Airconditionerdeksel Kunststof spuitgietmatrijs

Airconditionerdeksel Kunststof spuitgietmatrijs

Het is de eerste en belangrijkste technologie in het proces van mallen voor huishoudelijke apparaten om constructiediagrammen en onderdelentekeningen van mallen voor huishoudelijke apparaten te ontwerpen en tekenen, duidelijke ontwerpvereisten en technische fabricagevoorwaarden.
Praat nu

Productdetails

Airconditionerdeksel Kunststof spuitgietmatrijs


Vormspecificaties

Naam van het item: Airconditioner Cover Mold

Materiaal: PP / ABS

Maat: OEM / ODM Service

Injectiesysteem: Hot runner valav-poorten

Doorlooptijd: 55 dagen nadat het ontwerp is voltooid.

Details van de verpakking: houten kist

Verzendhaven: Ningbo of Shanghai

Inclusief de basisvorm van de airconditioning, de vorm van de afdeknet van de airconditioning, de vorm van het frame van de airconditioning, de vorm van de grill van de airconditioning enzovoort. AOXUMOULD heeft China&# 39 tot stand gebracht; s toonaangevende productieproces voor airconditioningvorm, verwelkom uw vraag.


Matrijs ontwerp

Met een compleet ontwerpsysteem is AOXU verantwoordelijk voor toekomstgericht onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Door geavanceerde CAD / CAE / CAM-technologieën en UG-, CATIA-, MOLD FLOW-, PRO / E-software voert het bedrijf optimalisatie van het productontwerp uit om de productontwikkelingscyclus te verkorten en de kwaliteit van matrijzen te waarborgen.

Tweedimensionale grafiektekening, als een cruciale stap in het proces van het maken van matrijzen, bevat uitgebreide voorschriften over grootte, prestaties, technische vereisten van verschillende delen van een matrijs, die de basis vormen voor testen en procesanalyse.

3 D-ontwerp biedt levendige en visuele afbeeldingen die tweedimensionaal ontwerp niet opleveren. Driedimensionale tekeningen van het bedrijf worden getekend door de professionele technische staf. De virtuele beweging van producten en matrijzen kan de prestaties van matrijzen en producten tijdens de ontwerpfase laten zien, zodat de prestatie vooraf kan worden verbeterd en betere matrijzen en producten kunnen worden geproduceerd; Bovendien verkorten de driedimensionale tekeningen de productiecyclus aanzienlijk en creëren ze onberekenbare economische voordelen voor klanten.

4


Hot Runner-technologie

De afgelopen jaren hebben we volwassen technieken verkregen voor de aoolicatie van hot runner en hebben we een betrouwbare samenwerkingsrelatie opgebouwd met YUDO, INCOR, MOLD-MASTER, DME, SYNEVNTIVE& ;. DELACHAUX, enz. We kunnen met de klant meerdere opties bieden voor de hete hardloper. Belangrijk is dat deze volwassen hotrunner-technologie samen met de sequentiële kleppoort hotrunner-systeemtechnologie laslijnen op plastic producten goed gecontroleerd kan maken.

3


Technologie voor kunststof spuitgietmatrijs

1. Bewerkingstechnologie met hoge snelheid wordt veel gebruikt.

Bewerking op hoge snelheid, over het algemeen gebruikt voor grootschalige airconditionervorm en de nauwkeurigheid van de oppervlaktebewerking kan 0, 01 mm bereiken. Het frezen en afwerken met hoge snelheid van het oppervlak van de airconditionervorm kan alleen worden afgewerkt met een beetje polijsten om veel tijd te besparen voor slijpen en polijsten. Bewerking met hoge snelheid verkort de vormcyclus aanzienlijk, waardoor het concurrentievermogen van het product op de markt toeneemt.

Europen en Amerikaanse matrijsbedrijven gebruiken CNC-frezen met hoge snelheid, met vijfassige voering en de spilrotatie is over het algemeen 15000-30000r / min. Bovendien hechten Europen en Amerikaanse matrijsbedrijven ook veel belang aan de vernieuwing van apparatuur, de afschrijvingstermijn van apparatuur bedraagt ​​over het algemeen 4-5 jaar. Toevoeging van CNC-freesmachines met hoge snelheid is een van de belangrijkste punten van investeringen in apparatuur in matrijsbedrijven.

2. Snelle scanner en matrijscansysteem

Dit systeem biedt veel functies die nodig zijn, van model- of fysiek scannen tot het verwerken van het gewenste model, wat de ontwikkeling en productiecyclus van de vorm van huishoudelijke apparaten sterk verkort. Sommige snelle scansystemen kunnen snel worden geïnstalleerd op bestaande CNC-freesmachinecentra voor een snelle data-acquisitie, automatische generatie van verschillende CNC-freesmachinecentra voor een snelle data-acquisitie, het automatisch genereren van verschillende CNC-systeembewerkingsprogramma's CAD-data in verschillende formaten en omgekeerd engineering voor matrijzenbouw.

Het malscansysteem is met succes toegepast in de industrieën van Euope, Verenigde Staten.

Verdere ontwikkeling van hotrunners en gasondersteunde mal.


Vormassemblage: Stap& ;. Aandacht om een ​​matrijstekening te tekenen

AOXUMOULD heeft eerder veel proces van plastic spuitgietontwerp besproken, en een van hen noemde het tekenen van spuitgietassemblage. Dit is het werk dat moet worden gedaan voordat er schimmel wordt gemaakt, net zoals het bouwen van een huis met hetzelfde als huistekeningen. Mallen tekenen vereist een fijnere greep op de maat. Deze keer neemt AOXUMOULD iedereen mee om te leren tekenen van vormen te tekenen en op welke details het moet letten.

Allereerst moeten we iedereen vertellen dat, voordat de assemblagetekening van de spuitgietmatrijs, de tekentekening van het proces wordt getekend, deze moet voldoen aan de vereisten voor onderdelentekening en procesgegevens. Door het volgende proces gegarandeerde grootte wordt gemarkeerd met de woorden" procesgrootte" over tekenen. Bovendien, als er na het gieten geen andere bewerkingen worden uitgevoerd, behalve voor het repareren van bramen, is het processchema precies hetzelfde als het tekenen van het werkstuk. Het is echter het beste om het onderdeelnummer, de naam, het materiaal, de krimp van het materiaal, de tekenverhouding enz. Te markeren onder het processchema. Het procesbeeld van Uaually is op de assemblagetekening van de mal.

We hebben de tekening van het matrijsdiagram verdeeld in vijf hoofdstappen:

1. Teken de definitieve assemblagestructuur

Teken zoveel mogelijk de definitieve tekening van de matrijssamenstelling met een 1: 1 - verhouding, te beginnen met de caviteit en de hoofdweergave tegelijkertijd met andere aanzichten.

2. De assemblagetekening van de mal moet het volgende bevatten:

A.Mould vormen een deel van de structuur

B.Structuur van poortsysteem en uitlaatsysteem

Deelvlak en scheidingsmodus

D.Outline structuur en positie van alle connectoren, positionering en geleiders

Markeer de hoogte-afmeting van de holte (niet vereist, indien nodig) en de totale afmetingen van de mal

F.Hulpmiddelen (verwijder losgereedschappen, kalibratiegereedschappen enz.)

G.Programmeer alle onderdeelnummers in volgorde en vul het schema in

H.Label technische vereisten en instructies voor gebruik.

3. Inhoud van technische vereisten voor assemblagetekening spuitgieten:

A.Prestatie-eisen voor bepaalde schimmelsystemen. Bijvoorbeeld montagevereisten voor uitwerpsysteem en schuifkernstructuur.

B.Vereisten voor het assemblageproces van spuitgieten. Bijvoorbeeld, de pasopening van het hechtoppervlak van het scheidingsoppervlak nadat de mal is gemonteerd, mag niet meer zijn dan de parallelliteitseis van de boven- en onderkant van de mal van 0. 05 mm, de afmeting die wordt bepaald door de montage en de vereiste afmetingen worden aangegeven.

C.Mold gebruik, montage en demontage methoden.

D.Anti-oxidatiebehandeling, vormaantal, belettering, markering, oliekeerring, opslag en andere vereisten.

E.Vereisten voor testen en inspectie.

4. Teken alle onderdelentekeningen

De volgorde van de tekeningdelen die uit de spuitgietmontagetekening worden getrokken, moet zijn: eerst binnen en dan buiten, eerst ingewikkeld en dan eenvoudig, eerst vormdelen en dan structurele onderdelen.

Grafische vereisten: zorg ervoor dat u in verhoudingen tekent, zodat u kunt in- of uitzoomen. De selectie van de weergave is redelijk, de projectie is correct en de lay-out is correct. Om het octrooi van de verwerking gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te monteren te maken, moeten afbeeldingen zo consistent mogelijk zijn met de uiteindelijke spuitgietmontagetekening, afbeeldingen moeten duidelijk zijn.

De dimensioneringsvereisten zijn uniform, gecentraliseerd, geordend en compleet. De volgorde van maatvoering is: Markeer bijvoorbeeld eerst de grootte van het hoofdonderdeel en de ontwerphoek, markeer vervolgens de maat en de volledige grootte. Markeer de maat op de niet-hoofdonderdeeltekening en markeer vervolgens de volledige grootte.

Oppervlakteruwheid. Markeer een van de meest toegepaste ruwheden in de rechterbovenhoek van de tekening, zoals aangegeven door 'overgebleven 3. 2'. , Evenzo zijn andere ruwheidssymbolen gemarkeerd op elk oppervlak van het onderdeel.

Andere inhoud, zoals onderdeelnaam, matrijstekeningnummer, materiaalkwaliteit, warmtebehandeling en hardheidseisen, oppervlaktebehandeling, grafische schaal, vrije bewerkingsnauwkeurigheid, technische beschrijving, enz. Moet correct worden ingevuld.

Proeflezen, beoordelen, tekenen en drogen.


Mold Process Schedule

In Aoxu Mold Technology is al het projectmanagement onderverdeeld in standaard managementknooppunten, elk managementknooppunt heeft een standaard bedrijfsrichtlijnen, goed beheer van de kwantitatieve indicatoren en inspectiemethoden enz., Strikt projectmanagementproces bracht stabilisatieproces van elk project, hoogwaardige mal garantie geven.

Wekelijks verslag:

5


Kwaliteitscontrole

AOXU heeft de productietechnologie tijdens de fabricage van matrijzen verbeterd. AOXU heeft de kennis van het personeel sinds de oprichting verbeterd. Klanttevredenheid is ons uiteindelijke doel.

We hanteren de volgende QC-procedure om de kwaliteit van de wereldwijde standaard te waarborgen.

1) Inspectie op hardheid van matrijsmateriaal

2) Inspectie op malmaat

3) Inspectie op grootte van holte en kern

4) Inspecteer de hele mal voor en na montage

5) Rapport voor proef en monster van schimmel

6) Eindcontrole vóór levering

7) Pakketinspectie vóór levering

We hanteren de volgende QC-procedure om de kwaliteit van de wereldwijde standaard te waarborgen.

1) Inspectie op hardheid van matrijsmateriaal

2) Inspectie op malmaat

3) Inspectie op grootte van holte en kern

4) Inspecteer de hele mal voor en na montage

5) Rapport voor proef en monster van schimmel

6) Eindcontrole vóór levering

7) Pakketinspectie voordat deliveDetails de perfecte markeert.

Details bepalen succes of mislukking.

AOXU-mal analyseert de omnibearing van het product, maakt alle details, ongeacht vanuit welk oogpunt, het toont de perfecte combinatie van wijsheid en technologie.


Onderhoudsspecificatie voor kunststof spuitgietmatrijs voor airconditioner

Onderhoud de mal kan worden gescheiden in 3 delen: voor, tijdens en na de productie.

1. Voordien

Schuur het stof, de olie en de roest van de mal af en verwijder het vuil van het oppervlak voordat u de mal in de spuitgietmachine plaatst.

Gebruik een luchtpistool of doek, wasmiddel of alcohol om de olie op het maloppervlak te reinigen.

Controleer het koelkanaal van de mal' om een ​​soepele waterdoorlaat te garanderen.

Controleer of de boog op de vormhuls beschadigd is, en of er nog vreemde deeltjes zijn. Maak het indien nodig schoon.

Bewegende delen: zoals vingerhoeden, veren, hydraulische cilinders, schuiven. Controleer of er roest, buiging of breuk is en zorg ervoor dat de beweging soepel moet verlopen.

10

2. Tijdens productie

De op de machine geproduceerde mallen worden dagelijks geïnspecteerd en onderhouden.

Controleer de malgeleidingspaal, geleidingshuls en schuifregelaars op schade en vreemde voorwerpen en vul ze eenmaal per dag bij.

Reinig het vormscheidingsoppervlak en het vreemde materiaal in de uitlaatgroef, olievlekken en veeg het eenmaal per dag schoon met een luchtpistool of doek, reinigingsmiddel of alcohol.

3. Onderhoud van schimmel na productie

Inspecteer elk onderdeel van de mal om te zien of er schade is.

Reinig het vettige vuil op het scheidingsoppervlak en het vuil in de vormholte en spuit met antiroestmiddel.

Blaas het resterende water in het koelwaterkanaal weg.

4. Voorzorg

Draag altijd arbeidsbeschermingsmiddelen bij het onderhouden van de mal. Zware objecten moeten worden bediend met een kraan. Het is ten strengste verboden om de mal direct met de hand op te tillen om onderzoek naar de ledemaat te voorkomen.

De roestpreventie van de mal is noodzakelijk. Nadat de mal is onderhouden, moet speciale aandacht worden besteed aan de roestpreventie van de mal. Het resterende water in het waterkanaal moet worden gedroogd met een luchtpistool.

Te veel smeerolie zorgt niet voor een beter smeereffect, precies de juiste hoeveelheid.

Wanneer de mal wordt geïnstalleerd en onderhouden, let dan op de nummers en richtingen van de inserts en andere componenten. Installeer ze niet verkeerd. Controleer of de schroeven volledig zijn opgebruikt en draai ze diagonaal vast bij het plaatsen van de schroeven.


Neem contact op

2Hot Tags: airconditionerdeksel plastic injectievorm, airconditionervorm, dekkingsvorm

Onderzoek

You Might Also Like