Matrijs voor accuaccu voor auto-onderdelen

Onze matrijzenmaker is allemaal ervaren en verantwoordelijk. Welkom bij het bekijken.
Praat nu

Productdetails

Bedankt voor je interesse in Aoxu Mold!

Onze offerte is gebaseerd op uw monsters, afbeeldingen, 2D- of 3D-tekeningen zijn allemaal in orde. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk binnen 24 uur beantwoord.

Als u een gedetailleerd project heeft, neem dan contact op met telefoon: +86 157 5766 8880 of e-mail naar sales1@aoxumoulds.com


Aoxu-proces om schimmel te maken

1. Offerte : Na het krijgen van uw foto's, monsters, 2D / 3D-tekening, geven wij u de prijs als uw verzoek en doen ook een aantal professionele voorstellen aan u als select om aan allerlei van uw behoeften te voldoen.

QQ 截图 20190322153858


2. Ontwerpproces en materiaalaankoopproces : we hebben ons ontwerpteam en ervaren technicus die de leiding hebben. We maken het op basis van uw bereidheid, zoals uw definitieve tekening, de gegevens van uw injectiemachine, matrijsspecificatie, enz. En aanpassing met de holte, het poorttype, uw kunststof, koelsysteem, standaardcomponent en enz. Het is ongeveer 1-3 dagen om te eindigen. We zullen uw mening respecteren en bespreken om perfect te maken. Gedurende die tijd zullen we ons voorbereiden op de materiële aankoop die absoluut correct is zoals de offerte bevatte.


3. Fabricageproces : onze matrijzenmaker is allemaal ervaren en verantwoordelijk. We hebben een goede relatie met hen en dus ook een goede communicatie. We maken elke twee weken een rapport van de mal (met foto's en een toelichting op maandag of dinsdag) om de klant te laten weten hoe het proces verloopt.

4. Mold-proefrapport : we nemen video voor het injectieproces, nemen foto's en maken een record voor de gegevens van de injectiemachine, nemen de foto voor het monster, bedekten het monster met bescherming en verzenden het per express (het verzenden van het monster wordt door ons gepest ). Nadat de klant het monster krijgt, passen we de mal aan als feedback. Het kost ons altijd twee tot drie keer proberen om ervoor te zorgen dat het product perfect is. Net als sommige van onze oude klanten, sturen ze zelfs hun ingenieur hierheen om de communicatie te helpen en de kwaliteit te sturen. En het werkt echt goed, we communiceren goed en maken hun werk hier snel af. We maken van elk bezoek een plezierig dagboek.


5. Vormverzending en verpakking : Zoals de volgende afbeeldingen het proces tonen. We nemen ook foto's voor elke mal voordat we als record leveren.

QQ 图片 20141113154033_ 副本


Ik ben Shine, van professionele matrijzenmakerij AOXU MOLD.


Meer weten over ons kan via onze website en bezoek onze fabriek als het adres hieronder.


WhatsApp: 0086-157 5766 8880

E-mail: sales1@aoxumoulds.com

Adres: No.38 Beiyuan Avenue, Xinqian Industrial Zone, Hunagyan, Taizhou, Zhejiang, 318020, China


Bedankt voor het lezen.

Hoogachtend,

Schijnen


Hot Tags: opslag batterij doos automotive deel schimmelvorming, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like