Plastic Car Center Arm Rest Mold

Plastic Car Center Arm Rest Mold

Aoxu Mold Company Gespecialiseerd in het maken van plastic auto-onderdelen mal.
Praat nu

Productdetails

Plastic Car Center Arm Rest Mold


Mold Specificatie

Vormmateriaal: 2344

Warmtebehandeling: hardheid 42-46

Mold Runner: Cold Runner

Gate: Tunnel Gate

Cyclustijd: jaren 60

Product Dikte: 2,5 mm


2344 Vormstaalkarakter

2344 is heet matrijsstaal onder druk. Het staal is opnieuw gesmolten door elektroslag, uniformiteit van het materiaal, goede hardbaarheid, uitstekende mechanische verwerkingsprestaties en polijstprestaties, hoge taaiheid en plasticiteit, goede slijtvastheid bij hoge en lage temperaturen en weerstand tegen vermoeidheid bij hoge temperaturen en hittebestendigheid.


Chemische samenstelling

C 0.32~0.45, 20200624140902

Si 0,80 ~ 1,20,

Mn 0,20 ~ 0,50,

Cr 4,75 ~ 5,50,

Mo 1,10 ~ 1,75,

V 0.80~1.20,

P ≤0.030,

S ≤0.030;


Mechanisch eigendom

Matrijsstaal wordt gebruikt om smeedmatrijs, hete extrusiematrijs en fijne smeedmatrijs met grote impactbelasting te vervaardigen. Spuitgietmatrijs voor aluminium, koper en hun legeringen.

H13 luchthardend heet matrijsstaal geïntroduceerd uit de VS. De eigenschappen en het GEBRUIK zijn in principe hetzelfde als 4Cr5MoSiV-staal, maar vanwege het hoge vanadiumgehalte zijn de prestaties bij gemiddelde temperatuur (600 graden) beter dan 4Cr5MoSiV-staal, dat een representatief staal is met een breed scala aan toepassingen in heet matrijsstaal .


Car Center Arm Rest Mold Design

* Dit onderdeel heeft 3 grote gaten en veel ribben, de uitwerpstructuur is complex, sommige ondersnijdingen hebben plaatsen nodig

kerntrekschuif

* Het plastic vormen keurt één vorm en één holtestructuur goed. Gebruik spruw bush en mal center ander ontwerp, dan koude runner en tunnelpoort.

* Tunnelpoort kan de kosten verlagen dat het product met een loper wordt gescheiden.

* Kern en holte hebben ook warmtebehandeling nodig, kern kan eerst CNC-proces en dan EDM-proces.

* Meer ontwerpvereisten neem contact met mij op.


Vormstructuur

-a

1. vaste klemplaat 2. vaste matrijsplaat 3. beweegbare plaat 4. afstandhouder 5. secundaire uitwerpstang bevestigingsplaat 6. secundaire uitwerper duwplaat 7. een uitwerper duwplaat 8. bewegende klemplaat 9. inzetstuk 10. kern 11. lifter 12. uitwerper 13. kern 14, spruwbus


Hoe de spuitgietmatrijs werkt

Elke spuitgietmatrijs kan in twee delen worden verdeeld in een vaste mal en een bewegende mal.

Het vaste matrijsdeel wordt geïnstalleerd en bevestigd op het vaste matrijspaneel van de spuitgietmachine. Het bewegende matrijsdeel wordt geïnstalleerd en bevestigd op het bewegende paneel van de injectiemachine, die kan bewegen met het sluitsysteem van de injectiemachine tijdens het spuitgietproces.

Na het sluiten van de bewegende mal en de vaste mal vormen de holte van de vaste mal die in de vaste mal is verwerkt en de bewegende mal die op de bewegende mal is bevestigd, een gesloten malholte met dezelfde vorm en afmeting als het product. De vormholte wordt vergrendeld door de klemkracht die door het klemsysteem wordt geleverd. Tijdens het klemproces van de spuitgietmachine, om te voorkomen dat deze uitzet onder de druk van de kunststofsmelt. Spuitgietmachine injectie vanuit het mondstuk uit de kunststof smelt door de opening in de poort van de reguliere weg in de holte , door de shuntweg en poort in de holte, om te smelten met holte en druk, na toevoer en koeling om het ontwerp af te ronden, zal het klemsysteem van de matrijs de bewegende terugtrekking van de matrijs aansturen, zodat het dynamische model en de vaste matrijs van het scheidingsoppervlak verwijdering.

20200623160057

Wanneer het terugtrekken van de mal naar een bepaalde positie wordt verplaatst, bevindt het op het binnenste uitwerpmechanisme van de uitwerper zich aan de bovenkant van de spuitgietmachine onder invloed van uitwerpstaven met andere delen van een dynamisch model van relatieve beweging, dus producten en condensatie van poort en loper materiaal zal hun slavemodus en slavemodus zijn aan de kant van de shunt in de herfst, om een ​​spuitgietproces te voltooien.


Neem contact met mij op

名片
Hot Tags: plastic auto middenarmsteun mal, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like