Plastic B-stijl automatische mal

Plastic B-stijl automatische mal

We maken de hoogwaardige kunststof spuitgietmatrijs met een goede partner die standaardvormcomponenten aanbiedt, die de beroemde fabrikant over de hele wereld zijn, de hoogwaardige leverancier is de hogere kwaliteitsgarantie voor matrijzen.
Praat nu

Productdetails

Plastic B-stijl Auto Mold


Product, Tooling Design&versterker; Technische ondersteuning

AOXUMOULD beoordeelt uw tekeningen en biedt technische begeleiding om u te helpen bij het ontwerpen van vormbare onderdelen die zijn geoptimaliseerd voor fabricage. Van ontwerpconcepten voor gereedschappen tot procesontwikkeling en validatie, wij zorgen ervoor dat alle aspecten van de productie voldoen aan het uiteindelijke doel van het produceren van hoogwaardige spuitgietonderdelen.

Hulp bij productontwerp

Onze suggestie voor deze stappen om de productkenmerken, specificaties en industrieel ontwerp te ontwerpen volgen. Upmold is zeker in staat om u te helpen bij het ontwikkelen van uw nieuwe projecten of het herontwerpen van huidige producten en het implementeren van deze stappen namens klanten door een persoonlijk gesprek en teleconferentie met u en uw verkoop GG-versterker; marketing- en technische mensen bij elke stap. sommige informatie moet verwijzen naar de plastic B-stijl Auto Mold Design Guidelines.

Productontwikkeling Mold Design Support Engineer Software

7 QQ图片20200623151226 3

Ontwerp voor maakbaarheid (DFM)

DFM is een nuttig hulpmiddel dat Upmold zijn klanten biedt om de gereedschapskosten te helpen minimaliseren en het productieproces te versnellen.

Basis informatie

 • Holten

 • Materiaal gebruiken

 • Krimp

 • Deelgrootte GG-versterker; gewicht analyse

 • Vormstaal

 • Mouldbase staal en spec

 • Grootte injectiemachine

Vormstructuur

 • Zinkmarkeringsanalyse

 • Conceptanalyse

 • Gravure en Aspect spec

 • scheidingslijn analyse

 • Lijnanalyse invoegen

 • Schuif en retractor lijnen

 • Ejector lijn

 • Gate locatie en grootte

 • Indeling

Vormstroomanalyse voor vorm GG-versterker; Tooling ontwerp

De Moldflow-analyse is een nuttige simulatie voor het ontwerpconcept van matrijzen, geëvalueerd en geoptimaliseerd voor de ontwerpopties, die ons garandeert om met succes een hoogwaardige kunststof spuitgietmatrijs te bouwen. Door middel van deze simulatie kunnen we de beste poortlocatie, cyclustijd-simulatie-analyse, koelingcontrole, zinkputmarkeringen voorkomen, laslijnverbetering, ontluchting ontwerpen en injectieparameter primaire analyse die voor ons onmisbaar is.

1-140424140510R2


Over automatische matrijsproductie

1. Bereid procesdocumenten voor. Automotive-matrijstechnologiedocumenten omvatten voornamelijk voorschriften voor de verwerkingstechnologie van auto-matrijsonderdelen, assemblageprocespunten of processpecificaties voor automotrijzen, grondstoffenlijst, lijst met gekochte onderdelen en externe onderdelenlijst. Matrijstechnici moeten de matrijsdelen en assemblageprocesdocumenten voorbereiden in overeenstemming met de voorwaarden van de' s koude en warme verwerkingsapparatuur, de productie en technische status van de onderneming, met volledige kennis van de matrijsstructuur, het werkingsprincipe en de vereisten .

2. Ontwerp en procesvoorbereiding van het tweede type tools. Het tweede type gereedschap (secundair gereedschap) verwijst naar de verschillende speciale gereedschappen die worden gebruikt bij de verwerking en montage van de mal. Deze speciale tweederangs gereedschappen worden over het algemeen ontworpen en geprogrammeerd door de matrijstechnicus (speciaal onderdeel wordt gedaan door een specialist). De kwaliteit en efficiëntie van het tweede type gereedschappen spelen een belangrijke rol in de kwaliteit en het productieschema van autovormen. Het kan worden gewijzigd door algemene instrumenten met objectieve voorwaarden, en er zij op gewezen dat het aantal en de kosten van het tweede type instrumenten tot het minimaal toelaatbare doel moeten worden teruggebracht. De tweederangs gereedschappen die vaak worden ontworpen, omvatten niet-standaard ruim- en freesmessen, verschillende profielinspectiesjablonen, niet-standaard meters, profilering en EDM-bewerkingselektroden en vergrotingen van profielinspectie.

3. Afhandelen van technische problemen op het gebied van automotive matrijsverwerking. Het oplossen van de technische, kwaliteits- en productiebeheersproblemen die ontstaan ​​bij het verwerken en monteren van matrijsdelen is een van de reguliere taken van de matrijs procestechnici, zoals het interpreteren van de procesdocumentatie en technische begeleiding, en het aanpassen van het verwerkingsplan en de werkwijze.

4. Neem deel aan het test- en identificatiewerk. De test- en druktest van verschillende automatrijzen na montage is een belangrijk onderdeel van de matrijsproductie. De technici van het autovormproces en ander relevant personeel slagen voor de test en de druktest, analyseren technische problemen en stellen oplossingen voor en voltooien de autovormen. De technische kwaliteitsstatus trekt de juiste conclusies.


Waarom AOXUMOULD

1. Alle nieuwe spuitgietmatrijzen van AOXUMOULD volgen de richtlijnen van SPI klasse 101-103. Wij produceren matrijzen in afmetingen van 3,5 "x 5" tot 50 "x 60" in verschillende materialen en configuraties variërend van 1 holte tot 54 holtes. Deze omvatten MUD-eenheden, met de hand geladen inzetstukken, actie, hotrunner, 3-plaat, familievormen en losschroefbare vormen. Onze gezelschapsmakers en machinisten maken gebruik van CNC-bewerkingscentra en EDM's om onze spuitgietmatrijzen en machinaal vervaardigde componenten te vervaardigen.

2. We hebben speciale R& D-centra in onze gereedschapsfaciliteit voor het instellen en bemonsteren van spuitgietmatrijzen. Dit helpt de matrijsontwerpers en matrijsbouwers om de spuitgietmatrijs uit de eerste hand in actie te zien en vervolgens snel de nodige wijzigingen aan te brengen. Dit biedt ook de mogelijkheid om FAIR's ter goedkeuring te produceren, wat bijdraagt ​​aan de algehele levering en efficiëntie van de spuitgietmatrijs.

3. AOXUMOULD verbetert de kwaliteit van de workflow, ons Project Management Office bewaakt de omvang van het toolingproject, de levering en de kosten. Het projectmanagementteam onderhoudt de communicatie over de projectstatus zowel intern als naar de klant.

4. AOXUMOULD biedt minimale budgetoplossingen voor gereedschappen, met onze uitgebreide inventaris van matrijsbases die beschikbaar zijn in verschillende zakformaten, vormen en mechanische nokacties. We stellen deze matrijsbases gratis beschikbaar om het gereedschap van onze klanten te huisvesten tijdens productruns wanneer uw gegoten product compatibel is met dit type gereedschap.

5. AOXUMOULD kan een onderhoudsplan voor matrijzen opstellen nadat een bepaald aantal cycli op uw productiematrijs heeft gelopen. We hebben een eersteklas gereedschapswinkel met alle gereedschappen en apparatuur die nodig zijn om schimmelonderhoudsactiviteiten te voorkomen en uit te voeren. We houden een nauwkeurige en digitale geschiedenis bij van al het onderhoud dat aan een spuitgietmatrijs is uitgevoerd. Wij zijn van mening dat preventief onderhoud van de mal van cruciaal belang is voor het succes van de mal.


Neem contact op

2

Hot Tags: plastic b-pilaar autovorm, autovorm, plastic pijlervorm

Onderzoek

You Might Also Like