AC Buitenvorm Kunststof afvoerrooster

AC Buitenvorm Kunststof afvoerrooster

Kwaliteit, Creatie, Praktisch, Eenheid en Co-win --- Wij dienen u met heel ons hart.
Praat nu

Productdetails

Luchtafvoerrooster kunststof spuitgietmatrijs, kunststof afdekking van de externe eenheid.

Het is een ABS-kunststof hoogglansproduct voor onze Amerikaanse klant. Grote schimmel en na T2 schimmelproef zijn de monsters goedgekeurd en is de schimmel klaar voor verzending.

AC Buitenvorm Kunststof afvoerrooster

Vormtype: injectievorm

AC External Unit Plastic Discharge Grille Mold

Product materiaal: ABS

Aantal holtes: 1 * 1

Holte / kernmateriaal: H13 met warmtebehandeld

Materiaal schuif: H13 met warmtebehandeling

Vormbasisstaal: P20

Runnersysteem: hot runner

Type poort: subpoort

Uitwerpsysteem: uitwerppen

Afwerking oppervlak holte: hoogglanslak

Afwerking kernoppervlak: polijsten

Productietijd voor T1: 50 dagen na bevestigd ontwerp


Onze mogelijkheden

* Vormvormend onderdeel

Met een compleet ontwerpsysteem is Aoxu Mold verantwoordelijk voor toekomstgericht onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe producten. Door geavanceerde CAD / CAE / CAM-technologieën, en UG, CATIA, MOLD FLOW, PRO / E-software, voert het bedrijf productontwerpoptimalisatie uit om de productontwikkelingscyclus te verkorten en de kwaliteit van matrijzen te waarborgen.

Tweedimensionale grafiektekening, als een cruciale stap in het matrijzenbouwproces, bevat uitgebreide voorschriften voor grootte, prestaties, technische vereisten van verschillende delen van een matrijs, die de basis vormen voor testen en procesanalyse.

3D-ontwerp biedt levendige en visuele beelden die tweedimensionaal ontwerp faalt. Driedimensionale tekeningen van het bedrijf worden getekend door het professionele technische personeel. De virtuele beweging van producten en matrijzen kan de prestaties van matrijzen en producten tijdens de ontwerpfase laten zien, zodat de prestaties vooraf kunnen worden verbeterd en betere matrijzen en producten kunnen worden geproduceerd; bovendien verkorten de driedimensionale tekeningen de productiecyclus aanzienlijk en creëren ze onberekenbare economische voordelen voor klanten.


* Onderdeel machinaal bewerken

Aoxu Mold heeft nu een gestandaardiseerde moderne werkplaats. Het kan bewerkingsapparatuur redelijkerwijs rangschikken volgens de workflow. Ondertussen kan precisiebewerking worden gegarandeerd na de introductie van gestandaardiseerde, modulaire en automatische apparatuur van wereldklasse, zoals een 5-assig hogesnelheid-freessysteem, Quick Jet hogesnelheid-freesmachine, CNC-freesmachine, dubbelzijdige EDM, diepgatboormachine, middelgrote en grote sluitmachine, CNC draad-elektrode snijmachine en proefvormapparatuur.


Soorten spuitgiet

De mal met twee platen , de meest gebruikelijke malconfiguratie, bestaat uit twee malhelften die openen langs één scheidingslijn (zie figuur 7-1). Materiaal kan de matrijsholte direct binnenkomen via een draaipoort of indirect via een loopsysteem dat het materiaal op de gewenste locaties langs de scheidingslijn aflevert. De beweegbare vormhelft bevat gewoonlijk een uitwerpmechanisme gekoppeld aan een hydraulische cilinder bediend vanuit de hoofdpersbesturing.

De malconfiguratie met drie platen wordt geopend op twee belangrijke locaties in plaats van één.

Figuren 7-2A tot en met 7-2B tonen de vormopeningsvolgorde voor een typische vorm met drie platen. Typisch regelt een koppelingssysteem tussen de drie hoofdvormplaten de vormopeningsvolgorde. De vorm opent eerst bij de primaire scheidingslijn die de pinpoint-poorten breekt en de delen scheidt van de holtezijde van de vorm. Vervolgens scheidt de vorm zich op de loopplaat om verwijdering van het loopsysteem te vergemakkelijken. Tenslotte, stript een plaat de loper van de vasthoudpennen, en delen en loper stoten uit de vorm.

In tegenstelling tot conventionele mallen met twee platen, kunnen mallen met drie platen direct in de binnenste oppervlakten uit de buurt van de buitenrand van onderdelen worden geschoten: een voordeel voor gecentreerde onderdelen zoals bekers of voor grote onderdelen waarvoor meerdere poorten over een oppervlak nodig zijn. Nadelen zijn onder meer extra schimmelcomplexiteit en grote hardlopers die overmatig slijpen kunnen veroorzaken. Ook kunnen de kleine lokalisatiepoorten die nodig zijn voor schone automatische ontleding hoge afschuifkrachten veroorzaken en leiden tot materiaalverslechtering, poortvlekken en pakkingsproblemen. Vanwege de hoge afschuifsnelheden die worden gegenereerd in de taps toelopende loper druppels en pinpoint-poorten, worden drie-plaatvormen niet aanbevolen voor afschuifgevoelige materialen zoals Cadon SMA en materialen met afschuifgevoelige kleurstoffen of vlamvertragers.


Poortsysteem in spuitgietmatrijs

Elk spuitgietontwerp moet een poort hebben of een opening waarmee de gesmolten kunststof in de holte van de mal kan worden geïnjecteerd. Het poorttype, het ontwerp en de locatie kunnen effecten hebben op het onderdeel, zoals onderdeelpakking, poortverwijdering of overblijfsel, cosmetisch uiterlijk van het onderdeel, en onderdeelafmetingen & kromtrekken.


1. Poorttypen

Er zijn twee soorten poorten beschikbaar voor spuitgieten; handmatig getrimde en automatisch getrimde poorten.

* Handmatig getrimde poorten

Dit type poorten vereist dat een operator de schorten na elke cyclus handmatig van de lopers scheidt. Handmatig getrimde poorten worden om verschillende redenen gekozen:

Het hek is te groot om automatisch door de machine te worden geschoren

Schuifgevoelige materialen zoals PVC kunnen niet worden blootgesteld aan hoge afschuifsnelheden

Stroomverdeling voor bepaalde ontwerpen die gelijktijdige stroomverdeling over een breed front vereisen

* Automatisch getrimde poorten

Dit type poorten heeft functies in het gereedschap om de poorten te breken of te scheuren wanneer het gereedschap opent om het onderdeel uit te werpen. Automatisch ingekorte poorten worden om verschillende redenen gebruikt:

Vermijden van poortverwijdering als een secundaire bewerking, waardoor de kosten worden verlaagd

Consistente cyclustijden behouden voor alle onderdelen

Poortlittekens op onderdelen minimaliseren


2. Gemeenschappelijk poortontwerp

De grootste factor om te overwegen bij het kiezen van het juiste poorttype voor uw toepassing is het poortontwerp. Er zijn veel verschillende poortontwerpen beschikbaar op basis van de grootte en vorm van uw onderdeel. Hieronder staan vier van de populairste poortontwerpen die door Quickparts-klanten worden gebruikt:

* De Edge Gate is het meest voorkomende poortontwerp. Zoals de naam al aangeeft, bevindt deze poort zich aan de rand van het onderdeel en is deze het best geschikt voor platte onderdelen. Randpoorten zijn ideaal voor middelgrote en dikke secties en kunnen worden gebruikt op multicavity two plate tools. Deze poort laat een litteken achter bij de scheidingslijn.

* De subpoort is de enige automatisch getrimde poort op de lijst. Uitwerppennen zijn nodig voor het automatisch bijsnijden van deze poort. Subpoorten komen vrij vaak voor en hebben verschillende variaties zoals bananenpoort, tunnelpoort en smileypoort om er maar een paar te noemen. Met de subpoort kunt u weggaan van de scheidingslijn, wat meer flexibiliteit biedt om de poort op een optimale locatie op het onderdeel te plaatsen. Deze poort laat een penvormig litteken achter op het onderdeel.

* De Hot Tip Gate is de meest voorkomende van alle hotrunner-poorten. Hot tip-poorten bevinden zich meestal aan de bovenkant van het onderdeel in plaats van op de scheidingslijn en zijn ideaal voor ronde of conische vormen waar uniforme stroming nodig is. Deze poort laat een kleine verhoogde kern achter op het oppervlak van het onderdeel. Hot tip-poorten worden alleen gebruikt met hotrunner-vormsystemen. Dit betekent dat, anders dan bij koude loopsystemen, het plastic via een verwarmd mondstuk in de vorm wordt uitgestoten en vervolgens tot de juiste dikte en vorm in de vorm wordt gekoeld.

* De Direct of Sprue Gate is een handmatig getrimde poort die wordt gebruikt voor matrijzen met enkele holte van grote cilindrische onderdelen die symmetrisch moeten worden gevuld. Directe poorten zijn het gemakkelijkst te ontwerpen en hebben lage kosten en onderhoudsvereisten. Onderdelen met directe poorten zijn doorgaans minder belast en bieden een hoge sterkte. Deze poort laat een groot litteken achter op het deel op het contactpunt.


3. Poortlocatie

Om problemen met uw gate-locatie te voorkomen, staan hieronder enkele richtlijnen voor het kiezen van de juiste gate-locatie (s):

* Plaats poorten op de zwaarste dwarsdoorsnede om het inpakken van onderdelen mogelijk te maken en holtes en zinken te minimaliseren.

* Minimaliseer obstructies in het stroompad door poorten uit de buurt van kernen en pennen te plaatsen.

* Zorg ervoor dat de spanning van de poort zich in een gebied bevindt dat de functie of de esthetiek van het onderdeel niet beïnvloedt.

* Als u een plastic met een hoge krimpkwaliteit gebruikt, kan het onderdeel krimpen in de buurt van de poort, wat "gate pucker" veroorzaakt als er hoge ingespannen spanning aan de gate is

* Zorg ervoor dat u gemakkelijk handmatig of automatisch kunt ontgiften.

* De poort moet de lengte van het stroompad minimaliseren om cosmetische stroommarkeringen te voorkomen.

* In sommige gevallen kan het nodig zijn om een tweede poort toe te voegen om de onderdelen goed te vullen.

* Als er vulproblemen optreden met dunwandige onderdelen, voeg dan stroomkanalen toe of maak wanddikte-aanpassingen om de stroom te corrigeren.

Poorten variëren in grootte en vorm, afhankelijk van het type kunststof dat wordt gegoten en de grootte van het onderdeel. Grote delen zullen grotere poorten vereisen om een grotere harsstroom te verschaffen om de vormtijd te verkorten. Kleine poorten zien er beter uit, maar het duurt langer om te gieten of het kan nodig zijn om een hogere druk te hebben om correct te vullen.


Neem contact op met Shine

1 (2)

Hot Tags: ac externe eenheid plastic afvoer rooster schimmel, China, fabrikanten, Taizhou, fabriek, aangepast, bulk, hoge kwaliteit, lage kosten

Onderzoek

You Might Also Like