Kunststof spatbordvorm voor auto-buitendeel

Kunststof spatbordvorm voor auto-buitendeel

Aoxu Mold biedt klanten multidirectionele diensten, waaronder het ontwerpen en produceren van matrijzen, het ontwerp en de ontwikkeling van kunststofproducten, spuitgieten en verwerken, die ervoor zorgen dat u tevreden service en professionele schimmelvorming krijgt.
Praat nu

Productdetails

Kunststof spatbordvorm voor auto-buitendeel

Kunststof spatbordvorm voor auto-buitendeel

Holte: 1 + 1

Gietstaal: 1.2738

Vormbasis: # 50

Warmtebehandeling: voorgehard

Hardheid: 36-38HRC

Oppervlakteafwerking: SPI B1 en MT-11030

Type poort: zijpoort

Type loper: koude loper

Toonaangevende tijd: 50 dagen na goedkeuring van het ontwerp

Door uw monsters uw producttekeningen te bezorgen, kunnen we vormen maken die u wilt. NEEM NU CONTACT OP MET SHINE (e-mail: sales1@aoxumoulds.com)


Het product en de schimmel ontworpen door Aoxu

Aoxu Mold heeft veel professionele 2D- en 3D-ontwerpers die matrijzen ontwerpen volgens de eisen van de klant. Door de meest geavanceerde technische ontwerpsoftware te gebruiken, zorgen we ervoor dat het ontwerp voldoet aan de vraag en planning van klanten.

Onze ontwerpservice maakt gebruik van de nieuwste versies van Pro-E, UNIGRAPHICS, Cimatron en Auto-CAD-systemen, ook helpen we klanten bij het ontwerpen van de beste en meest kosteneffectieve materialen voor specifieke toepassingen.

QQ 截图 20191021142713

Principe van ontwerp

Minder kosten

-Onze briljante ingenieurs ontwerpen altijd een goede structuur die u minder kost maar perfect loopt.

Kortere tijd

-Onze technici en matrijzenmakers hebben geavanceerde technieken en vaardigheden die schimmels verkorten om tijd te winnen.

u kunt vormen in productie nemen en de maket in kortere tijd bezetten.

Betere schimmel

- De meest efficiënte ontwerpteam en matrijsmakers bedruipen. We kunnen betere matrijzen maken betere matrijzen die u zullen helpen meer marktaandelen te krijgen.


Mold productieproces gemaakt door Aoxu

Pro / ENGINEER (3D-modellering)

SolidWorks (3D-modellering)

AutoCAD (2D-modellering)

MoldFlow Mold Advisor (simulatie van kunststof flow / vervorming)

MasterCAM (CNC-programmering)

Unigraphics (CNC-programmering)

CNC-bewerkingscentra

CNC EDM's (elektro-ontladingsbewerking)

Wire-Cut Machines ...... Enz.

Om precisiemallen te laten werken, hebben we de basisuitrusting gekocht om klanten betere service te bieden.

 

Het kwaliteitscontrolesysteem uitgevoerd door Aoxu

Kwaliteitscontrole is een belangrijk onderdeel van elk verspaningsproject bij Aoxu Mold.

Onze eigen nauwkeurige meet- en testapparatuur stelt het sterke QC-team en de in-proces inspectieprocedure in staat om alle componenten na de bewerking en vóór montage te controleren.

三坐标 测量 机 1

Meet- en inspectie-apparatuur:

(1) Schuifmaat, micrometer, dikke / dunne plugmaat, schroefmeter.

(2) Sclerometer, temperatuurmeetapparatuur en kleurenkaart.

(3) Toolmaker Microscoop, hoogtemaster, oppervlakteplaat.

(4) Trinal coördinaten meetapparatuur.

Voordat we de producten aan klanten leveren, moeten we allemaal het bijbehorende kwaliteitscontroleproces doorlopen om de perfecte standaard te bereiken.

● Voortdurend onderhoud en verbetering van de effectiviteit van ons kwaliteitsmanagementsysteem.

● Periodieke evaluatie van huidig kwaliteitsbeleid en doelstellingen om de effectiviteit en geschiktheid ervan te waarborgen.

We zullen een onbetwistbaar integriteitsniveau handhaven met onze klanten, onze leveranciers en ons team.


De aspecten waar we op moeten letten bij dagelijks of langdurig onderhoud van schimmel

1. Controleer op tekenen van roest of vocht bij de ventilatieopeningen - als u roest of vocht aantreft in de buurt van de ventilatieopeningen van de hete runner, betekent dit interne condensatie of een mogelijke breuk van de waterleidingen. Vochtigheid kan een fatale kortsluiting in de verwarming veroorzaken. Als de machine niet het hele jaar door draait, maar 's nachts of in het weekend wordt uitgeschakeld, neemt de kans op deze condensatie toe.

2. Vergeet niet om de bediener eraan te herinneren de hete mond bij de poort niet te “reinigen” - als de bediener toevallig een klein stukje roestvrij staal bij het mondstuk ziet, kan dit een puntsamenstelling zijn. "Opruimen" wat een belemmering lijkt, verpest vaak de hete mond. Om de hete mond niet te beschadigen, moet u het type mond van het hotrunner-systeem bevestigen voordat u actie onderneemt, en ervoor zorgen dat alle operators goed zijn opgeleid en in staat zijn om alle verschillende soorten monden te identificeren waaraan ze worden blootgesteld.

3. Schuifstops - Dit moet eenmaal per week worden gedaan voor machines die het hele jaar door werken.

4. Controleer interactief de weerstand van de verwarmer - u had de weerstand aan het begin van de verwarmer moeten meten en het is tijd om te meten en opnieuw te vergelijken. Als de weerstandswaarde 10% omhoog en omlaag drijft, is het belangrijk om de kachel te vervangen om ervoor te zorgen dat deze niet op kritieke momenten tijdens het productieproces uitgaat. Als de initiële weerstandswaarde nog nooit is gemeten, meet deze dan nu en gebruik de verkregen waarde als referentie voor toekomstige inspectie van de kachel.

5. Zoek naar tekenen van slijtage tussen de geleidestang en de geleidehuls - zoek naar tekenen van krassen of krassen door gebrek aan smering. Als de sporen net verschijnen, kunt u de levensduur van de geleidingspaal en de geleidebus verlengen door meer smering toe te voegen. Als de slijtage al ernstig is, is het tijd om de nieuwe onderdelen te vervangen. Anders passen de holte en het kerndeel mogelijk niet goed, wat resulteert in een dunne wand van de onderdelen.

6. Controleer de waterstroom - sluit een slang aan op de waterafvoer zodat water door de waterleiding naar de emmer kan stromen. Als het uitstromende water niet helder is of een kleur heeft, kan er roest zijn en als het water niet glad is, betekent dit dat het ergens is geblokkeerd. Als u deze problemen vindt, boor dan alle waterleidingen opnieuw en zorg ervoor dat ze niet geblokkeerd zijn (of ruim ze op met een methode die u het vaakst gebruikt). Verbetering van het waterbehandelingssysteem van de plant voorkomt toekomstige problemen veroorzaakt door roest en verstopping.

7. Reiniging van de vingerhoed - Na een jaar wordt de vingerhoed vuil door gasophoping en vliezige onzuiverheden. Het wordt aanbevolen om het om de zes tot twaalf maanden te reinigen met schimmelreiniger. Breng na het reinigen een laag smeermiddel aan op de vingerhoed om krassen of breuk te voorkomen.

8. Kijk naar de straal van het hete mondstuk op breuk - de breuk wordt veroorzaakt door de klemkracht van de plastic injectiecilinder wanneer de losse, verharde plastic fragmenten die achterblijven in het hete mondstuk van de machine naar voren worden geïnjecteerd. De oorzaak van het probleem kan ook zijn dat de middellijn niet is uitgelijnd.

Overweeg deze twee mogelijkheden wanneer u een breuk vindt. Als de schade zo ernstig is dat het niet voorkomt dat er een bloembladachtig lek ontstaat (een term die in het verleden door schimmelgebruikers werd gebruikt: een plastic lek tussen de geleidehuls en de warme mond van de machine), moet de sproeierbus vervangen worden.


Neem contact op

1 (2)

Hot Tags: kunststof spatbordvorm voor auto-buitendeel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like