeven of gebruik van klemmen)

* Aanvullende artikelen:

hot runner of cold runner, pitchingafstand tussen holtes, pre-uitlijning tussen de vaste en bewegende helften, plaatdikte, voldoende steunpilaren voor schimmelstijfheid, ontwerp voor eenvoudige montage en onderhoud van schimmel

2. Bewerkingsdeel

Om de kwaliteit van de producten te waarborgen en de productie-efficiëntie te verbeteren, is onze fabriek uitgerust met uiterst precieze instrumenten, die de basis vormen om ons doel "hoge kwaliteit, hoge efficiëntie, geen fout" te bereiken.

Voor elke week sturen we ons klantprocesrapport over welke procedure de mal in, met foto's of video's. Zodat onze klant precies weet dat we elke stap voor hem zetten.

Voor schimmelkwaliteit hebben we ons eigen kwaliteitscontrolesysteem, van staalsnijden, machinaal bewerken tot het controleren van plastic stukken. Pas nadat onze projectmanager de matrijs en het monster beide in orde heeft gevonden, kan de matrijs worden verpakt en bij onze klant worden afgeleverd.

3. Pools en assemblagedeel

Voor matrijzen met auto-onderdelen heeft het product een hoogglanspolish nodig, dus we zullen beter aan polijsten werken. Later zullen we schimmels spotten, om te controleren of de beweging soepel is of niet. Nadat alle onderdelen in orde zijn, zullen we de mal assembleren en testen.


Laatste stap in het maken van matrijzen

1. Voor het testen van schimmels worden foto's gemaakt en video's opgenomen, deze worden allemaal ter controle naar onze klant verzonden. En later worden volledige setmonsters naar u verzonden door National Express. Als u de testen en monsters zelf wilt zien, kunt u ook komen, wij nemen u mee om te zien.

Tegelijkertijd verzamelen we alle exact testparameters van elke proef voor klanten, zodat de klanten dezelfde verwerking kunnen aanpassen als die in hun fabriek produceert.

2. Voor het controleren van monsters, als de monsters een deel nodig hebben om te reviseren, zullen we met onze klanten overleggen om een betere manier te vinden om op te lossen, eindelijk de matrijs opnieuw testen. Als het monster in orde is, zullen we ons voorbereiden op levering. We hebben onze eigen checklist over het monster, zodat de vorm en de productkwaliteit kunnen worden gegarandeerd, dat wil zeggen:

* Is de poortpositie correct?

* Zijn poortvulling gebalanceerd voor multi-holtes schimmel?

* Zijn poortvulling in één deel gebalanceerd?

* Gating jating?

* Is een gedeelte flashvrij?

* Is het onderdeel vrij van vervorming tijdens het uitwerpen?

* Is het onderdeel vrij van uitwerppennen?

* Is een onderdeel schadevrij?

* Is er een deel mismatch?

* Is polijsten op het oppervlak van de spouw OK?

* Is polijsten op ribben OK?

* Is deelgewicht tolerantie?

* Heeft het onderdeel een korte vorm?

* Zijn stroomleidingen of laslijnen acceptabel?

* Zijn gootsteenmerken acceptabel?

* Is er een deelvergassing?

* Klinkt een onderdeel aan de zijkant van de spouw?

* Is de wanddikte van het onderdeel correct?

* Heeft een onderdeel vervuiling?

* Is markering aanwezig op onderdeel volgens klantverzoek?

* Zijn de afmetingen van het onderdeel correct volgens de tekening per onderdeel / 3D CAD-gegevens? Onderdeelmeetrapport beschikbaar?

* Hebben onderdelen een goede verpakking in doos voor levering?

3. Voor vormpakket , ten eerste, het drukken van een laag antiroestolie op de vorm, of verfvet volgens de eis van de klant; ten tweede, het controleren van de mal is ongebroken en alle delen vol zijn en vervolgens de mal verpakken met dunne film; ten derde, het plaatsen van de vorm in de houten doos met spartonderdelen erin.


Kijk eens naar mallen en producten voor het voorwiel van een auto

Plastic Auto Mold For Market Sales Refitted Car Wheel Brow3

totale set auto wenkbrauwen schimmel installatie van wenkbrauwen product in auto

Als u kunststof mallen voor auto-onderdelen wilt, ongeacht of ze OEM zijn of voor verkoop op de markt, kunt u onze Aoxu-mal kiezen voor uw partner. Neem snel contact op met Shine via e-mail: sales1@aoxumoulds.com of bel direct: +86 157 5766 8880 .

card-1_ 看图 王

Hot Tags: Plastic Auto Mold voor marktverkoop Refitted Car Wheel Brow, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like