Plastic map pocket mal voor auto deur accessoire

Plastic map pocket mal voor auto deur accessoire

Alle mallen die door ons bedrijf worden geleverd, hebben de volgende kenmerken: hoge precisie, lange levensduur, korte productiecyclus, snelle levering en een redelijke prijs. Stem in met uw vormproject.
Praat nu

Productdetails

Autodeur Map Pocket schimmel ontwerp:

Als auto-interieurproduct stellen portierzakproducten hoge eisen aan het uiterlijk.

Meestal wordt het om textuur gevraagd. Op het product kan het geen laslijn, uitwerpmarkering, krimpmarkering en vervorming verschijnen. Hieronder staan enkele punten voor het ontwerp van de portierzak van een autodeur.

1. Redelijke deurbasis van de portiekzak, om de vormsterkte en de levensduur van de lengtevorm te verzekeren.

2. Gelijkmatig koelsysteem, de verdeling van het koelwater zoveel mogelijk, en het is beter voor grote diameter.

3. Uitwerpen redelijk en veilig. Zoals gebruikelijk, zal het vormen van portierkaarten voor auto's veel uitwerppennen hebben. Om vervorming van het product te voorkomen, houden we rekening met de balans tussen uitwerpen en opnieuw instellen.

4. Redelijk afscheidoppervlak, gezien het gemak van het verwerken en assembleren van de pocketkaartmatrijs.

5. Herwerking van schimmelstroomanalyse, meestal zal de poortlocatie de situatie van de lasmerken beïnvloeden, om een juiste plaats te selecteren, het is vrij belangrijk.

Plastic Map Pocket Mold For Car Door Accessory


Autodeur Map Pocket schimmel tooling:

Alleen goede gereedschapsapparatuur en een goede gereedschapstechnicus kunnen een goed gietresultaat opleveren.

Voor het bewerken van de vorm van portiekzakken is hoge precisie erg belangrijk.

Aoxu-schimmel investeert in de aanschaf van nieuwe gereedschapmachines om het bereik van de schimmelontwikkeling te verbeteren. Ze zijn Fidia High performance milling center, en hieronder is het model:

5 assen: 3000X1600X1200

3 assen: 1500X1000X750

3 assen: 1000X650X450

Wat meer is, na elke toolingstap, zullen we de inspectie op CMM uitvoeren die van Hexagon.


Spuitgietschuif en lifter standaard

1. Mechanische standaard voor ontwerp van schuifinjectievorm (zie tekening S2-1 en S2-2)

2

* Alle afsluitoppervlakken moeten minimaal drie graden diepgang hebben in de richting van de schuifregelaar. Elke uitschakelhoek van minder dan drie graden moet schriftelijke goedkeuring van de klant hebben.

* Twee hoekpennen zijn vereist voor elk schuifontwerp met een lengte van meer dan zeven centimeter, overweeg een middelste sildergeleider voor alle lange schuifregelaars.

* Er moet een minimum van drie graden verschil zijn tussen de hoekpennen en de rugwig.

* Het rugwigoppervlak van de schuif moet een gelamineerd brons (bij voorkeur) of 0-1 stalen slijtplaat hebben om aanpassing en onderhoud van het slijtvlak mogelijk te maken.

* De slijtagewig moet ontworpen zijn om de injectiedruk te weerstaan door het gehele vormoppervlak te ondersteunen. Een ontwerp met dubbele wig moet worden overwogen voor alle grote vormoppervlakken.

* Er moet een minimale afstand van 0,2 "(bij voorkeur 0,37") zijn tussen de details van de schuif en het gevormde onderdeel wanneer de schuif zich in de achterste positie bevindt.

* Er kan geen injectie onder de schuifregelaardetails plaatsvinden zonder schriftelijke goedkeuring van de klant. Als de klant de uitwerper onder het schuifdetail accepteert, moeten de eindschakelaars zowel de voorwaartse als de achterwaartse beweging van het uitwerpsysteem registreren.

* Schuifregelaar die grote delen met een grote vorm vormt, moet voldoende koeling hebben. Overweeg Mold Max-subinzetstukken voor moeilijk tot coole details.

* Alle diepe ribbendetails moeten worden ingevoegd voor ventilatie.

* Overweeg uitwerpselen met veerwerking voor alle lange wand- of diepe ribbendetails.

* Superieure schuifregelaars met voldoende gewichtsretentie kunnen worden gebruikt voor schuifretentie in de rugpositie.

* Slider met platte vlakken die in de holte in de richting van de schuifbeweging aangrijpen, moet worden ontworpen met face-load of externe veren om het meten te voorkomen. Bij ontwerpen met schuifregelaars op de "TOP" van de mal, moeten in plaats daarvan zijdelings gemonteerde of externe veerontwerpen worden gebruikt Superieure schuifsluitingen.

* Er moet een minimum van 6-punten hardheid (RcC) zijn tussen het gib-materiaal en het schuifmateriaal.

* De lengte van de schuifregelaarvoet moet 50% van de totale hoogte van de schuifregelaar zijn.


2. Hydraulische standaard voor ontwerp van schuifinjectievorm

3

* Alle mechanische normen voor schuifregelaars met betrekking tot afsluiting, vormoppervlak en koeling zijn van toepassing op ontwerpen met hydraulische schuifregelaars.

* Parker-serie 2-H hydraulische cilinders zullen worden gebruikt. De selectie van de cilinderboring en de cilindermontagestijl wordt bepaald door de schuifmaat, hoeveelheid vormoppervlak (injectiedruk) en volgorde van hydraulische trekkracht en instelling. GEBRUIK GEEN PARKER MONTAGE STIJL "J" OF "JB" DOOR DE VERLAGING IN DRUKPATROON.

* In gevallen waarin de schuifstang rechtstreeks in het lichaam van de schuif wordt geschroefd, moet u ervoor zorgen dat de sleutelvlakken gemakkelijk toegankelijk zijn voor montage, gebruik een cilinder met dubbele stangkop.

* Koppelingen van het type "T" kunnen worden gebruikt om het uiteinde van de cilinderstang aan de schuif te bevestigen (zie tekening S2-3).

* Tenzij anders aangegeven door de klant, gebruik Parker "EPS" -stijl solid-state naderingsschakelaars.


3. Ontwerpnorm voor spuitgietliften (zie tekening S2-4)

4

* Gebruik indien mogelijk het Progressive Standaard Unilifter Round Core Blade Undercut Release System met een standaard Progressive kopdetail of een op maat vervaardigd kopdetail dat met een gerolde pen aan het stanggedeelte van het samenstel wordt vastgehouden. Alle richtlijnen voor progressieve toepassingen moeten worden nageleefd.

* Het kopontwerp van de lifter moet minimaal drie graden zijn afgesloten.

* Maximale hoek acceptabel voor lifter reizen is 11 graden zonder speciale ontwerpoverwegingen.

* Zorg voor een .003 "of .005" pad bovenop de lifter om "slepen" van het onderdeel te voorkomen.

* De meeste onderdelen hebben de neiging om met de lifters te "rijden" (op het detail dat door de lifters wordt gevormd), waardoor de onderdelen niet vrij vallen. Overweeg in situaties waar er geen details / zijwanden zijn om de onderdelen vast te houden, de uitwerppennen in het wandgedeelte uit te breiden en / of "grijp" details toe te voegen aan het gezicht van de uitwerpers (VEREIST DAT PUNTEN VAN DE EJECTOR MOETEN WORDEN GESLEUTELD). Gegoten geleidingsposten kunnen ook worden overwogen, maar moeten door de klant worden goedgekeurd.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: plastic map pocket mal voor auto deur accessoire, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like